Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Το πήρα από εδώ http://www.coolicool.com/stock-in-e...-fhd-ips-screen-android-43-3g-smartph-g-33764
Σε 7 μέρες ήρθε στο σπίτι μου, με Сourier. Επιπλέον 3-4 δολλάρια μου χρεώθηκαν για 'συναλλαγές εξωτερικού'. Στο web banking το διαπίστωσα αυτό, όταν είδα ότι χρεώθηκα αυτό το ποσό επιπλέον. Μηδαμινό φυσικά. Έχει μέσα και θήκη απο σιλικόνη. Όχι ιδιαίτερα όμορφη σε σχεδιασμό, αλλά πολύ πρακτική. Tιμή 219 ευρώ. Για την τιμή αυτή, είναι ότι καλύτερο βρήκα στην αγορά. Ψάξε κι εσύ φυσικά. Είναι ο ορισμός του "τούμπανου" κατά την προσωπική μου άποψη.

Καλά ο ορισμός του τουμπανου με antutu 25000 χωρις 4g και με παλιά κάρτα γραφικών και οχι 64bits και με 2.500 μπαταρία στις 5.5" δεν το λες. Με 10 δολ λιγότερα παίρνεις το Jiayu s3 advanced με 3gb ram , 4g, antutu 42000 με 64bits Mtk 6752 με Mali t760 3.000 μπαταρια και με πιο δυνατο όνομα κατασκευαστή .αυτο νομιζω ειναι το απόλυτο vfm. Φυσικα και η επιλογη σου ειναι αξιόλογη και πιστεύω θα την ευχαριστηθείς.

Φίλε thankin.
Με σεβασμό θα σου πω κάποια πράγματα.
Το κινητό που σου λέω εγώ, βγήκε πριν 1,5 χρόνο στην αγορά. Αυτό που αναφέρεσαι είναι καινούριο. Σωστά;
Επίσης, ο φίλος μιλούσε για ποιότητα κατασκευής και το έθετε ως προϋπόθεση. Γι' αυτό και αναφέρθηκα στο συγκεκριμένο, που ΕΤΥΧΕ να το έχουμε αγοράσει. Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα σύγκρισης σε ποιότητα κατασκευής των 2 συσκευών. Το Κ1 είναι σαφώς ανώτερο. Οι βαθμολογίες στο antutu δεν είναι πάντα αξιόπιστες και ούτε σημαίνουν και πολλά κατά τη γνώμη μου. Η μπαταρία που αναφέρεις μπορεί να αλλαχτεί, στο σάιτ προσφέρουν και τη μεγαλύτερη 3200Mah με 15 ευρώ διαφορά. Δεν νομίζεις ότι είναι κάτι σημαντικό κι αυτό; Απλά δεν το ανέφερα γιατί μπορεί να το δει μόνος του στο σάιτ που του έδωσα. Εγώ πχ την πήρα την μπαταρία αυτή και μου βγάζει 1,5 μέρα άνετα!
Συμφωνώ μαζί σου πάντως ότι το Jiayu αυτήν τη στιγμή είναι το απόλυτο vfm, απλά δεν πληροί τις προϋποθέσεις που ζητάει ο φίλος.

Φίλε μου το εχω το s3 και μπορει να μην εχει μεταλλικά μέρη αν αυτο θέτει τα στανταρτ της ποιότητας πάντως πίστεψε με εχει στιβαρότητα, καλα πλαστικά, δεν τρίζει και ο συνδυασμο τιμης απόδοσης το κατατάσσουν ενα απο τα κορυφαία αυτη την στιγμη.

Εγώ έχω το zte nubia z7 max, τα έχει όλα, η ποιότητα κατασκευής είναι μοναδική και η τιμή του για αυτό που προσφέρει είναι ελκυστικότητα.

Εγώ έχω το zte nubia z7 max, τα έχει όλα, η ποιότητα κατασκευής είναι μοναδική και η τιμή του για αυτό που προσφέρει είναι ελκυστικότητα.

To Zte z7 ειναι τηλεφωναρα αλλα εχει σχεδον διπλάσια τιμη απο το s3! Και για τα +140 ευρω επιπλέον που ζητά προσφέρει καλυτερη ποιοτητα κατασκευής, και καλυτερη μπαταρια αν και δεν αλλάζει ,ίδιων προδιαγραφών οθονη και καμερα, χειρότερες επιδοσεις και χειρότερες ικανότητες δικτύωσης πχ δεν εχει την μπαντα των 800mhz που θα κινηθούν τα δίκτυα 4g .

Δλδ για εμενα ειναι σαφώς χαμηλότερο vfm. Η ποιοτητα κατασκευής και η καλυτερη μπαταρια απο την μια απέναντι στα 140 ευρω στην τςεπη και τις καλυτερες επιδοσεις και δικτύωση νομιζω γέρνουν την πλάστιγγα αρκετα υπέρ του s3.

Γειά σας. Τελικά δεν είναι γραφτό να στεριώσει το Coolpad F1 στη σύζυγο. Πάλι της έσπασε η οθόνη, όχι το digitizer http://www.ebay.co.uk/itm/191250044032 αυτό που είχα παραγγείλει. Τώρα φαίνεται να έχει πάθει ζημιά εσωτερικά η οθόνη και δείχνει κάτι χρώματα, κάτι γραμμές και δεν ανταποκρίνεται. Εξωτερικά είναι άθικτη η οθόνη. Μπορείτε να βοηθήσετε τι να γράψω στο ebay ή στο google ακριβώς, πώς θα το ψάξω δηλ. Ευχαριστώ.

Προς πληροφόρηση σας. Το τελευταίο διάστημα τα πακέτα που φτάνουν από Κίνα , τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη, έχει παρατηρηθεί πως ελέγχονται και αν πρόκειται για αντικείμενα υψηλής αξίας στέλνονται στο τελωνείο. Μου συνευει και στις δυο τελευταίες μου παραγγελίες και απ ότι διάβασα ΕΔΩ συμβαίνει και σε άλλους . Γι αυτό ας καλού κακού ας υπολογίζουμε πριν την αγορά μας και τον ανάλογο φόρο που τυχών θα πληρώσουμε ώστε να δούμε αν μας συμφέρει και να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως

Πριν λιγες μερες παρελαβα Δυο lenovo vibe x2 απο minideal.net... oλα οκ..ειχαν δηλωσει 20 ευρω, gift.. σε 15 μερες ηρθε, με ελτα (singpost)..

Κώστα από μια μαγαζιά αγόρασες;
Με ποιο ταχυδρομείο ξεκίνησαν ;
Στο κουτί πόσα δολλάρια έγραφαν;

Ανδρέα είναι από geekbuying που έχω ψωνίσει αρκετές φορές χωρίς πρόβλημα . Ήταν μέσο Ολλανδικού ταχυδρομείου Τιμή δεν ξέρω αν έγραφε ( που δε νομίζω) μιας και τα 2 πακέτα είναι κολλημένα στο τελωνείο ακομα

Στο τελωνείο Θεσσαλονίκης η Αθηνών;
Πάντως δεν ήξερα πως το geek άρχισε να στέλνει μέσω Ολλανδίας.
Πάντως μου ακούγεται κάπως αυτό με τα πακέτα της Θεσσαλονίκης.
Ο εκτελονισμος συνήθως γίνεται στην Αθήνα παίρνει πράσινο χαρτακι ( ή όχι ) και μετά δεν υπάρχει λόγος να γίνει έλεγχος στο τελωνείο της Θεσσαλονίκης

Στο τελωνείο Θεσσαλονίκης η Αθηνών;
Πάντως δεν ήξερα πως το geek άρχισε να στέλνει μέσω Ολλανδίας.
Πάντως μου ακούγεται κάπως αυτό με τα πακέτα της Θεσσαλονίκης.
Ο εκτελονισμος συνήθως γίνεται στην Αθήνα παίρνει πράσινο χαρτακι ( ή όχι ) και μετά δεν υπάρχει λόγος να γίνει έλεγχος στο τελωνείο της Θεσσαλονίκης

Φίλε αυτο γραφει
ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 25-03-2015 48: ΟΛΛΑΝΔΙΑ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 30-03-2015 07:45 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 30-03-2015 12:58 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 31-03-2015 04:07 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 31-03-2015 07:23 ΕΛΛΑΔΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΥΕΔ)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 31-03-2015 07:23 ΕΛΛΑΔΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΥΕΔ)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 31-03-2015 10:19 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Είμαι περίεργος να μάθω με ποια λογική περνάει από τελωνείο;
Μέχρι τώρα στο παρελθόν μου έχει τύχη με τιμή στο πακέτο πάνω από 22 ευρώ και η δεύτερη άνοιγμα πακέτου και αξιολόγηση του κόστους από τον υπάλληλο του τελωνείου που δεν πίστεψε το αναγραφόμενο ποσό.
Η δεύτερη περίπτωση έγινε με ems η πρώτη με dhl.
Να δούμε τι θα σου πούνε.

Αυτό που ήξερα μέχρι τώρα είναι πως π. χ από τα 1000 κομμάτια τα 10 θα τα ελεγξουν. Μήπως διαμαρτυρτηθηκαν οι εταιρίες που μερικά από αυτά τα εισάγουν και κοιτάνε παραπάνω δέματα; Θα δείξει.