Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Ειδικά το antutu ειναι το πιο αμφιλεγομενο bench.Εμένα προσωπικά δεν μου λέει τίποτα , αν και σιγουρα δίνει καποιες ενδείξεις.
Απο παλιά υπήρχαν τα θέματα με τις πειραγμένες συσκευές , και ειναι ουσιαστικά ενα mixed grill που ειναι αποτέλεσμα και cpu και gpu , στο βαθμό που ορίζει το ιδιο ποσοστιαία.
Καλό ειναι να τα μετράμε ξεχωριστλα , πχ geekbench/basemark για cpu και τα gfx/basemark για τα 3d. ...

βασικά είναι το άθροισμα όλων των επιμέρους βαθμών. Αλλά ναι, γιατί π.χ. να βγάζει για το cpu ένα τεστ 4.000 πόντους, και ένα άλλο τεστ για την gpu να βγάζει 14.000 πόντους (χοντρικά κάποια νούμερα που βλέπω στο OPO μου).
Πάντως για ένα "σχετικό" overall, καλό είναι... έχει και Ι/Ο & RAM benchmarking που λαμβάνει υπόψη...

Εγώ σήμερα παρέλαβα από antelife μέσα σε 9 εργάσιμες με NLpost το UMI Iron σε λευκό - ασημί.
Είναι το δεύτερο Iron (είχα παραγγείλει και το σκούρο) για έναν φίλο.

Αγοράστηκε στα 148 ευρώ περίπου.

Καλημέρα σε όλους!
Πρέπει να πάρω καινούριο κινητό (το παλιό απεβίωσε ξαφνικά και μάλλον οριστικά) και θα ήθελα τη βοήθεια των ειδημόνων!
Έχω αποφασίσει να κινηθώ κάτω από τις 5 ίντσες και όχι άνω των 150 ευρώ (πάντα με την προϋπόθεση ότι θα μπορέσω να ολοκληρώσω συναλλαγή με κινέζικο μαγαζί).
Με μία πρόχειρη έρευνα είχα καταλήξει στα παρακάτω κινητά:

Huawei Ascend P6S 4.7inch HD Gorilla Glass HiSilicon K3V2+ 16GB
http://merimobiles.com/huawei-ascend...smartphone.htm

Huawei Honor 3 Outdoor 4.7" 8GB Waterproof
http://merimobiles.com/huawei-honor3...smartphone.htm

Xiaomi Redmi 2 Advanced 2 4.7inch HD Qualcomm Snapdragon 410 16GB LTE
http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi...martphone.html

Μετά, όμως, είδα στο merimobiles το παρακάτω μοντέλο
HTC One 802w HTC M7 Dual Sim Full Active
http://merimobiles.com/htc-one-802w-...ion-htc-m7.htm

Με τιμή στα 182 ευρώ ενώ στα ελληνικά, ιντερνετικά και μη, μαγαζιά το βρίσκει κανείς πάνω από 420 εύρω...
Έχω καταλάβει κάτι λάθος; Μήπως υπάρχει κάποια λεπτή διαφορά που δεν την πρόσεξα;
Εν τέλει πρόκειται για πολύ καλή ευκαιρία ή το συγκεκριμένο κινητό αποδείχτηκε κατώτερο των περιστάσεων κι έπεσε τόσο πολύ η τιμή του;
Αν και σε σάιτ αξιολογήσεων δε διάβασα κάτι αρνητικό...
Απλά μου έκανε τρομερή αίσθηση η διαφορά στην τιμή και ήθελα να μυ επιβεβαιώσει κάποιος καλύτερος γνώστης από μένα ότι δεν υπάρχει κάτι που μου διέφυγε κι αν όντως αξίζει να κάνω μία υπέρβαση (30%) στο μπάτζετ μου για αυτό το κινητό...
Γενικώς το merimobiles είναι αξιόπιστο μαγαζί;
Μέχρι τώρα έχω πάρει δύο φορές από το vickmall κι έμεινα ικανοποιημένος.
Σημειωτέον ότι το κινητό που έχω τώρα είναι το εξαιρετικό Asus Zenfone 5 (με 2gb RAM και 16 ROM) το οποίο όμως είχε πέσει παλιότερα θύμα της...σιελόρροιας του γιου μου και με τον καιρό οξειδώθηκε ανεπανόρθωτα!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Εγώ λεω να τσιμπήσω το xiaomi mi4c βγαίνει 184 ευρω η 3G ram version
Γιαυτό ψήνομαι και εγώ από το μεσημέρι αφού έριξα μια πρώτη παραγγελία με την έκπτωση 25% για μερικά άλλα είδη. Δεν ξέρω αν θα προχωρήσουν στις σημερινές αποστολές που έχουν γίνει από το πρωί που κυκλοφόρησε το εκπτωτικό του 25% και ειδικά στα αμέτρητα κινητά που έχουν παραγγελθεί.

Re: Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Εγώ λεω να τσιμπήσω το xiaomi mi4c βγαίνει 184 ευρω η 3G ram version

Ετσιμπήθη!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ετσιμπήθη!

Να μην ξεχάσω να πω και ενα ευχαριστώ Geoha για το κουπόνι!

Κάτι διαβάζω ότι το banggood στέλνει τα προιόντα χρησιμοποιώντας δικιά του συσκευασία και οχι την αρχική. Λέτε να πέσουμε σε κανα μουφα κινεζικο ?

Τι άποψη έχουμε για το banggood ?

Last edited:
Θα σου πω όταν έρθει επιτέλους το κινητό που περιμένω (δεν φταίνε αυτοί για την καθυστέρηση)
Δεν έχω διαβάσει παράπονα πάντως, που το διάβασες;

Θα σου πω όταν έρθει επιτέλους το κινητό που περιμένω (δεν φταίνε αυτοί για την καθυστέρηση)
Δεν έχω διαβάσει παράπονα πάντως, που το διάβασες;

βάζοντας στον γοογλη banggood αξιοπιστο, σε κάποια φορουμε λενε οτι ειναι αξιοπιστο, αλλα βάζουν δικια τους συσκευασία.