Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Μονον αν συνδεθουν οι φακοι με εναν αισθητηρα γινεται δουλεια.

Σαν μια ψηφιακη τουρετα

View attachment 237168
Αν το κάνεις έτσι χάνεις το μεγάλο πλεονέκτημα της φορητότητας και δεν θα τα αγοράζει κανείς. Ναι εγώ και κάποιοι άλλοι που είμαστε τρελοί ίσως τα περνάμε, αλλά θα είμαστε ελάχιστοι.

• Like
Reactions: Vasilis 92
Επειδή οι φακοί είναι πολύ μικροί, η παραμικρή μετατόπιση θα έχει τραγικές επιπτώσεις. Ίσως το ανάποδο να είναι εφικτό, δηλαδή να μετακινείται αισθητήρας περιστροφική πίσω από τους φακούς που θα είναι τοποθετημένοι σταθερά. Για να επανέλθουμε στην πραγματικότητα, βλέπω ένα honor 90 5g με ενδιαφέρουσες κριτικές στο Skroutz. Gcam βέβαια ούτε καν... Βλέπω κι ένα Motorola edge 50 fusion, το οποίο ίσως έχει ελπίδες να αποκτήσει ή να δουλεύει κάποια από τις υπάρχουσες gcam...

Άμα είναι να πάει τόσο ψηλά πάει και στο Xiaomi 14 Ultra και πετάει τις φωτογραφικές.... 😉
Δε βλέπω και εγώ κάτι οικονομικό που να έχει καλό ευρυγωνιο.

• Haha
Reactions: cacau
Χμ... Λες να κοιτάξω προς honor μεριά?

Δες κάνα google pixel 8 pro και στα μεταχειρισμένα. Ενρωμεταξυ το πλαίσιο το είχε βγάλει δύο κιόλας φορές σε τιμή σκότωμα . Μπορεί τώρα που θα βγει το 9 να το ξαναβάλει . Αλλά και μεταχειρισμένα βρίσκεις

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: cacau
Άμα είναι να πάει τόσο ψηλά πάει και στο Xiaomi 14 Ultra και πετάει τις φωτογραφικές.... 😉
Δε βλέπω και εγώ κάτι οικονομικό που να έχει καλό ευρυγωνιο.
Το xiaomi 13T που νομίζω πως είχες λέει τίποτα η υπερευρυγώνια?

Όταν βρεθείτε τράβα μερικές σε εσωτερικό χώρο με φωτεινά παράθυρα μέσα στο κάδρο αν σου είναι εύκολο, ευχαριστώ! 😊

• Like
Reactions: tiniakos
Το τηλεφακό να δούμε πότε θα τον αναβαθμίσουν με μεγαλύτερο αισθητήρα…

Μπράβο της πάντως γιατί κοιτάζοντας την εξέλιξη των μοντέλων των τελευταίων ετών κάποιες χρονιές στα νέα μοντέλα δίνει αναβαθμίσεις με το σταγονόμετρο αλλά έχει το κοινό που την ακολουθεί πιστά και τη στηρίζει.
Βλέποντας όμως χωρίς παρωπίδες θα πω ότι Xiaomi, Vivo, Huawei, Oppo με τους μεγάλους αισθητήρες και ίσως και η Samsung ανέβασαν πολύ ψηλά τον πήχη τον τελευταίο χρόνο φωτογραφικά.

Δεν μπορώ να συγκρίνω με όλες τις ευρυγωνιες κάμερες των smartphones αλλά του Xiaomi mi 11 ultra πιστεύω ότι είναι αξιοπρεπέστατη αν εξαιρέσεις την παραμόρφωση που έχει στα άκρα και ενδεχομένως μια χρωματική παραμόρφωση σε χαμηλό φωτισμό.... 1000023456.jpg

Το παραπάνω αρχείο έχει προκύψει από το επεξεργασμένο στο κινητό raw . Δεν είναι το JPEG που έχει βγει αυτόματα από το μαμισιο πρόγραμμα της συσκευής

Όχι αγόρασα την καλύτερη ίσως θήκη που υπάρχει στην παρούσα φάση για κινητό της divevolk.
Έχει γυαλί και κοστίζει αλλά με έκανε να αφήσω την dslr με μία προβληματική θήκη της ewa marine πολλές φορές στο κατάλυμα.
Το κινητό όμως το είχα σε όλους τους βυθούς που άξιζαν.