Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα
βασικά είναι το άθροισμα όλων των επιμέρους βαθμών. Αλλά ναι, γιατί π.χ. να βγάζει για το cpu ένα τεστ 4.000 πόντους, και ένα άλλο τεστ για την gpu να βγάζει 14.000 πόντους (χοντρικά κάποια νούμερα που βλέπω στο OPO μου).
Πάντως για ένα "σχετικό" overall, καλό είναι... έχει και Ι/Ο & RAM benchmarking που λαμβάνει υπόψη...
Ειδικά το antutu ειναι το πιο αμφιλεγομενο bench.Εμένα προσωπικά δεν μου λέει τίποτα , αν και σιγουρα δίνει καποιες ενδείξεις.
Απο παλιά υπήρχαν τα θέματα με τις πειραγμένες συσκευές , και ειναι ουσιαστικά ενα mixed grill που ειναι αποτέλεσμα και cpu και gpu , στο βαθμό που ορίζει το ιδιο ποσοστιαία.
Καλό ειναι να τα μετράμε ξεχωριστλα , πχ geekbench/basemark για cpu και τα gfx/basemark για τα 3d. ...
βασικά είναι το άθροισμα όλων των επιμέρους βαθμών. Αλλά ναι, γιατί π.χ. να βγάζει για το cpu ένα τεστ 4.000 πόντους, και ένα άλλο τεστ για την gpu να βγάζει 14.000 πόντους (χοντρικά κάποια νούμερα που βλέπω στο OPO μου).
Πάντως για ένα "σχετικό" overall, καλό είναι... έχει και Ι/Ο & RAM benchmarking που λαμβάνει υπόψη...