Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Σε 2 κινητά με 5.1 παρατήρησα στη μπάρα ειδοποιήσεων ότι τα εικονίδια είναι ασπρόμαυρα και όχι έγχρωμα, όπως στην 4.2 που έχω σε άλλο.

Αυτό είναι χαρακτηριστικό της 5.1 και δεν αλλάζει;

ZTE-Blade-A1-official-01-570.jpg

Το ZTE Blade A1 είναι ένα πολύ οικονομικό smartphone , πιο συγκεκριμένα, κοστίζει μόλις 85 ευρώ στην Κίνα και στην πίσω πλευρά έχει ενσωματωμένο αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

• 5-inch 720p capacitive touchscreen
  • 1.3 GHz Quad-core MediaTek MT6735 SoC
  • ARM Mali T720 graphics
  • 2 GB RAM
  • 32 GB eMMC w/ MicroSD support up to 128 GB
  • Rear 13 MP f/2.2 w/ Flash + front 8 MP camera
  • 2800 mAh battery
  • Android 5.1 Lollipop
  • 142 x 70.2 x 8.9 mm
  • 137 g

ZTE Blade A1: Το πιο οικονομικό smartphone με αισθητήρα αποτυπωμάτων...http://techblog.gr/mobile/zte-blade-a1-cheapest-smartphone-fingerprint-scanner-5673/

Πολύ καλή τιμούλα αλλά με 90 ευρώ πριν μερικές μέρες έπαιρνες το UMI Rome με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά.

Και ποιος θα προτιμούσε με βαση την ποιοτητα να παρει UMI αντι για ΖΤΕ ;
Αν μαλιστα παρατηρήσουμε ποιο προσεκτικά τα χαρακτηριστικά με εξαίρεση την amoled το umi ειναι 5,5" με μπαταρία 2500mah ενω το αλλο με 5" φτανει τα 2800mah.

Χρειαζόμουν επειγόντως ένα δίκαρτο και πήρα χθες από geekbuying το Letv one στην καινούργια μαύρη έκδοση ... ελπίζω να μην κάνει υπερβολικά πολύ καιρό να έρθει λόγω εποχής ... specs-wise και σε ποιότητα κατασκευής νομίζω ότι δεν υπάρχει άλλο τέτοιο τηλέφωνο στα χρήματα αυτά ... θα ενημερώσω σχετικά όταν παραλάβω ...
http://www.geekbuying.com/item/-HK-...a-Core-13-0MP-Miracast-OTG---Gray-359172.html

Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Και ποιος θα προτιμούσε με βαση την ποιοτητα να παρει UMI αντι για ΖΤΕ ;
Αν μαλιστα παρατηρήσουμε ποιο προσεκτικά τα χαρακτηριστικά με εξαίρεση την amoled το umi ειναι 5,5" με μπαταρία 2500mah ενω το αλλο με 5" φτανει τα 2800mah.

Έχω πάρει μέχρι στιγμής 4 UMi και άλλα 2 είναι στον δρόμο.
Η ποιότητα ανάλογα με την τιμή είναι αποδεκτή θα έλεγα. Η ZTE δεν φτάνει σε καμία περίπτωση την UMi, τόσο σε χαρακτηριστικά όσο και σε τιμή/ποιότητα. Λογικό αυτό που λες για την μπαταρία αλλά μην ξεχνάς ότι με 90 ευρώ παίρνεις πακέτο που ούτε με 150 δεν το βρίσκεις σε άλλα κινητά και σε συνδυασμό με την super amoled οθόνη έχεις μικρότερη κατανάλωση ενέργειας οπότε η διαφορά στην μπαταρία είναι ανεπαίσθητη...

Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Χρειαζόμουν επειγόντως ένα δίκαρτο και πήρα χθες από geekbuying το Letv one στην καινούργια μαύρη έκδοση ... ελπίζω να μην κάνει υπερβολικά πολύ καιρό να έρθει λόγω εποχής ... specs-wise και σε ποιότητα κατασκευής νομίζω ότι δεν υπάρχει άλλο τέτοιο τηλέφωνο στα χρήματα αυτά ... θα ενημερώσω σχετικά όταν παραλάβω ...
http://www.geekbuying.com/item/-HK-...a-Core-13-0MP-Miracast-OTG---Gray-359172.html
Mε το καλό να το παραλάβεις να μας πεις εντυπώσεις.Ελπίζω τα Χριστούγεννα να μην καθυστερήσουν πολύ την παραλαβή του.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Έχω πάρει μέχρι στιγμής 4 UMi και άλλα 2 είναι στον δρόμο.
...
Ε τοτε εισαι απο τους υπερτυχερους αφου το φιλοδοξο umi zero εχει σπασει ρεκορ αρνητικών feedback στο my phone.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Ε τοτε εισαι απο τους υπερτυχερους αφου το φιλοδοξο umi zero εχει σπασει ρεκορ αρνητικών feedback στο my phone.

Αυτό ισχύει Ανδρέα. Το πήρα σε φίλο το Zero αλλά δεν του έτυχε κάποιο θέμα (το έχει κοντά ένα εξάμηνο τώρα και το έχει λιώσει).
Και το Iron έχει κάποια θεματάκια στην κάμερα αλλά βελτιώθηκαν αρκετά με την τελευταία rom.

Βρε και εγω το εχω παρει για εναν γνωστο μου το zero αλλα με τόσες προβληματικές συσκευές που εβγαλε στο συγκεκριμένο μοντέλο δυσκολα θα ξανα έπαιρνα το ρισκο .

Είδα σήμερα το Elephone M2 στο Pandawill με $167.99 μαύρο ή χρυσό και $169.99 στο everbuying.

Φαίνεται ως ενδιαφέρουσα περίπτωση με 4G, 3GB, 32GB, μεταλλικό σκελετό, Sony IMX214 κλπ.
Αρνητικό, βέβαια, η μπαταρία στα 2600.

Ποια είναι η γνώμη σας;

Δεν έχω ακούσει καλά λόγια σε ότι αφορά την κατασκευή των elephone.

Αυτήν την στιγμή θα κοιτούσα κάτι σε Letv που σίγουρα αξίζει αυτά τα παραπάνω που ζητάει!

Σήμερα είχα <επαφή > με τελωνείο και DHL
H DHL απλά απαράδεκτη Υπ όψιν όλα ήταν προπληρωμένα μέσω ebay
Είναι από χθες το πρωί Ελλάδα και θα παραδοθεί την Τρίτη -Τετάρτη ,ενώ στο tracking γράφει παράδοση σήμερα
Ζήτησαν ΑΦΜ-Δ.Ο.Υ κλπ,κλπ

Σήμερα το μεσημέρι το Pandawill ανακοίνωσε την προπώληση 3 παραλλαγών της νέας έκδοσης κινητού Elephone 9000.

Από μια γρήγορη σύγκριση του νέου κινητού φαίνεται να έχει αρκετό ενδιαφέρον, ανάλογα, βέβαια, με τα γούστα και τις απαιτήσεις καθενός.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Εξαιρετική τιμή. Τα σπάει

http://www.everbuying.net/product1135393.html

μεταξυ μας δεν τα σπαει και τοσο! η xiaomi στο δελτιο παρουσιασης ελεγε για 105 δολαρια δλδ 95 ευρω ! απο τα 95 στα 145 ειναι +50% πανω!!

και μεταξυ μας με 150 ευρω παιρνεις:

5.5''
fhd οθονη
3gb ram
800αρα μπαντα
nfc
καλυτερη καμερα
αποσπωμενη μπαταρια

και αλλα που λειπουν απο αυτο. Ολα αυτα φυσικα απο Κινα οπως ειναι και αυτο.

Μεχρι τα 115 ευρω ειναι μονοδρομος στα σχεδον 150 υπαρχουν αλλες επιλογες πιο δυνατες.

Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Οι τιμές προς το παρόν είναι τιμές προπαραγγελιας.
Ανεξάρτητα πάντως από αυτό στα 120 - 150 δεν ξέρω κάποια σοβαρη πρόταση και μάλιστα στις 5 ίντσες.

Εγώ πήρα 2 Umi Rome για κάτι φίλους με 90 ευρώ περίπου το κομμάτι και μέχρι στιγμής τα κινητά είναι άψογα.
Μέχρι στιγμής έχω πάρει άλλα 4 Umi και κανένα δεν έχει θέμα (3 iron και 1 Zero).