Ευχαριστούμε. Στα 108mp τι μέγεθος βγαίνει η jpg φωτογραφία;
Νυχτερινή με το Redmi Note 9 Pro σε Night Mode με stock,gcam και butchercam.
Σου απαντησε ο φιλος karamela παραπανω για τον ογκο του 108mp αρχειου. Απλα εγω να προσθεσω για να μην γινετε παρανόηση, οτι παρολο τα 108mp ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν παιρνουμε την λεπτομερεια κ ποιοτητα ενος αρχειο μιας hasselblad 100mp ! Θα ελεγα οτι η λεπτομερεια αγγιζει τα 30 με 40 mp μιας μηχανης με μεγαλο αισθητηρα. Συγκεκριμενα μιας και εκανα μια προχειρη σύγκριση με FF 24mp (sony rx1r) η λεπτομέρεια του samsung (σε καλο φως πάντα) είναι ελαφρώς καλύτερη.Ευχαριστούμε. Στα 108mp τι μέγεθος βγαίνει η jpg φωτογραφία;
Τι ειναι το butchercam;
Σου απαντησε ο φιλος karamela παραπανω για τον ογκο του 108mp αρχειου. Απλα εγω να προσθεσω για να μην γινετε παρανόηση, οτι παρολο τα 108mp ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν παιρνουμε την λεπτομερεια κ ποιοτητα ενος αρχειο μιας hasselblad 100mp ! Θα ελεγα οτι η λεπτομερεια αγγιζει τα 30 με 40 mp μιας μηχανης με μεγαλο αισθητηρα. Συγκεκριμενα μιας και εκανα μια προχειρη σύγκριση με FF 24mp (sony rx1r) η λεπτομέρεια του samsung (σε καλο φως πάντα) είναι ελαφρώς καλύτερη.
Στάλθηκε από το Samsung Note 20 Ultra
Παραλλαγή της gcam αν έχω καταλάβει καλά.
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog1315/
Δε θέλω να μειώσω τον ενθουσιασμό σου αλλά βρίσκω πολύ πιο ελκυστικά τα κινέζικα xiaomi κινητά από το συγκεκριμένο Sony με τα bezel δεκαετίας.Ανέβασα καταλάθος μικρή 500kb φώτο, εδώ η σωστή οπως βγήκε απο το Sony ( τραβάει και RAW το οποίο θα δοκιμάσω την άλλη εβδομάδα )
εδώ ένα καρέ απο την ριπή (εβγαλε καμια 20αρία)
Και εδώ μια βραδινή σε P mode,
επειδή έχω και το φοβερό Κινέζο P30 το οποίο τραβάει φοβερές βραδινές, το Sony θέλει λίγο φώς αλλά βγαζει απείρως πιο καθαρές φώτο το βράδυ απο τα Huawei.
Ελπίζω το ΣΚ να έχω χρόνο να σας ανεβάσω και άλλες, είναι πρώτα φωτογραφική καμέρα το νέο Xperia5 II και μετά κινητό! ( προβλέπεται την Fuji να την φάει η σκόνη )
Αν βάλεις στην εξίσωση οτι ειναι:
1. με Snapdragon 5G (αντι Exynos),
2. αδιάβροχο
3. Headphone Jack: ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ για όποιον σέβεται τα αυτάκια του, δεν αγοράζω κινητό χωρίς jack.
4. Dual Sim,
5. Οθόνη OLED και 120hz ΒΟΥΤΥΡΟ οθόνη (τα 60hz κινητά μου κακοφαίνονται τώρα)
6. Σχεδόν Vanilla Android, απλό καθαρό λιτό GUI (δεν μπορώ να πώ το ίδιο για τους Κινέζους)
7. ΔΕΝ-ΕΙΝΑΙ-ΚΙΝΕΖΙΚΟ
Εβγαλε καταπληκτικό τηλέφωνο η Sony.
Για αυτό ακριβώς σχολίασα τα χαρακτηριστικά στο παραπάνω μου ποστ.
Στα 1000 ευρώ παίρνεις ένα κινητό με καλή εστίαση και ριπή αλλά χωρίς κάτι ιδιαίτερο στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.
Εναλλακτικά στα ίδια χρήματα παίρνεις το κινέζικο των 200 ευρώ που είναι ισάξιο φωτογραφικά και με τα υπόλοιπα 700-800 παίρνεις μια Rx100 η μία zv1 και καλύπτεις άριστα το ζητούμενο ριπής, εστίασης αλλά και βίντεο.
Εναλλακτικά στα ίδια χρήματα παίρνεις το κινέζικο των 200 ευρώ που είναι ισάξιο φωτογραφικά και με τα υπόλοιπα 700-800 παίρνεις μια Rx100 η μία zv1 και καλύπτεις άριστα το ζητούμενο ριπής, εστίασης αλλά και βίντεο.
Γιαυτό παράγγειλα τούτο δω το τσαντάκι, https://www.amazon.de/-/en/ThinkTank-Mirrorless-10-Camera-Compact-Accessories/dp/B01N8QGTKH, θέλω να έχω τη GX9 μαζί μου, μαζί με κινητό και πορτοφόλι, πολύ σημαντικό ο μαγνήτης που έχει το κλιπ μπροστά, ώστε να μη χρειάζεται να ανοιγοκλεινεις φερμουάρ. Ελπίζω να μου ταιριάξει
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.