Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

καλησπερα σε ολους
Προσφατα αγορασα το Xiaomi redmi note 3 pro
εχω 2 ερωτησεις

1. Στις τηλεφωνικες επαφες γιατι υπαρχει περιορισμος χαρακτηρων?
2. Στην οθονη πανω-πανω , εκει που γραφει πληροφοριες για Δικτυο - υπολοιπο μπαταριας κλπ , τα γραφει με πολυ μικρα γραμματα
πως μπορω να τα μεγενθυνω?
Ευχαριστω

καλησπερα σε ολους
Προσφατα αγορασα το Xiaomi redmi note 3 pro
εχω 2 ερωτησεις

1. Στις τηλεφωνικες επαφες γιατι υπαρχει περιορισμος χαρακτηρων?
2. Στην οθονη πανω-πανω , εκει που γραφει πληροφοριες για Δικτυο - υπολοιπο μπαταριας κλπ , τα γραφει με πολυ μικρα γραμματα
πως μπορω να τα μεγενθυνω?
Ευχαριστω
Τι περιορισμός? Τι θέλεις να γράψεις και δεν μπορείς?
Αλλάζεις μέγεθος γραμματοσειράς από τις ρυθμίσεις.

Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Τι περιορισμός? Τι θέλεις να γράψεις και δεν μπορείς?
Αλλάζεις μέγεθος γραμματοσειράς από τις ρυθμίσεις.
1. Oταν το ονοματεπωνυμο εχει πολλους χαρακτηρες , δεν τους δεχεται ολους
2. Η μεγεθυνση γραμματοσειρας ειναι για κειμενα , αυτο που λεω εγω η δεν το βρισκω η δεν το κανει. εννοω τη γραμμαροσειρα της μπαρας πανω-πανω
Ευχαριστω για την απαντηση σου

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

1. Oταν το ονοματεπωνυμο εχει πολλους χαρακτηρες , δεν τους δεχεται ολους
2. Η μεγεθυνση γραμματοσειρας ειναι για κειμενα , αυτο που λεω εγω η δεν το βρισκω η δεν το κανει. εννοω τη γραμμαροσειρα της μπαρας πανω-πανω
Ευχαριστω για την απαντηση σου
Τι κινητό έχεις, γιατί μόλις δοκίμασα στο δικό μου και πέρνει...

μήπως έχεις σεταρισμένες τις επαφές της sim?
Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε μένα
Αν ναι , τότε πρέπει να μου πείτε τα βήματα γιατί είναι ή πρώτη μου αγορά σε τέτοιο τηλέφωνο
Το μόνο που θυμάμαι , όταν στις επαφες περνουσα τα τηλέφωνα ,τα πέρασα στη SIM
Πως μπορώ να πάω αλλού? Προφανώς για να αυξηθούν οι χαρακτήρες για την εγγραφή ολοκλήρου του ονοματεπώνυμου

Το άλλο που ρωτώ το ξέρεις?
Δηλαδή πως θα μεγαλώσω το μέγεθος της μπάρας , πανω-πανω?

Η προσφορά είναι μόνο για το λευκό - χρυσό χρώμα.
Ωστόσο και αυτό είναι πολύ ωραίο.

Παρήγγειλα ένα για τον πατέρα μου.
Τελικό κόστος 158.84 .

Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε μένα
Αν ναι , τότε πρέπει να μου πείτε τα βήματα γιατί είναι ή πρώτη μου αγορά σε τέτοιο τηλέφωνο
Το μόνο που θυμάμαι , όταν στις επαφες περνουσα τα τηλέφωνα ,τα πέρασα στη SIM
Πως μπορώ να πάω αλλού? Προφανώς για να αυξηθούν οι χαρακτήρες για την εγγραφή ολοκλήρου του ονοματεπώνυμου

Το άλλο που ρωτώ το ξέρεις?
Δηλαδή πως θα μεγαλώσω το μέγεθος της μπάρας , πανω-πανω?

Οταν πας να κάνεις νεα επαφή κάπου θα έχει επιλογή για το που να τη σώσει - η μια θα είναι η sim και η άλλη το google account που δήλωσες όταν έκανες το αρχικό setup. Εσύ θα δηλώσεις στο google account σου κι ετσι θα γράφεις όσους χαρακτήρες/τηλέφωνα/ άλλα στοιχεία θέλεις για την κάθε επαφή και θα είναι πάντα διαθέσιμα μέσω google sync. Tο app που χρησιμοποιείς για τις επαφές είναι πολύ πιθανό να έχει κάποια ρύθμιση για το που να σώζει σαν default τις νέες επαφές.

Αν εννοείς τη staus bar πάνω πάνω που δείχνει τη μπάρα με το σήμα, το wifi κτλ, δε νομίζω οτι μπορείς να τη μεγαλώσεις. Ισως αν χρησιμοποιήσεις layers, αλλα και πάλι δεν είμαι σίγουρος.

Αν εννοείς τη staus bar πάνω πάνω που δείχνει τη μπάρα με το σήμα, το wifi κτλ, δε νομίζω οτι μπορείς να τη μεγαλώσεις. Ισως αν χρησιμοποιήσεις layers, αλλα και πάλι δεν είμαι σίγουρος.
Ναι, αυτο εννοω , αλλα αφου δεν αλλαζει , δεν πειραζει

Το αλλο με το google account , δεν υπαρχει επιλογη μεταφορας απο τη sim?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Ναι, αυτο εννοω , αλλα αφου δεν αλλαζει , δεν πειραζει

Το αλλο με το google account , δεν υπαρχει επιλογη μεταφορας απο τη sim?

Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές συστήματος -> Επαφές -> Εισαγωγή από Sim

Επίσης μπορείς να κατεβάσεις ένα contacts manager απο το play store, να επεξεργαστείς τις επαφές της σιμ και μετα να τις περάσεις όλες μαζί στο λογαριασμό σου για να τις έχεις διαθέσιμες παντού.

Έβγαλε ανακοίνωση το Coolicool Hellas στο FB είδα ότι δίνει το μαγαζί δωρεάν ένα Umi Plus. Όποιος θέλει να δοκιμάσει (εγώ δεν παίρνω μέρος, μην ανησυχείτε, κοιτάω το Note 2 πότε θα το φέρουν να το πάρω... :D ) -> https://www.facebook.com/CoolicoolH...828.1611883989089514/1814611805483397/?type=3

Το έγραφα σαν νέο χθες στο igeekphone, έχουν προσφορές στο Geekbuying στα Xiaomi, αλλά εάν υπάρχει κανένας από το φόρουμ που μας διαβάζει από USA, ας το δει γιατί δίνουν 1111$ δώρο σε συνεργασία λέει με το Paypal. Δυστυχώς για εμάς μόνο το Crazy Annual Sales....