Θα τα στέλνουνε ως δώρο πολύ απλά...
Και αν λάβουμε υπ όψιν το γεγονός ότι τα τελωνεία είναι υποστελεχωμένα και όσο πάει θα υποστελεχώνονται ακόμα περισσότερο, τότε σίγουρα το πρόβλημα θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο.
Όπως και να έχει στα κινητά τηλέφωνα λογικά ακόμα και με τελωνείο η αγορά τους θα συμφέρει πάλι!
Τέλος εγώ παρέλαβα σήμερα το Xiaomi Redmi pro που δεν πέρασε καθόλου από τελωνείο.
Με 'γεια!Θα τα στέλνουνε ως δώρο πολύ απλά...
Και αν λάβουμε υπ όψιν το γεγονός ότι τα τελωνεία είναι υποστελεχωμένα και όσο πάει θα υποστελεχώνονται ακόμα περισσότερο, τότε σίγουρα το πρόβλημα θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο.
Όπως και να έχει στα κινητά τηλέφωνα λογικά ακόμα και με τελωνείο η αγορά τους θα συμφέρει πάλι!
Τέλος εγώ παρέλαβα σήμερα το Xiaomi Redmi pro που δεν πέρασε καθόλου από τελωνείο.
το redmi 4 pro εννοείς??? εντυπώσεις???
Με 'γεια!
Το "ως δώρο" τείνουν να το κόψουν εδώ & καιρό. Ακόμη & για δήλωση χαμηλότερης αξίας στο πακέτο τσινάνε. Είχε γίνει μια συμφωνία (νομίζω συνολικά της EU - πριν κάνα χρόνο) με την Κίνα ώστε να περιοριστεί αυτή η ιστορία, κι από τότε πρέπει να το ζητάς (λίγοι το κάνουν πλέον αυτόματα).
Εξάλλου, αυτό που λέει η EU, είναι ότι θα επιβάλλεται ΦΠΑ στις ηλεκτρονικές αγορές & εκτός EU. Δεν σημαίνει πως θ' αλλάξει κάτι με τους δασμούς/ελέγχους στα τελωνεία.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, υπάρχουν κι οι ευρωπαϊκές αποθήκες των κινεζομάγαζων. Μας βλέπω να κατευθυνόμαστε προς τα 'κει, ασχέτως αν πουλάν ακριβότερα απ' την Κίνα,
Το έχω και εγώ το Redmi pro και επιβεβαιώνω τα ανωτέρω.
Το κινητό είναι κόσμημα.
Μια λίγο καλύτερη επίσημη rom περιμένουμε.
Ναι γιατί είναι μισά μισά.
Άρα το bug εντοπίζεται στα Ελληνικά και ίσως μπορέσεις να βρεις λύση στο νήμα του Xiaomi Redmi Pro.
Με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα ότι το bug αυτό παρουσιάζεται σε πολλά μοντέλα της Xiaomi αλλά μόνο σε μερικά σημεία του mui. Επίσης ότι υπάρχουν πολλές Rom, από όσα διάβασα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.