Το πήρα από εδώ http://www.coolicool.com/stock-in-e...-fhd-ips-screen-android-43-3g-smartph-g-33764
Σε 7 μέρες ήρθε στο σπίτι μου, με Сourier. Επιπλέον 3-4 δολλάρια μου χρεώθηκαν για 'συναλλαγές εξωτερικού'. Στο web banking το διαπίστωσα αυτό, όταν είδα ότι χρεώθηκα αυτό το ποσό επιπλέον. Μηδαμινό φυσικά. Έχει μέσα και θήκη απο σιλικόνη. Όχι ιδιαίτερα όμορφη σε σχεδιασμό, αλλά πολύ πρακτική. Tιμή 219 ευρώ. Για την τιμή αυτή, είναι ότι καλύτερο βρήκα στην αγορά. Ψάξε κι εσύ φυσικά. Είναι ο ορισμός του "τούμπανου" κατά την προσωπική μου άποψη.
Εγώ έχω το zte nubia z7 max, τα έχει όλα, η ποιότητα κατασκευής είναι μοναδική και η τιμή του για αυτό που προσφέρει είναι ελκυστικότητα.
Που όλοι κερδίζουν 10 πόντους......Δεκαπενθήμερο προσφορών και τροχός της τύχης από την Gearbest .
Κώστα από μια μαγαζιά αγόρασες;
Με ποιο ταχυδρομείο ξεκίνησαν ;
Στο κουτί πόσα δολλάρια έγραφαν;
Στο τελωνείο Θεσσαλονίκης η Αθηνών;
Πάντως δεν ήξερα πως το geek άρχισε να στέλνει μέσω Ολλανδίας.
Πάντως μου ακούγεται κάπως αυτό με τα πακέτα της Θεσσαλονίκης.
Ο εκτελονισμος συνήθως γίνεται στην Αθήνα παίρνει πράσινο χαρτακι ( ή όχι ) και μετά δεν υπάρχει λόγος να γίνει έλεγχος στο τελωνείο της Θεσσαλονίκης
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.