Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Για πέταμα θα είναι όπως όλα τα UMI, ούτε για δώρο δεν αξίζει...

Διαγωνισμός είναι. Εάν το κερδίσεις, το κρατάς για δεύτερο, τρίτο, να παίζει ο μικρός και να βλέπει youtube σε wifi μόνο. Εγώ αυτό θα κάνω....

Re: Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

επειδή χάθηκα...ψάχνοντας, υπάρχει xiaomi δίκαρτο που να παίρνει και micro sd στις 5 ίντσες (το πολύ 5.5) και να είναι στα 150 ευρώ max?

Mi4 φιλε., το χει φιλαρακι.. Πολυ ομορφο και καλο τηλεφωνακι.. Μετανοιωσα που πηρα το note 2 γιατι μου πεσε πολυ παντοφλε , 5.5" βλεπεις...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ααα ωπα, δε εχει sd.. Μονο με usb otg..

Miui φοραει κανα αλλο εκτως των mi?

Re: Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Διαγωνισμός είναι. Εάν το κερδίσεις, το κρατάς για δεύτερο, τρίτο, να παίζει ο μικρός και να βλέπει youtube σε wifi μόνο. Εγώ αυτό θα κάνω....

Ισχύει, ΑΝ το κερδίσεις!!! :)

6άρι με 3000 mAh.
Εδώ το Redmi 2 έχει 4100 και είναι 5άρι..
Χάθηκαν να βάλουν τουλάχιστον την ίδια στο Asus?

Έλεος δηλαδή.

Η πλακα ειναι οτι το πρωτο που βγαλε ηταν θηριο.. Εφερα πριν 1.5 χρονο το Umi C1 για τον αδερφο μου, δε εχει κανει κιχ, δε εχει κολησει ουτε μια φορα!! Ποιος ξερει γιατι.. Η πεσαμε σε περιπτωση η Καπου το χασανε μετα..
Κι εγώ το ιδιο.
Το είχα εγώ κάνα χρόνο σε επαγγελματική χρήση, το δωσα στον μικρό για κάνα χρόνο ακόμα κι αυτό εξακολουθεί και λειτουργεί αδιαμαρτηρητα.
Για τα υπόλοιπα της εταιρείας δεν ξέρω, αλλά το C1 είναι θηρίο.

Sent from my C6833 using Tapatalk

Μόλις το είδα στο FB, έβγαλε κουπόνι το Coolicool για το Xiaomi Note 3/16 και το αγοράζεις στα 199.99$ (175 )!!! Δεν γράφει για περιορισμένη ποσότητα...

Αν και παίζει και το LETV LE1 pro στα ίδια χρήματα σχεδόν αλλά με καλύτερα χαρακτηριστικά, το Xiaomi είναι και αυτό μία πολύ καλή ευκαιρία.

Αν και παίζει και το LETV LE1 pro στα ίδια χρήματα σχεδόν αλλά με καλύτερα χαρακτηριστικά, το Xiaomi είναι και αυτό μία πολύ καλή ευκαιρία.

Το τσέκαρα με το kimovil και είναι χαμηλότερη η τιμή αυτή απ' όποιο άλλο μαγαζί.

Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Ποιο είναι το προηγούμενο....!? Ένα Mi Note έχει βγάλει η Xiaomi. Αυτό στο λινκ που φαίνεται.

Συγγνώμη, μπερδεύτηκα με ένα άλλο!

Πρώτη μέρα με το xiaomi redmi note 3 pro .

Εντυπώσεις:

Η καλύτερη ποιότητα κλήσης που είχα ως τώρα (note 2, G3 τα πρόσφατα) με ακούν και ακούω καλύτερα απο ποτέ.
Drop calls που είχα καθημερινά στην οδήγηση στα ίδια σημεία του δρόμου εξαφανίστηκαν.
Ποιότητα κατασκευής πολύ καλή , άριστη για το επίπεδο τιμής
Τελείως αλαγκαριστο ότι κι αν του έκανα.
Φωτογραφική πολύ καλή σε φως αρκετά μέτρια με χαμηλό.
Συγχρονισμοι όλοι έγιναν άκοπα.
Εμπειρία χρήσης απο miui. Θελει να το συνηθίσεις . Οι ρυθμίσεις ειναι άπειρες αλλά αρκετά δεδαλωδεις, ψιλό χάθηκα.
Wifi , data, gps όλα καλά.
ακουστικα xiaomi και θήκη που αγόρασα την mofi άριστα.
αγορα απο vickmall ήρθε σε 14 μέρες απο Σιγκαπούρη.
Γενικά συστήνεται με χίλια!

Στο Geekbuying ξεκινάει promotion λόγω των 4ων γενεθλίων που έχουν σε UMI (8-17 ιούνη), Chuwi και Elephone (από 14/06). Εάν κοιτάτε για κάτι από αυτές τις μάρκες...

Το τηλέφωνο δεν παίζετε φίλος και η miui είναι έρωτας όταν την μάθεις, τι καλύτερο που έχεις να κάνεις αν δεν το έχεις κάνει ακόμα είναι πέρασμα τις ελληνικής Ρομ από την κοινότητα μας, τα παιδιά κάνουν απίστευτη δουλειά.

Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Το τηλέφωνο δεν παίζετε φίλος και η miui είναι έρωτας όταν την μάθεις, τι καλύτερο που έχεις να κάνεις αν δεν το έχεις κάνει ακόμα είναι πέρασμα τις ελληνικής Ρομ από την κοινότητα μας, τα παιδιά κάνουν απίστευτη δουλειά.

Ναι έχω εντυπωσιαστεί απο το τηλέφωνο. Το πήρα με την άγγελο κινεζική την official dev και είχα κανει αίτημα και ήδη έχω διακαιωμα ξεκλειδωματος. Για την ώρα θα το αφήσω με την δίκη του και σίγουρα κάποια στιγμή θα το γυρίσω στην ελληνική.

Ξεχασα να πω για την μπαταρία. Με αρκετό σκάλισμα, wifi ,συγχρονισμους, πολύ ομιλία, data , αρκετό ράδιο, λίγο βίντεο, λίγο παιχνίδι και σχεδόν 4 ώρες οθόνη ειναι στο ...55% :music-smiley-005:. Με το G3 θα είχα ηδη τελειώσει ...την φόρτιση του!!

Last edited:
Έχει ανακοινωθεί λογικά από την άλλη βδομάδα βγαίνει miui v8 οπότε περίμενε μια και καλή να κάνεις καθαρή εγκατάσταση.