Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Δεν έχω βγει ακόμα για photoshoot με το pixel 8 pro
Απλά βάζω δύο φωτό και αναφέρω κάτι που μου κάνει εντύπωση ...και οι 2 ειναι jpeg η μια στα 12mp και η άλλη στα 50mp
Τώρα πως γίνεται και οι 2 να έχουν μέγεθος 10mb δεν το ξέρω
a269cd9fb7a0c239730ca6c8db3591c4.jpg

2d41621b3da7ff441943fe463e35c9d7.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν έχω βγει ακόμα για photoshoot με το pixel 8 pro
Απλά βάζω δύο φωτό και αναφέρω κάτι που μου κάνει εντύπωση ...και οι 2 ειναι jpeg η μια στα 12mp και η άλλη στα 50mp
Τώρα πως γίνεται και οι 2 να έχουν μέγεθος 10mb δεν το ξέρω
a269cd9fb7a0c239730ca6c8db3591c4.jpg

2d41621b3da7ff441943fe463e35c9d7.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
Δύο πράγματα μπορείς να μου εξηγήσεις;
Πόσες βάρκες έχει τελικά αυτός ο Πάνος., και αυτό το παράνομο ζευγαράκι έδωσε την συγκατάθεση του η ξανθιά ή θα τους κάψεις;
Πέρα απο τα αστεία, πολύ πολύ καλό! Η δύναμη του φαίνεται στα σκοινιά και τους κόμπους στην λεπτομέρεια.......

Αυτό που έλειπε στα κινητά μου ήταν ο τηλεφακός.
Εδώ λοιπόν με 3.2Χ φυσικό bokeh και με χαμηλό σχετικά φωτισμό.
Ισχύει, πριν μερικά χρόνια θα ήταν αδύνατο κάτι τέτοιο, π.χ. και εδώ δείγμα στα 120mm, πάλι πριν μερικά χρόνια θα ήταν φαντασία να είχες τέτοια ποιότητα εικόνας στα 120mm από κινητό.

IMG_20240622_175823.jpg

Ισχύει, πριν μερικά χρόνια θα ήταν αδύνατο κάτι τέτοιο, π.χ. και εδώ δείγμα στα 120mm, πάλι πριν μερικά χρόνια θα ήταν φαντασία να είχες τέτοια ποιότητα εικόνας στα 120mm από κινητό.

View attachment 235443

ρε απατεωνα τωρα θυμηθηκα οτι μας χρωστας ενα συγκριτικο με τα κινητα που εχεις

Υποτυπωδες τωρα μην τρελλαινεσαι. Βαλε ενα μικρο τριποδακι για να εχεις το ιδιο καδρο και βγαλε 4-5 καδρα .

• Haha
Reactions: cacau and tiniakos
Άστον να πάρει το χρόνο του, δειλά δειλά το πήρε το κινητό.
Πάντως για να είμαστε δίκαιοι νομίζω ότι ο Γιάννης ο Σπύρου μας έκανε για μια ακόμη φορά τη ζημιά.
Και το πιο απίθανο ότι μετά από τόσο καιρό το έχει ακόμη το κινητό...

ρε απατεωνα τωρα θυμηθηκα οτι μας χρωστας ενα συγκριτικο με τα κινητα που εχεις

Υποτυπωδες τωρα μην τρελλαινεσαι. Βαλε ενα μικρο τριποδακι για να εχεις το ιδιο καδρο και βγαλε 4-5 καδρα .
Από Ιούλιο που θα ηρεμίσω και θα πάω στο νησί μου για ξάπλες και θα έχω άπλετο χρόνο...το Huawei P60pro το έδωσα, αυτή τη στιγμή έχω Iphone 15 pro, Xiaomi 14 Ultra και το Samsung S24 Ultra της συζύγου, από εβδομάδα ίσως θα έχω λογικά και το νέο Huawei Pura 70 Ultra, εκει θα γίνει σφαγή!!! Από ότι έμαθα από τον φίλο που θα μου το δώσει, έχει πολύ καλό Ultrawide άλλα ο τηλεφακός του δεν είναι στα ίδια στάνταρντ με το Xiaomi 14 Ultra που το έχει και αυτό.

Θα κάνω ότι μπορώ άλλα αν μου αρχίστε τα μα και μου, και δεν είναι σωστό το τάδε και το άλλο, θα αποχωρήσω, δεν είμαι Τάκης εγώ να ακούω γκρίνιες και να συνεχίζω!!!χαχα

Ελα έβγαλα μια από παράθυρο πρόχειρα τώρα με τον τηλεφακό 3Χ η πρώτη με Xiaomi 14 ultra και η δεύτερη με Iphone 15 pro....χωρίς Night mode και τα 2. Νομίζω ακόμα και από αυτό το απλό δείγμα κάνει μπαμ ποιος έχει τον καλύτερο τηλεφακό!!

1719431643559.jpg

unnamed.jpg

Άστον να πάρει το χρόνο του, δειλά δειλά το πήρε το κινητό.
Πάντως για να είμαστε δίκαιοι νομίζω ότι ο Γιάννης ο Σπύρου μας έκανε για μια ακόμη φορά τη ζημιά.
Και το πιο απίθανο ότι μετά από τόσο καιρό το έχει ακόμη το κινητό...
Ετσι!!! Να πω την αλήθεια το κινητό έπεσε στα χέρια μου για να πάει για πούλημα από φίλο που αλλάζει τα κινητά κάθε εβδομάδα (που θα μου δώσει και το Huawei p70), δεν είχα και πολύ όρεξη να το δοκιμάσω, άλλα μετά από τα post του Γιάννη, λέω δεν βαριέσαι τι έχω να χάσω!! Και για να μην τα πολυλογώ έμεινε μαζί μου!! (προς το παρών!!)

Από Ιούλιο που θα ηρεμίσω και θα πάω στο νησί μου για ξάπλες και θα έχω άπλετο χρόνο...το Huawei P60pro το έδωσα, αυτή τη στιγμή έχω Iphone 15 pro, Xiaomi 14 Ultra και το Samsung S24 Ultra της συζύγου, από εβδομάδα ίσως θα έχω λογικά και το νέο Huawei Pura 70 Ultra

ωραια μην βαζεις τιποτα αλλο μην χαλας ενεργεια, ετοιμασε τα τσακρα σου , θαναι το απολυτο 4απλο συγκριτικο ποιος Τακης τωρα τον εχεις ηδη σκισει (σε ζητηση περιεχομενου)

Μην δωσεις παλι κανα τηλ κρατα τα ΟΛΑ (μεχρι το συγκριτικο τουλαχιστον)

παω να δω Πορτουγαλ ;)

• Haha
Reactions: karamela
Στο μεταξύ παίζει καλή προσφορά το Nothing phone 2 στα 399 στο Plaisio. Στα λεφτά του δύσκολα θα βρεις κάτι καλύτερο τόσο φωτογραφικά που μας νοιάζει εδώ όσο και γενικά σαν τηλέφωνο….οσοι έχετε παλιά συσκευή χτυπήστε το άμεσα!!!

Υ.Γ. Και για όσους τους νοιάζει η μπαταρία, είναι το κινητό με μάλλον την καλυτερη διάρκεια στην αγορά αυτή την στιγμή.

• Like
Reactions: Billy the Kid