Δεν ισχύει αυτό που λες. Θα σου θέσω ένα άλλο παράδειγμα. Δες στα δρομικα παπούτσια. Όλοι έχουν βγάλει κάποια κορυφαία μοντέλα που ξεπερνούν τα 200 ευρώ, ναι καλά διάβασες 200 ευρώ για παπούτσι. Τα αγοράζουν και καθημερινοί άνθρωποι που δεν είναι δρομείς και τα θέλουν για περπάτημα. Δε βγάζει μόνο η πασίγνωστη Nike ή Adidas βγάζει και η ASICS, η Brooks, η Hoka, η Saucony και πολλές ακόμη, κάποιες έχουν ξεπεταχτεί τα τελευταία χρόνια και είναι μικρότερες από τη Skoda αλλά προσφέρουν και αυτές ποιότητα και γνώση και τις εμπιστεύεται ο κόσμος. Η ζωή προχωράει μπροστά.Λογικό να έχει η Xiaomi μεγάλο μερίδιο στο γήπεδο της. Αντίστοιχα είναι πάτος στην αγορά της Αμερικής και τρίτη στην Ευρώπη. Δεν είναι κριτήριο αυτό.
Το έχουμε ξαναπεί ότι οι μεγάλοι δυστυχώς κάθονται στις δάφνες τους και δίνουν αλλαγές με το σταγονόμετρο και το μόνο βέβαιο είναι να ανεβάζουν κάθε χρόνο το κόστος. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο.
Η Xiaomi φαίνεται ότι εκμεταλλεύεται σωστά αυτό το κενό και κάνει σωστές κινήσεις με αξιόλογο hardware αλλά δυστυχώς όχι αξιόλογη τιμή.
Και σε ρωτώ. ΟΚ δεν δίνεις χιλιάρικα για Samsung.και θα δώσεις χιλιάρικα για Xiaomi;
Ε δεν μπορεί η Skoda να τιμολογει το ίδιο με την Audi κι ας είναι στο ίδιο γκρουπ.
Ε δεν γίνεται τώρα, πως να το κάνουμε.
1400-1500 για Xiaomi, δεν δίνω, ακόμα κι full frame αισθητήρα να μου έδινε σε κινητό ! 1000-1100 όμως, ΝΟΜΙΖΩ, ότι το αξίζει το συγκεκριμενο μοντέλο. Εχει την creme la creme του hardware, οταν πχ το S25 έχει ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ γενιάς panel, θα τα ξέρεις, αν το ψάχνεις.Λογικό να έχει η Xiaomi μεγάλο μερίδιο στο γήπεδο της. Αντίστοιχα είναι πάτος στην αγορά της Αμερικής και τρίτη στην Ευρώπη. Δεν είναι κριτήριο αυτό.
Το έχουμε ξαναπεί ότι οι μεγάλοι δυστυχώς κάθονται στις δάφνες τους και δίνουν αλλαγές με το σταγονόμετρο και το μόνο βέβαιο είναι να ανεβάζουν κάθε χρόνο το κόστος. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο.
Η Xiaomi φαίνεται ότι εκμεταλλεύεται σωστά αυτό το κενό και κάνει σωστές κινήσεις με αξιόλογο hardware αλλά δυστυχώς όχι αξιόλογη τιμή.
Και σε ρωτώ. ΟΚ δεν δίνεις χιλιάρικα για Samsung.και θα δώσεις χιλιάρικα για Xiaomi;
Ε δεν μπορεί η Skoda να τιμολογει το ίδιο με την Audi κι ας είναι στο ίδιο γκρουπ.
Ε δεν γίνεται τώρα, πως να το κάνουμε.
Ετσι ακριβώς, κανένα τηλέφωνο δεν αξίζει πάνω απο 800-900 ευρώ...το θέμα είναι ότι με τα Xiaomi μπορείς με λίγο ψάξιμο και υπομονή να τα βρείς σε καλή τιμή. Προφανώς ούτε για πλάκα δεν θα έδινα τα 1.400-1.500 που ζητάει το Xiaomi 15 Ultra. Πάντως αν είναι να τα σκάσω είναι η μόνη συσκευή που νιώθεις ότι δεν σε κλέβουν καθώς προσφέρει ότι καλύτερο σε Hardware κυκλοφορεί εκει έξω ανώ καισ ε Software η Xiaomi είναι η μόνη εταιρία που μας σέβεται σαν λαό δίνοντας και ΑΙ στα Ελληνικά, μόνο και μόνο για το τελευταίαο αξίζει να την στηρίξουμε εδώ στην Χώρα μας σε σχέση με τους άλλους που μας βλέπουν σαν μπανανία...ουτε κι εγω εχω δωσει ποτε πανω απο 1000 ευρω για κινητο (αμμεσα ή εμμεσα) .
Παντα προσπαθω να βρισκω ευκαιρειες, αγγελιες, τιμολογια απο φιλους, ανταλλαγες κλπ .
Θεωρω υπερβολη οτιδηποτε πανω απο 1000 ευρω.
Ειχα πάρει τάμπλετ το 2013, μάλιστα μεσαίας σειράς (κόστος 400 έυορος τότε), τίγκα στο bloatware κι πήρε ΜΟΛΙΣ μία αναβάθμιση, αν θυμάμαι καλά Kit Kat, κι η Samsung το παράτησε !Εγω παντως εχω ενα samsung a7 απο το 2018 περιπου 200 γιουρο το ειχα παρει και για επαγγελματικους λογους παντα ταμπλετ samsung σειρα s .......τωρα ποτε θα τους δωσω παλι λεφτα για κινητο δεν ξερω ακομα πεταει το a7.....ειμαστε και μεις που δεν τα γουσταρουμε τα κινητα μειοψηφια ειμαστε αλλα ενταξει....
Κοιτα εγω για αυτα που κανω τα samsung s series ειναι πολυ καλα και πολυ γερα....τωρα ενταξει μπορει το xaiomi να ειναι καλυτερο δεν ξερω αλλα αφου εγω κανω την δουλειαμου χωρις προβληματα δεν ψαχνομαι για κατι αλλο....εξαρτατε και τι κανει ο καθενας ποσες εφαρμογες φορτωνει κλπ κλπ....Ειχα πάρει τάμπλετ το 2013, μάλιστα μεσαίας σειράς (κόστος 400 έυορος τότε), τίγκα στο bloatware κι πήρε ΜΟΛΙΣ μία αναβάθμιση, αν θυμάμαι καλά Kit Kat, κι η Samsung το παράτησε !
Απλά τραγικοί.
Σε αντίθεση, ενα Xiaomi Pad 6 (8/256) που πήρα φέτος, πάει αέρα !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.