Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Πολύ χώμα είναι η τιμή του Χ5 αναλογιζομενος τα specs και συγκρινοντας π. χ με το 310. Πως κι έτσι;
To 310 βγήκε πριν ένα χρόνο και κόστιζε στην Ελλάδα όσο και το Χ5. Βάλε και την πτώση τιμών, τα διαφορετικά υλικά και εξοπλισμό, λογική μου φαίνεται η τιμή του.

Ευχαριστώ για τη (σημαντική) πληροφορία.
Βλέπω ότι με αυτό το κουπόνι, πετυχαίνεις την τιμή $56.99 που διαφημίζει η everbuying στο newsletter της, το οποίο ουδέποτε μου έστειλε αν και γράφτηκα από την ΚΥ 4/10. Επίσης, δεν απάντησαν μέχρι σήμερα στο σχετικό μήνυμα που τους έστειλα.

Σήμερα άνοιξαν πάλι τα μαγαζιά μετά απο μια εβδομάδα αργιών. Μάλλον για αυτό δεν απάντησαν (ούτε έστειλαν ακόμα το τηλέφωνό μου...)

παίδες ρίξτε καμιά ιδέα:
δίκαρτο, κάτω από 5 ίντσες κατά προτίμηση 4.5 με 4.7, στιβαρό, με καλή μπαταρία, σβέλτο.
δε με ενδιαφέρει ανάλυση οθόνης, δε θα μπουν εφαρμογές κλπ εκτός από πολύ βασικά πράγματα.
Κάτω από 100 ευρώ αυστηρά, κατά προτίμηση από κάποιο ευρωπαϊκό warehouse (αν και δεν είναι απαραίτητο).

Doogee Titans 2 DG700 4.5 ίντσες 4 πυρηνο 1 gb ram 4000mA 95 ευρώ δικαρτο στιβαρό και αδιάβροχο. Δεν νομίζω να βρεις καλύτερο σε αυτά τα λεφτά με αυτά τα χαρακτηριστικα. Πιο στιβαρό και με πιο θηριώδη μπαταρία δεν....

Last edited:
Τούμπανο είναι αυτό θεώρητικα ανταγωνίζεται το one plus two. Αλλά όταν ενα κινεζικό τηλέφωνο απο όχι γνωστή μάρκα πιάνει τα 300 δολ ανεξάρτητα απο προδιαγραφές είναι δύσκολο να γίνει ελκυστικό πριν υπάρξουν θαρραλέοι να το πάρουν.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επίσης αγκάθι φαίνεται η 2Κ οθόνη με την 3000 μπαταρία. Θα την ρουφάει γρήγορα. Τέλος δεν παίρνει κάρτα μνήμης.

Last edited:
Πόσες ώρες οθόνη ανοικτή βγάζει?πχ αν βγάζει 12 ώρες σύνολο με 2-2.5 ώρες οθόνη είναι πολύ λίγο.

Πόσες ώρες οθόνη ανοικτή βγάζει?πχ αν βγάζει 12 ώρες σύνολο με 2-2.5 ώρες οθόνη είναι πολύ λίγο.

Είχα κάνει το τεστ αυτό και βγάζει 8 ώρες οθόνη. Αυτό βέβαια με miui 7, καθώς με την προηγούμενη έβγαζε 6. Υπόψιν μιλάμε για σχεδόν idle λειτουργία (απλώς κατέβαζε email,ειδοποιήσεις,κτλ).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Με το εκπτωτικό κουπόνι, όμως, και την έκπτωση των $14.24 από τους 712 πόντους που έχω, που τα δέχεται με τη δοκιμή που έκανα, μάλλον θα προχωρήσω στην παραγγελία αφού η τελική βγαίνει $42.75.
Το θέμα που μένει είναι να περάσει η παραγγελία ...

Ταλαιπωρήθηκα λίγο, χθες το απόγευμα, για να πληρώσω τα $42.75 για το Doogee X5, αφού οι προσπάθειες πληρωμής μέσω των καρτών που είχα στο paypal αλλά και αυτών που πρόσθεσα, απέτυχαν παταγωδώς.

Με βοήθησε σημαντικά το Support του Everbuying (παρά την προχωρημένη ώρα για Κίνα), δίνοντας εναλλακτικές λύσεις (πρώτα, πληρωμή μέσω Western Union, και, μετά την άρνησή μου, αποστολή τιμολογίου μέσω paypal, που και αυτό δεν κατάφερα να πληρώσω. Αποφάσισα να μεταφέρω $50 στο balance με τη διαδικασία αποστολής μέσω άλλου email, χρεώθηκα προμήθεια $2, πλήρωσα το τιμολόγιο και έστειλα στο support αντίγραφο.

Προ ολίγου διάβασα ένα post σε άλλο forum, για διαδικασία πληρωμής μέσω paypal, χωρίς balance και, το σημαντικότερο, χωρίς προμήθεια.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Προ ολίγου διάβασα ένα post σε άλλο forum, για διαδικασία πληρωμής μέσω paypal, χωρίς balance και, το σημαντικότερο, χωρίς προμήθεια.

Έχεις όμως έτσι την προστασία του PayPal αν κάτι πάει στραβά;

Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Είχα κάνει το τεστ αυτό και βγάζει 8 ώρες οθόνη. Αυτό βέβαια με miui 7, καθώς με την προηγούμενη έβγαζε 6. Υπόψιν μιλάμε για σχεδόν idle λειτουργία (απλώς κατέβαζε email,ειδοποιήσεις,κτλ).

8 ωρες οθονη εστω και με μετρια φωτεινοτητα είναι πολλες!!! το είδες στις μετρήσεις της μπαταριας ή το υπολογίσες μονος σου στο περιπου?

8 ωρες οθονη εστω και με μετρια φωτεινοτητα είναι πολλες!!! το είδες στις μετρήσεις της μπαταριας ή το υπολογίσες μονος σου στο περιπου?
Τελικά έκανα ένα μικρό λάθος....5 ώρες και 40 min είχα βγάλει. Το είχα κάνει τέλη αυγούστου και δεν θυμόμουν ακριβώς :(
5374-Screenshot-2015-08-26-15-00-25-jpg

Υπόψιν η φωυεινότητα ήταν τέρμα και όλα ανοιχτά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Έχεις όμως έτσι την προστασία του PayPal αν κάτι πάει στραβά;

Πληρώνεις μέσω paypal κανονικά.
Απλά, δεν χρησιμοποιείς το λογαριασμό σου, με το "Pay now" αλλά την κάρτα σου, η οποία μπορεί να είναι ίδια με τη δηλωμένη ή μια απ' αυτές, με το "Pay with my credit or debit card".

Εκτός από το ότι δεν πληρώνεις προμήθεια, δεν χρειάζεται να συμπληρώσεις όλα τα στοιχεία που συμπληρώνεις στη μέθοδο της μεταφοράς χρημάτων από άλλο email.

Η μέθοδος αναρτήθηκε λίγες ώρες πριν κάνω τη δική μου μεταφορά και δεν είχα την ευκαιρία να τη δοκιμάσω.

Ωραία όλα αυτά, αν όμως χρειαστεί να κάνεις αίτηση για επιστροφή χρημάτων; Πως την κάνεις αν δεν έχει περάσει η συναλλαγή απο το λογαριασμό σου;
Φαντάζομαι σου δίνει κάποιο κωδικό αναφοράς, αρκεί όμως αυτό;

Όπως βλέπεις στην φωτό είναι και λίγο παραπάνω...

Η φωτογραφία δεν φαίνεται, την μπλοκάρει το ξένο forum.

Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Ωραία όλα αυτά, αν όμως χρειαστεί να κάνεις αίτηση για επιστροφή χρημάτων; Πως την κάνεις αν δεν έχει περάσει η συναλλαγή απο το λογαριασμό σου;
Φαντάζομαι σου δίνει κάποιο κωδικό αναφοράς, αρκεί όμως αυτό;

Ναι, στην επιτυχή εκτέλεση της πληρωμής σου δίνει αριθμό αλλά, εκτός αυτού, όλα τα στοιχεία της συναλλαγής υπάρχουν στο λογαριασμό μου στο paypal.

Πέρα απ' αυτό, σε πρόσφατη επικοινωνία μου απάντησαν ότι δεν έχουν το κινητό (ίσως επειδή παρήγγειλα το άσπρο), το περιμένουν σε 4-5 μέρες και θα το στείλουν αμέσως. Είχα ζητήσει screen protector και θήκη αλλά απάντησαν ότι δεν έχει η συσκευασία ...

http://www.geeksnack.com/2015/10/08/lenovo-zuk-z1-international-now-available-for-230/

Πιστεύω άριστη επιλογή με μόνη έλλειψη το NFC. Το typeC στην international έκδοση ίσως να μη λείψει τόσο προς το παρόν που έχουμε παντού micro USB.
Και 4000 μπαταρία! Και cyanogen!
Πολύ θα το ήθελα αυτό το τηλέφωνο...

Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

http://www.geeksnack.com/2015/10/08/lenovo-zuk-z1-international-now-available-for-230/

Πιστεύω άριστη επιλογή με μόνη έλλειψη το NFC. Το typeC στην international έκδοση ίσως να μη λείψει τόσο προς το παρόν που έχουμε παντού micro USB.
Και 4000 μπαταρία! Και cyanogen!
Πολύ θα το ήθελα αυτό το τηλέφωνο...

το NFC τι το θες? γιατι μηπως το χρησιμοποιει καποιος? η μηπως εχω εγω αγνοια?