Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Diabolic για πες μας πως τα πάει το κινητό , οι πρώτες εντυπώσεις .

Δημήτρη σε όσους το πήρα δεν μου έχουν πει κάτι.
Ειδικά με την ROM του Ιταλού που διαβάζω και από άλλους το κινητό πάει σφαίρα.

Σε καμια 1.5 εβδομάδα που θα παραλάβω και εγώ το Pro, θα πω και την δική μου άποψη.

Παιδιά είμαι προς αναζήτηση νέου κινητού, θέλω ένα με καλή μπαταρία ,να έχει nfc και την 800 συχνότητα στο 4g, τι μου προτείνεται; Πάνω κάτω έως 400 ευρώ μπορώ να δώσω

Nexus 5

Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Παιδιά είμαι προς αναζήτηση νέου κινητού, θέλω ένα με καλή μπαταρία ,να έχει nfc και την 800 συχνότητα στο 4g, τι μου προτείνεται; Πάνω κάτω έως 400 ευρώ μπορώ να δώσω

Nexus 5

one plus 3

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

one plus 3
Leo ευχαριστώ πολύ, γνωρίζεις αν έχει καλή υποστήριξη όσο αφορά τις αναβαθμίσεις; Πάντως φαίνεται τουμπανο ,από που να κάνω την αγορά;

Nexus 5

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Leo ευχαριστώ πολύ, γνωρίζεις αν έχει καλή υποστήριξη όσο αφορά τις αναβαθμίσεις; Πάντως φαίνεται τουμπανο ,από που να κάνω την αγορά;

Nexus 5

υποστήριξη επιπέδου nexus http://forum.xda-developers.com/oneplus-3,
https://oneplus.net/gr/3

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Δημήτρη σε όσους το πήρα δεν μου έχουν πει κάτι.
Ειδικά με την ROM του Ιταλού που διαβάζω και από άλλους το κινητό πάει σφαίρα.

Σε καμια 1.5 εβδομάδα που θα παραλάβω και εγώ το Pro, θα πω και την δική μου άποψη.

Με φοβίζει ότι θα πρέπει να κοιτάμε αν ο Ιταλός βγάζει νέες version και να φλασαρουμε κάθε φορά απ την αρχή , πράγμα που σταμάτησα να κάνω πια .
Στο XDA πάλι χλωμά τα πράγματα . Μήπως έχει δική του κοινότητα και δεν την έχω βρει ?

Με φοβίζει ότι θα πρέπει να κοιτάμε αν ο Ιταλός βγάζει νέες version και να φλασαρουμε κάθε φορά απ την αρχή , πράγμα που σταμάτησα να κάνω πια .
Στο XDA πάλι χλωμά τα πράγματα . Μήπως έχει δική του κοινότητα και δεν την έχω βρει ?

παρε xiaomi!!!! με την official dev που το εχω, δεν εχει βεβαια ελληνικα, καθε παρασκευη ερχεται νεο update!!! Καθε παρασκευη ota διορθωνουν bugs που ουτε καν τα παιρνει χαμπαρι ο μεσος χρηστης. Βλεπεις οτι συνεχως ασχολουνται με τα κινητα. Δεν στο δινουν και μετα σε ξεχνουν....

παρε xiaomi!!!! με την official dev που το εχω, δεν εχει βεβαια ελληνικα, καθε παρασκευη ερχεται νεο update!!! Καθε παρασκευη ota διορθωνουν bugs που ουτε καν τα παιρνει χαμπαρι ο μεσος χρηστης. Βλεπεις οτι συνεχως ασχολουνται με τα κινητα. Δεν στο δινουν και μετα σε ξεχνουν....

Γιατί η Letv σε ξεχνάει?
Μπορείς να επιλέξεις την μαμίσια (official) ROM και να λαμβάνεις OTA updates.

Επίσης δεν χρειάζεται να φλασάρεις όλη την ώρα, μέχρι τώρα η ROM του Ιταλού είναι αψεγάδιαστη!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Γιατί η Letv σε ξεχνάει?
Μπορείς να επιλέξεις την μαμίσια (official) ROM και να λαμβάνεις OTA updates.

Επίσης δεν χρειάζεται να φλασάρεις όλη την ώρα, μέχρι τώρα η ROM του Ιταλού είναι αψεγάδιαστη!

Και τα δύο είναι πολύ καλά, απλώς στο ένα υποστηρίζεται από ένα άνθρωπο, στο άλλο από μία τεράστια κοινότητα που αναπτύσσετε και μεγαλώνει συνεχώς!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Και τα δύο είναι πολύ καλά, απλώς στο ένα υποστηρίζεται από ένα άνθρωπο, στο άλλο από μία τεράστια κοινότητα που αναπτύσσετε και μεγαλώνει συνεχώς!

Σίγουρα αλλά είναι λογικό καθώς η Letv είναι πολύ νεώτερη εταιρεία από την Xiaomi.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Είδα ότι το mi4c έχει πέσει στα 120 και έπαθα σοκ... μου ήρθε να το ξαναπάρω.. και μετά θυμήθηκα την αναγκαστική ενασχόληση με ROM ή αν επιλέξω την μαμίσια, τις κινεζιές που δεν ξεκολλάν με τίποτα από το τηλέφωνο, και το σκέφτομαι ακόμα... Και μιλάμε πάλι για τηλέφωνο για την γυναίκα. Και επίσης διάβαζα στο xiaomi miui gr (για όλα, όχι μονο για το mi4c), οτι ανάλογα με το κινεζομάγαζο, δεν ξέρεις τι ROM θα φοράει πάνω όταν έρθει, και κάποιες είναι έως και μη αποδεκτές...

πραγματικά δεν μπορώ να τους καταλάβω γιατί δεν δίνουν τα προϊόντα τους με πρόβλεψη για international χρήση...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Είδα ότι το mi4c έχει πέσει στα 120 και έπαθα σοκ... μου ήρθε να το ξαναπάρω.. και μετά θυμήθηκα την αναγκαστική ενασχόληση με ROM ή αν επιλέξω την μαμίσια, τις κινεζιές που δεν ξεκολλάν με τίποτα από το τηλέφωνο, και το σκέφτομαι ακόμα... Και μιλάμε πάλι για τηλέφωνο για την γυναίκα. Και επίσης διάβαζα στο xiaomi miui gr (για όλα, όχι μονο για το mi4c), οτι ανάλογα με το κινεζομάγαζο, δεν ξέρεις τι ROM θα φοράει πάνω όταν έρθει, και κάποιες είναι έως και μη αποδεκτές...

πραγματικά δεν μπορώ να τους καταλάβω γιατί δεν δίνουν τα προϊόντα τους με πρόβλεψη για international χρήση...

Πάρτο από Vickmall και επέλεξε εσύ την κατάλληλη ROM για να σου περάσουν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Πάρτο από Vickmall και επέλεξε εσύ την κατάλληλη ROM για να σου περάσουν.

βλέπω αυτά:
Multi-language Rom&Google play store installed
Orignal ROM( english& chinese)

υπάρχει έκδοση που λείπουν τα κινέζικα bloatware που είχε? (επίσης δεν είναι και η Ελληνική που έχουν τα παιδιά στο ελληνικό φόρουμ, αρα πάλι θα πρέπει να ασχοληθώ)

και επίσης είδα αυτό:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7512&idPhone2=7983

η διαφορά στην μπαταρία, είναι χαοτική... (ειναι σε προσφορά το P9 lite στα 189 στην vodafone. 120 βέβαια δεν είναι, αλλά... )

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

βλέπω αυτά:
Multi-language Rom&Google play store installed
Orignal ROM( english& chinese)

υπάρχει έκδοση που λείπουν τα κινέζικα bloatware που είχε? (επίσης δεν είναι και η Ελληνική που έχουν τα παιδιά στο ελληνικό φόρουμ, αρα πάλι θα πρέπει να ασχοληθώ)

και επίσης είδα αυτό:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7512&idPhone2=7983

η διαφορά στην μπαταρία, είναι χαοτική... (ειναι σε προσφορά το P9 lite στα 189 στην vodafone. 120 βέβαια δεν είναι, αλλά... )

Στείλε τους μύνημα στο chat με την ROM που θες. Τις κινεζοεφαρμογές τις βγάζουν μόνοι τους ότι ROM και αν διαλέξεις.

Όσοι έχετε κυρίως Wind και δεν αγοράζατε Xiaomi Λόγω της 800άρας συχνότητας που απουσίαζε μέχρι σήμερα, απ' ότι φαίνεται τώρα πια δεν θα υπάρχει σαν αιτία. Δείτε εδώ!

Έχουν προσφορά μόνο για σήμερα το Alcatel Flash Plus 2 στα 160$ από 180$ στο Coolicool (τόσο το βλέπω παντού στο Kimovil κιόλας). Είναι για περιορισμένο αριθμό γράφουν στο FB και τώρα που το είδα έχουν ακόμα 10 κομμάτια λένε. Εάν κάποιος τα θέλει....