Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Ε καλά και εγώ έχω πάρει Thl και cubot ( και πολλά άλλα κινέζικα ) από 65 αλλά δεν θα τα συγκρίνω με xiaomi και πολυ περισσότερο με οθόνες 5.5" όπου γίνεται χαμός.

Εννοείται ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με Xiaomi Ανδρέα, ωστόσο θέλω να πω ότι κινητό με 3 gb ram, πραγματικό οκταπύρηνο επεξεργαστή, AMOLED Οθόνη (όσο μπορεί να είναι βέβαια), 5.5 ίντσες οθόνη κλπ, δεν υπάρχει άλλο με 90 ευρώ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Εννοείται ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με Xiaomi Ανδρέα, ωστόσο θέλω να πω ότι κινητό με 3 gb ram, πραγματικό οκταπύρηνο επεξεργαστή, AMOLED Οθόνη (όσο μπορεί να είναι βέβαια), 5.5 ίντσες οθόνη κλπ, δεν υπάρχει άλλο με 90 ευρώ.

Για οποιον ενδιαφέρεται για οθονες 5,5 ιντσών υπαρχουν πολλες λυσεις αν και παλι αν ηταν να προτιμήσω 5,5 ιντσες θα προτιμούσα να δωσω από 15-40 δολάρια παραπάνω για να παρω πχ το redmi note 2 ( σε μια από τις δυο εκδόσεις του) .
Τους λογους νομιζω πως δεν χρειάζεται να τους αναφέρω.
Παντως αυτος που θελει φορητοτητα στην συσκευη του, ποτε δεν πρόκειται να βρεθει σε δίλλημα μεταξυ 5 και 5,5 ιντσες
Άλλος θα πάρει το redmi note και άλλος το redmi.

Θα ρίξω άλλο ένα στη συζήτηση.
Το Jiayu S3 Plus.
Το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον για όλα αυτά που προσφέρει.

Έχοντας περασει απο τα χέρια μου 3 jiayu το μόνο που έχω να πω είναι ότι ειναι πολύ καλά για όσο χρόνο αντέξουν Για κάποιον ανεξηγητο λόγο στο χρόνο πάνω όλα έβγαλαν πρόβλημα. Επίσης στα jiayu δεν υπάρχουν πολλές αξιόπιστες ROM που να μπορείς να βασιστείς πάνω τους. Το τελευταίο που είχα πάρει πριν απο 15 μήνες είχε βγει σκυλί και πίστευα ότι ήταν το καλύτερο deal που είχα κάνει μέχρι που μια μέρα στα ξαφνικά με άφησε το digitizer του. Χωρίς προείδοποιηση, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια πτωση. Απλως ένα μέρος της οθόνης δεν αποκρινόταν στην αφή. Δεν μπήκα στον κόπο να το φτιάξω καθώς παρόλο που γίνονται βίδες πανεύκολα δεν θεώρησα πως άξιζε η επισκευή. Επίσης είχαν 2 διαφορετικούς προμηθευτές για οθόνες ( η μια LG την αλλη δεν θυμάμαι) για την ίδια συσκευή και αν διάλεγες λαθος οθόνη πολύ απλά δεν θα σου δούλευε σωστα.

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως καλά τα κινέζικα κινητά αρκεί να έχουν κάποια αξιοπιστία αλλιώς το value πάει χαμένο.
Παρόλα αυτα, αυτή τη στιγμή χαίρομαι τον κινεζόHuawei μου (HONOR 6) το οποίο δεν κωλώνει πουθένα και ας εχει ενάμιση χρόνο στην πλάτη του από τότε που πρωτοκυλοφόρησε.

Θα ρίξω άλλο ένα στη συζήτηση.
Το Jiayu S3 Plus.
Το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον για όλα αυτά που προσφέρει.

εγω παντως το s3 το 2 gb που πηρα εδω και 1 χρονο στην γυναικα μου ειναι αψογο.

Τρομερη οθονη, τελειως αλαγκαριστο, και πολυ καλη καμερα. Για τα 157 που ειχα δωσει δεν το εχω μετανιωσει. Τωρα τοσο εχει το 3gb

Αν και διαβάζω διάφορα για την εταιρεία, μάλλον σ' αυτό λέω να καταλήξω.

κοιτα τα κινητα απο κινα παντα ειναι λιγο λαχειο. To συγκεκριμενο εχει και κατι που λειπει απο ολα τα επωνυμα κινεζικα.

εχει την 800αρα μπαντα οπου εκει φορτωνουν ολο και περισσοτερο 4g ολες οι εταιριες.

αν μπορεις να δωσεις 50 ευρω επιπλεον και εχεις και 2-2.5 μηνες υπομονη θα σου προτεινα αυτο

http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_3_pro-7863.php

με το snapdragon 650 ο οποιος ξεπερνα σε επιδοσεις cpu+gpu τον 808 και πλησιαζει τον 810 βγαζοντας antutu κοντα στις 80.000 .

Ένας από τους λόγους που σκέφτομαι το S3 είναι η 800 επειδή έχω καρτοκινητή Wind, αν και έχω διαβάσει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, αν δεν την έχεις, σε περιοχές όπως η Αθήνα.

Έχω στα υπόψη και το pro που προτείνεις αλλά δεν είμαι σίγουρος αν και τα 2 έχουν ράδιο και notification led που προσωπικά θεωρώ απαραίτητα στο κινητό (το pro φαίνεται να έχει ράδιο).

αν μπορεις να δωσεις 50 ευρω επιπλεον και εχεις και 2-2.5 μηνες υπομονη θα σου προτεινα αυτο

http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_3_pro-7863.php

με το snapdragon 650 ο οποιος ξεπερνα σε επιδοσεις cpu+gpu τον 808 και πλησιαζει τον 810 βγαζοντας antutu κοντα στις 80.000 .
Mε μόλις 16Gb εσωτερική μνήμη χωρίς δυνατότητα επέκτασης και χωρίς δυνατότητα αλλαγής της μπαταρίας,μας γυρίζει στην παλαιολιθική εποχή του iphone 1.
RedMi Note 2 και ξερό ψωμί.

Mε μόλις 16Gb εσωτερική μνήμη χωρίς δυνατότητα επέκτασης και χωρίς δυνατότητα αλλαγής της μπαταρίας,μας γυρίζει στην παλαιολιθική εποχή του iphone 1.
RedMi Note 2 και ξερό ψωμί.

Ίσως δεν πρόσεξες ότι κυκλοφορεί σε 2 εκδόσεις: 16 GB, 2 GB RAM και 32 GB, 3 GB RAM, με τιμές από $187 και $219 αντίστοιχα.

Και τα δυο συζητιουνται, με βάση τις ανάγκες και απαιτήσεις καθενός.

Πριν αγοράσω ένα, πριν από χρόνια, με μη αποσπώμενη μπαταρία, προβληματίστηκα αρκετά αλλά, τελικά, λειτούργησε άψογα μέχρι που το παρόπλισα.
Σε ότι αφορά στη μνήμη, νομίζω ότι τα 32GB είναι αρκετά, για μέση χρήση.

Αυτό που θεωρώ απαράδεκτο, για τις δικές μου απαιτήσεις, είναι ότι, τελευταία, όλο και περισσότεροι κατασκευαστές υιοθετούν τη λύση των 2 slots και, για να αγοράσεις ένα κινητό με αυτή τη λύση (Ulefone Power, Meizu MX4 Pro, LeTV, Xiaomi Redmi, Huawei Honor 6 Plus κ.α.α) είσαι υποχρεωμένος να θυσιάσεις μια sim για να βάλεις sd card.

Και εγώ έτσι πίστευα αλλά μια χαρά είμαι χωρίς αποσπομενη μπαταρία και χωρίς κάρτα sd. Βέβαια το κινητό βλέπει στικακι usb

Το πρόσεξα,αλλά δεν το χωράει ο νους μου να αγοράσω android συσκευή χωρίς αποσπώμενη μπαταρία και επεκτάσιμη μνήμη.

Ε αφού το πρόσεξες γιατί γράφεις για 16 οταν υπάρχει και 32? Για νορμαλ χρήσεις το 16αρι είναι οριακό και μάλλον ανεπαρκές αλλά τα 32 Αρι είναι οκ.

Τώρα αν θες να έχεις 10 gb φωτογραφίες στο κινητό , 10 gb εφαρμογές ναι όντως ούτε το 32αρι φτάνει.

Επίσης η μπαταρία δεν είναι αποσπώμενη, αν και τόσα χρόνια με αποσπωμενες ποτέ δεν άλλαξα, αλλά είναι 4050 και σε συνδυασμό με τον χαμηλό σχετικά χρονισμό και τους 6 αντί 8 επεξεργαστών θα βγάζει μέρα όσο κι αν το στρίψεις.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και εγώ έτσι πίστευα αλλά μια χαρά είμαι χωρίς αποσπομενη μπαταρία και χωρίς κάρτα sd. Βέβαια το κινητό βλέπει στικακι usb

Και έχει επιλογή στην μια σιμ να βάλεις sd. Νομίζω το κινητά στα 200 ευρώ αν εξαιρέσεις την 800αρα που λείπει είναι πλήρες και πραγματικό flagship killer