Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Καλή τιμή
Προσοχή στις 4g μπάντες.
http://www.minideal.net/stock-in-sp...hz-5-0-inch-13mp-camera-ram-3gb-rom-16gb.html
Παραπάνω σε καλή τιμή το εξαιρετικό xiaomi με παράδοση σε λίγες μέρες από ελληνική αποθήκη.
Είναι η 3g έκδοση αλλά υποστηρίζει Η+

Προσωπικά πήρα πρόσφατα κινητό ένα Huawei P8 lite από τον Γερμανό και με ικανοποιεί. Αλλά βάζω εδώ την προσφορά μήπως ενδιαφέρεται κάποιος άλλος. Τα 4gb μπορεί να κάνουν τη διαφορά.

Εγώ πάντως τσίμπησα ένα DooGee X5 στα 43 ευρώ και κάτι λεπτά :BDGBGDB55:

...μόλις το πιάσαμε στα χέρια μας καταλάβαμε αμέσως ότι είχαμε να κάνουμε με μία εξαιρετικά ανθεκτική και στιβαρή κατασκευή, η οποία διακρίνεται για τα υψηλής ποιότητας πλαστικά.

Ούτε ο CEO της DOOGEE να έγραφε το άρθρο. Αντικειμενική δημοσιογραφία στα καλυτερα της.

Το βλέπω στα $59,89 και όχι στα $57. Υπάρχει η τιμή $57 σε άλλη θέση;
Επίσης, μετά την εγγραφή, δίνει 10 κουπόνια των $5 αλλά πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις δύο ταυτόχρονα, όπως εσύ;

Όπως έγραψα πιο πάνω, $57 είναι η τιμή του newsletter.
Όπως επίσης έγραψα πιο πάνω, δεν χρησιμοποίησα κουπόνια. Εξαργύρωσα πόντους που πήρα όταν άνοιξα το λογαριασμό μου στο κατάστημα...

Ευτυχώς που το διευκρίνισες και θυμήθηκα ότι έχω κάποιους πόντους από προηγούμενες αγορές (702 που αντιστοιχούν σε $14,04).
Ενδιαφέρομαι για να το δώσω στη γυναίκα μου που δεν έχει πολλές απαιτήσεις (χρησιμοποιεί ένα πανάρχαιο ΝΟΚΙΑ που έχει σχεδόν διαλυθεί) και θέλω τις εντυπώσεις σου από το συγκεκριμένο.

Μπορείς να μου στείλεις το newsletter σε πμ;

Νόμιζα ότι το είχες παραλάβει.
Στην τιμή $56,99 λέει "email only" και το link σε οδηγεί στη σελίδα με την κανονική τιμή $59,89.
Εννοεί ότι τους ζητάς με email την εκπτωτική τιμή;
Πως παραγγέλνεις με τα $56,99;

Τι να σου πω; Εγώ βλέπω USD$56,99 όταν ανοίγω τη σελίδα του κινητού απο το link του newsletter.

FEK.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δοκίμασε να μπεις στο λογαριασμό σου και μετά κάνε κλίκ στο link του newsletter.

Ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια.
Προσπάθησα με όλες τις μεθόδους να βγάλω τη σελίδα με την τιμή αυτή αλλά στάθηκε αδύνατον.
Θα προσπαθήσω να τους στείλω email.

Δεν είσαι γραμμένος στο newsletter τους; Δοκίμασε να γραφτείς μήπως σου το στείλουν ή ενεργοποιηθεί η έκπτωση σε αυτό που σου έδωσα.

Κάτι γίνεται με τα cookies που αφήνει το site του καταστήματος. Δοκίμασα σε άλλο browser και έχω το ίδιο πρόβλημα με σένα.

Γράφτηκα στο newsletter αμέσως μόλις διάβασα το σχετικό σου.
Στη συνέχεια, συμπλήρωσα τα στοιχεία εγγραφής μου (διεύθυνση κλπ) ελπίζοντας ότι θα λυθεί το πρόβλημα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Θα μου πεις, όλη αυτή η ιστορία για $3 ;
Εάν μπορώ να τα γλυτώσω, γιατί όχι.

Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Γράφτηκα στο newsletter αμέσως μόλις διάβασα το σχετικό σου.
Στη συνέχεια, συμπλήρωσα τα στοιχεία εγγραφής μου (διεύθυνση κλπ) ελπίζοντας ότι θα λυθεί το πρόβλημα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Θα μου πεις, όλη αυτή η ιστορία για $3 ;
Εάν μπορώ να τα γλυτώσω, γιατί όχι.

Για Το Χ5 απο Everbuying υπάρχει και εκπτωτικό κουπόνι : DOOGΕEX5

Πολύ χώμα είναι η τιμή του Χ5 αναλογιζομενος τα specs και συγκρινοντας π. χ με το 310. Πως κι έτσι;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Για Το Χ5 απο Everbuying υπάρχει και εκπτωτικό κουπόνι : DOOGΕEX5

Ευχαριστώ για τη (σημαντική) πληροφορία.
Βλέπω ότι με αυτό το κουπόνι, πετυχαίνεις την τιμή $56.99 που διαφημίζει η everbuying στο newsletter της, το οποίο ουδέποτε μου έστειλε αν και γράφτηκα από την ΚΥ 4/10. Επίσης, δεν απάντησαν μέχρι σήμερα στο σχετικό μήνυμα που τους έστειλα.

Με το εκπτωτικό κουπόνι, όμως, και την έκπτωση των $14.24 από τους 712 πόντους που έχω, που τα δέχεται με τη δοκιμή που έκανα, μάλλον θα προχωρήσω στην παραγγελία αφού η τελική βγαίνει $42.75.
Το θέμα που μένει είναι να περάσει η παραγγελία ...