Cinemusic - Ανδρέας
Supreme Member
Ε καλά και εγώ έχω πάρει Thl και cubot ( και πολλά άλλα κινέζικα ) από 65 αλλά δεν θα τα συγκρίνω με xiaomi και πολυ περισσότερο με οθόνες 5.5" όπου γίνεται χαμός.
Ε καλά και εγώ έχω πάρει Thl και cubot ( και πολλά άλλα κινέζικα ) από 65 αλλά δεν θα τα συγκρίνω με xiaomi και πολυ περισσότερο με οθόνες 5.5" όπου γίνεται χαμός.
Εννοείται ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με Xiaomi Ανδρέα, ωστόσο θέλω να πω ότι κινητό με 3 gb ram, πραγματικό οκταπύρηνο επεξεργαστή, AMOLED Οθόνη (όσο μπορεί να είναι βέβαια), 5.5 ίντσες οθόνη κλπ, δεν υπάρχει άλλο με 90 ευρώ.
Σε αυτά τα χρήματα, καλή περίπτωση θεωρώ οτι ειναι και το Blackview Omega , με κουπόνι BLAOMEGA2 απο το Gearbest.
Θα ρίξω άλλο ένα στη συζήτηση.
Το Jiayu S3 Plus.
Το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον για όλα αυτά που προσφέρει.
Θα ρίξω άλλο ένα στη συζήτηση.
Το Jiayu S3 Plus.
Το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον για όλα αυτά που προσφέρει.
Αν και διαβάζω διάφορα για την εταιρεία, μάλλον σ' αυτό λέω να καταλήξω.
Mε μόλις 16Gb εσωτερική μνήμη χωρίς δυνατότητα επέκτασης και χωρίς δυνατότητα αλλαγής της μπαταρίας,μας γυρίζει στην παλαιολιθική εποχή του iphone 1.αν μπορεις να δωσεις 50 ευρω επιπλεον και εχεις και 2-2.5 μηνες υπομονη θα σου προτεινα αυτο
http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_3_pro-7863.php
με το snapdragon 650 ο οποιος ξεπερνα σε επιδοσεις cpu+gpu τον 808 και πλησιαζει τον 810 βγαζοντας antutu κοντα στις 80.000 .
Mε μόλις 16Gb εσωτερική μνήμη χωρίς δυνατότητα επέκτασης και χωρίς δυνατότητα αλλαγής της μπαταρίας,μας γυρίζει στην παλαιολιθική εποχή του iphone 1.
RedMi Note 2 και ξερό ψωμί.
Το πρόσεξα,αλλά δεν το χωράει ο νους μου να αγοράσω android συσκευή χωρίς αποσπώμενη μπαταρία και επεκτάσιμη μνήμη.
Και εγώ έτσι πίστευα αλλά μια χαρά είμαι χωρίς αποσπομενη μπαταρία και χωρίς κάρτα sd. Βέβαια το κινητό βλέπει στικακι usb
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.