Ευχαριστω Νικο, ειχε ξεχωρίσει το Χiaomi 11Τ 5G αλλά βγαινει πολυ πιο ακριβό απο οσα θελει να δωσει
Το Oneplus 9 pro τι λέει στη φωτογραφία/βίντεο; Στέκεται επάξια δίπλα στις ναυαρχίδες ή όχι;
Υπόψιν δεν ψηρίζω την μαϊμού να κάθομαι με το μικροσκόπιο να ψάχνω κόκκο.....
Εννοείται θέλω OIS και καμία καλή βραδυνή . Αν έχει και οπτικό ζουμ καλοδεχούμενο.
Μιλάω για καμία ευκαιρία στα 650-700 ευρώ , όχι στα 1000+ (εννοείται για 12/256 έκδοση από την στιγμή που δεν έχει κάρτα)
Δεν ξέρω αν ισχύει στην πράξη αλλά εδώ η σύγκριση στο low light είναι ξεκάθαρα υπέρ του 9 pro ειδικά στην τράπουλα το ξεβρακωνει το S21
Ναι συμφωνώ ότι το blind test ξεβρακωνει τα πάντα.
Από την άλλη δεν συμφωνώ ότι με 200 κάνεις την δουλειά σου. Δεν την κάνεις αν θελεις να είσαι και λίγο future proof και δεν αλλάζεις τηλέφωνα κάθε εξάμηνο. Δεν θα έχει OIS δεν θα είναι γρήγορο, δεν θα έχει οπτικό ζουμ, δεν θα βγάζει ακουνητα βίντεο κλπ . Δεν κάνεις δουλειά με 200 ευρώ μην γελιομαστε. Εξάλλου ποτέ δεν ήμουν φαν των φθηνών κινεζικών τηλεφώνων. Ούτε καν xiaomi. Όπως καταλαβαίνεις δεν είμαι για 200 ευρώ.
Το ιδιο ακριβως στο bold κανανε και οι καθεαυτου B/W καμερες αλλα ειχαν επιπλεον και τα πλεονεκτηματα που αναφερα παραπανω οταν τραβαγες μονο με αυτες και δεν δουλευανε σε συνεργασια με τις εγχρωμες.Αν θυμαμαι καλά (μιας και δεν ασχολουμε φωτογραφικά με το κινητό εκτος απο τα βασικά) τα mode αυτα έιχαν συμπληρωματική βοηθητική χρήση για ειδικές λειτουργίες.
Θα μας απαντήσουν εδώ οι γκουρού των φωτογραφικών κινητών γιαυτο και μετέφερα εδώ το σχετικό post
Μια ερωτηση ,υπαρχουν smartphones με ασπρομαυρη καμερα και smartphones με ασπρομαυρο Mode στην καμερα.
Εχει μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα της εικονας η B/W camera με το B/W mode;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.