Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

TCL είναι, μικρή εταιρεία δεν τη λες, από αυτό γράφω τώρα, για τα που ζητάει είναι πολύ καλό.

Sent from my FL02 using Tapatalk

Δεν το κρατάνε καλύτερα?
7 τηλέφωνα UMI πήρα για γνωστούς και όλα σχεδόν τα φτύσανε σε λιγότερο από 1 χρόνο χρήσης...

Re: Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

https://xiaomi-miui.gr/community/in...w-Umi-Super-Ένα-Super-κινητό/?action=firstNew
Ορίστε και η παρουσίαση που του έκανα....

Μπράβο σου αλλά προσωπικά στην παρουσίαση σχεδόν κανένα τηλέφωνο δεν έχει θέμα.
Μετέπειτα θα βγάλει τα θέματα του όπως όλα τα UMI.
Από υποστήριξη μου φαίνεται ότι απλά είναι από τις πρώτες που βγάζουν. Στο τέλος θα μείνουν αρκετά προβλήματα που δεν θα τα λύσει η UMI και απλά θα βγάλει καινούριο κινητό...

Βλέπω το Geekbuying έριξε κι άλλο την τιμή του στο Mi5 στην έκδοση 3/32GB και την πήγε στα 279.99$! Βλέπω στο kimovil την είχε στα 285$ πριν και γενικώς οι τιμές ξεκινάνε από 282$. Υπόψιν γιατί το δοκίμασα, το κουπόνι xiaomifans2 δεν δουλεύει εδώ.

Last edited:
Με το καλό!
Αυτό όμως γιατί το λένε προ αφου ούτε τον Χ25 εχει ούτε snapdragon ούτε 16αρα κάμερα ούτε την διπλή κάμερα! Ποια η διαφορά απο το νοτε 4 το απλό?
Κάπου τα μπερδεύουν εσκεμμένα νομίζω. Το νοτε 4 το απλό το έχουν και καλά με το 2/16 ! Το οποιο δεν ισχύει. Και τα δυο 2/16 και 3/32 ειναι τα απλα. Το προ θα ειναι ειτε με Χ25 ειτε snapdragon .

Last edited:
Με το καλό!
Αυτό όμως γιατί το λένε προ αφου ούτε τον Χ25 εχει ούτε snapdragon ούτε 16αρα κάμερα ούτε την διπλή κάμερα! Ποια η διαφορά απο το νοτε 4 το απλό?
Κάπου τα μπερδεύουν εσκεμμένα νομίζω. Το νοτε 4 το απλό το έχουν και καλά με το 2/16 ! Το οποιο δεν ισχύει. Και τα δυο 2/16 και 3/32 ειναι τα απλα. Το προ θα ειναι ειτε με Χ25 ειτε snapdragon .

Το απλό είναι 2/16 ενώ το pro που πήρα είναι 3/64. Στο en.miui η αλήθεια είναι ότι δεν τα διαχωρίζει, ούτε στο φόρουμ της miui τα διαχωρίζουμε.

Παρέλαβα σήμερα διάφορα της Xiaomi (λάμπα γραφείου, ακουστικά) και ένα VR. Η λάμπα ωραία είναι, θα της φτιάξω και παρουσίαση. Επίσης διάβαζα τώρα για προσφορές σε προϊόντα της Xiaomi, με τιμές από 6.59$. Εάν κάποιος ενδιαφέρετε.....

Θελω να παρω το Xiaomi redmi note 3 pro 3/32 στα 1,8GHz
Aρχισα λοιπον να διαβαζω σχετικα. θολωσα !!! Ρωτησα ενα απο τα μαγαζια που το φερνουνε και μου ειπε οτι σε κανενα μηνα περιμενουν απο την xiaomi την εκδοση που θα εχει και ελληνικα !!!
Ξερει καποιος κατι περισσοτερο ;;
Θα εκτιμουσα πολυ τη βοηθεια σας !!
Ευχαριστω πολυ !!!

Θελω να παρω το Xiaomi redmi note 3 pro 3/32 στα 1,8GHz
Aρχισα λοιπον να διαβαζω σχετικα. θολωσα !!! Ρωτησα ενα απο τα μαγαζια που το φερνουνε και μου ειπε οτι σε κανενα μηνα περιμενουν απο την xiaomi την εκδοση που θα εχει και ελληνικα !!!
Ξερει καποιος κατι περισσοτερο ;;
Θα εκτιμουσα πολυ τη βοηθεια σας !!
Ευχαριστω πολυ !!!

Πολύ καλή επιλογή. Ελληνική ρομ υπάρχει στο φόρουμ της miui : https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Category/549-Xiaomi-RedMi-Note-3-Pro-Kenzo/
Τι εννοείς θα βγούνε ελληνικά. Και εννοείς την international ή την απλή έκδοση!?

Αγαπητε maddoctor
ευχαριστω για τη βοηθεια. Κατ αρχας δεν ξερω τις διαφορες μεταξυ international kai απλης εκδοσης. Εγω θελω να το παρω και να μην κανω τιποτε. Να ειναι ετοιμο για χρηση με τα ελληνικα και τα αγγλικα. Διαβαζω ενα κατεβατο απο ενεργειες που πρεπει να κανω για να περασω τη rom με τα ελληνικα και ... με πιανει πυρετος !!! Μπηκα στο link που μου εστειλες, αλλα και αυτοι λενε κανε αυτο το αλλο ... και προσεχε !!!!
Οποτε ειμαι στα ιδια !!
Ξερεις -μηπως- απο που μπορω να το παρω και να το εχουνε σε πληρη λειτουργικη κατασταση και φυσικα με εγγυηση;
Ξανα ευχαριστω και συγγνωμη που επανερχομαι !!

Xiaomi και να μην ασχοληθείς με ρομ δεν πάνε μαζί, καλύτερα πάρε ένα άλλο τηλέφωνο και μην μπλεξεις καθόλου.
Οι ρομ που βάζουν τα μαγαζιά μπορεί να έχουν ελληνικά αλλά έχουν και πολλά προβλήματα, πρέπει να ασχοληθείς με το τηλέφωνο να περάσεις την ελληνική ρομ από την κοινότητα μας.

Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Αγαπητε maddoctor
ευχαριστω για τη βοηθεια. Κατ αρχας δεν ξερω τις διαφορες μεταξυ international kai απλης εκδοσης. Εγω θελω να το παρω και να μην κανω τιποτε. Να ειναι ετοιμο για χρηση με τα ελληνικα και τα αγγλικα. Διαβαζω ενα κατεβατο απο ενεργειες που πρεπει να κανω για να περασω τη rom με τα ελληνικα και ... με πιανει πυρετος !!! Μπηκα στο link που μου εστειλες, αλλα και αυτοι λενε κανε αυτο το αλλο ... και προσεχε !!!!
Οποτε ειμαι στα ιδια !!
Ξερεις -μηπως- απο που μπορω να το παρω και να το εχουνε σε πληρη λειτουργικη κατασταση και φυσικα με εγγυηση;
Ξανα ευχαριστω και συγγνωμη που επανερχομαι !!
Η international που σου λέω έχει ελληνικά (40-50% αλλά αναμένεται να αυξηθεί το ποσοστό στο μέλλον) και επίσης την συχνότητα 800MHz, που χρησιμοποιεί η Wind για το 4G. Λεπτομέρειες μπορείς να δεις εδώ που τα γράφει αναλυτικά και δίνει και λινκ για τις εκδόσεις -> http://neakiniton.blogspot.gr/2016/08/xiaomi-800mhz.html
Πάντως γνώμη μου είναι να γραφτείς δίπλα στο φόρουμ της Xiaomi και να προσπαθήσεις να βάλεις την καθαρά ελληνική κάποια στιγμή.