Οσο όλοι οι κατασκεαυστές φωτογραφικών μηχανών πετάνε χαρταετό και συνεχίζουν να βγάζουν μηχανές με αστείες οθόνες τεχνολογίας 15 χρόνια πίσω, και δεν δίνουν μέσα στο σώμα ένα βασικό πακετό Android ή κάτι παρόμιο με δυνατότητα επεξεργασίας, Social media άλλα και sim κάρτα μέσα στην μηχανή κλπ. ε τα βλέπουν αυτά οι εταιρίες κινητής και λένε γιατί όχι, τους έχουμε στείλει στα σχοινιά έτσι και αλλιώς ας προσπαθήσουμε μήπως και τους ρίξουμε και Νοκ Αουτ...Να σου και η Realme... ...έπεσε επιδημία - ή απλά οσμίζονται χρήμα:
![]()
Realme's Ultra Phone Concept Uses Leica M-Mount Lenses
Overcomes the limitations of small lenses in smartphones.petapixel.com
Γκουχ γκουχ... samsung NX .. Γκουχ γκουχ.Οσο όλοι οι κατασκεαυστές φωτογραφικών μηχανών πετάνε χαρταετό και συνεχίζουν να βγάζουν μηχανές με αστείες οθόνες τεχνολογίας 15 χρόνια πίσω, και δεν δίνουν μέσα στο σώμα ένα βασικό πακετό Android ή κάτι παρόμιο με δυνατότητα επεξεργασίας, Social media άλλα και sim κάρτα μέσα στην μηχανή κλπ. ε τα βλέπουν αυτά οι εταιρίες κινητής και λένε γιατί όχι, τους έχουμε στείλει στα σχοινιά έτσι και αλλιώς ας προσπαθήσουμε μήπως και τους ρίξουμε και Νοκ Αουτ...
Ένα παράδειγμα έδωσε! Το νόημα είναι ότι όταν δεν ακολουθείς τις εξελίξεις , δεν έχεις ευελιξία τότε είσαι καταδικασμένος. Βλέπε ΝΟΚΙΑ, ΙΒΜ , KODAK , SEGA , BLACKBERRY και πολλές άλλες περιπτώσεις τεχνολογικών γιγάντων οι οποίοι δεν ακολούθησαν και απλά ή απορροφήθηκαν ή δεν υπάρχουν πλέον.Γκουχ γκουχ... samsung NX .. Γκουχ γκουχ.
Δεν είναι περίεργο ότι είχε βγάλει ένα τέτοιο προϊόν και το απέσυρε;
Αυτά είναι gimmicks αν σε απασχολεί η φωτογραφία. Το μόνο που θα ήθελα η να έχει η ταπεινή μου α6000 είναι απευθείας ανεβάσμα σε social κάποιες φωτο. Οχι οτι είναι πρόβλημα ένας συγχρονισμός με το wifi με το κινητό...
Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως αυτός που χάθηκε είναι η samsung ενώ ακόμη υπάρχουν οι παραδοσιακές φωτογραφικές.Ένα παράδειγμα έδωσε! Το νόημα είναι ότι όταν δεν ακολουθείς τις εξελίξεις , δεν έχεις ευελιξία τότε είσαι καταδικασμένος. Βλέπε ΝΟΚΙΑ, ΙΒΜ , KODAK , SEGA , BLACKBERRY και πολλές άλλες περιπτώσεις τεχνολογικών γιγάντων οι οποίοι δεν ακολούθησαν και απλά ή απορροφήθηκαν ή δεν υπάρχουν πλέον.
H σειρά NX ήταν κανονικές μηχανές, ούτε μεγάλες οθόνες είχαν, ούτε Android κλπ...είχαν περάσει 2-3 από τα χέρια μου.....τώρα αν έβγαλε και κανένα ιδιαίτερο προιόν με Andrοid κλπ. δεν θυμάμαι...η Samsung απέτυχε με τις NX γιατί ουσιαστικά δεν πρόσφερε τίποτα παραπάνω από ότι έδιναν οι άλλοι κατασκευαστές μηχανών.....Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως αυτός που χάθηκε είναι η samsung ενώ ακόμη υπάρχουν οι παραδοσιακές φωτογραφικές.
Και αν θυμάμαι καλά η σειρά NX δεν ηταν gadget . Ήταν σοβαρές μηχανές με κορυφαία ποιότητα και ανταγωνιστικη τιμή.
Οπότε οι οθόνες τα android κλπ μήπως δεν απασχολούν κάποιον που ασχολείται με την φωτογραφία; μήπως, λέω μήπως, αυτός που ασχολείται σοβαρά με την φωτογραφία δεν τον νοιάζει τι κάμερα έχει επάνω το κινητό του;
Και εγώ όταν θέλω την ευκολία να ανεβάσω άμεσα μια φωτογραφία, με το κινητο θα την βγάλω. Αλλά αν θέλω να βγάλω φωτογραφία σοβαρή, θα πάρω την a6000 ακομη και με ρωσικό manual φακό επάνω να κάνω την δουλειά μου...
H σειρά NX ήταν κανονικές μηχανές, ούτε μεγάλες οθόνες είχαν, ούτε Android κλπ...είχαν περάσει 2-3 από τα χέρια μου.....τώρα αν έβγαλε και κανένα ιδιαίτερο προιόν με Andrοid κλπ. δεν θυμάμαι...η Samsung απέτυχε με τις NX γιατί ουσιαστικά δεν πρόσφερε τίποτα παραπάνω από ότι έδιναν οι άλλοι κατασκευαστές μηχανών.....
Οι μηχανές υπάρχουν και θα υπάρχουν για πάρα πολύ καιρό ακόμα, άλλα τα έσοδα τους και τα κέρδη τους συνεχώς συρρικνώνονται και απασχολούν όλο και λιγότερο κόσμο....ε λοιπόν το Project της Xiaomi, Realme κλπ. σε αυτό το κοινό στοχεύει να τους τραβήξει από τις μηχανές τους, τώρα αν θα πετύχει είναι άλλο θέμα....θα δείξει το μέλλον...
Μόνο κάποιες μηχανές το είχαν από όσο είδα ....στο είπα είχα 2-3 μηχανές NX π.χ.Οι ΝΧ και android 4 είχαν και 3G . Κάτι άλλο θυμάσαι...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.