Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Diabolic

Supreme Member
22 April 2012
8,936
Πράβι
Και εγώ παρήγγειλα το redmi pro με την προσφορά που έβγαλε το banggood (170 το 3/64). Φαντάζομαι λίγο πριν τα Χριστούγεννα θα παραλαβω και ελπίζω χωρίς παρατράγουδα από τελωνείο....

Εγώ αρχικά από αυτούς το παρήγγειλα αλλά μου κάνανε λόνξες και περίμενα καμιά 15αριά μέρες χωρίς να το στείλουν. Μου στείλανε πίσω τα χρήματα βέβαια.
Το πήρα στα 170 ευρώ από Vickmall (32 GB) με δώρο την γνήσια xiaomi flip case, πλαστική θήκη σκάφη και τζάμι οθόνης.
Φυσικά και με πραγματική εγγύηση και υποστήριξη.
Περιμένω άλλα 2.

xxaris

Senior Member
22 October 2015
617
Σε εμένα Νίκο μου το έστειλαν αμέσως, την ίδια ημέρα που παρήγγειλα, δεν είχα καθυστερήσεις. Καλή προσφορά και του vicmall, άντε με το καλό να ξανά-παραλαβεις, προφανώς έχεις να "βολεψεις" συγγενείς ή φίλους :antlers:

Θενκ γιου stargr!

Diabolic

Supreme Member
22 April 2012
8,936
Πράβι
Σε εμένα Νίκο μου το έστειλαν αμέσως, την ίδια ημέρα που παρήγγειλα, δεν είχα καθυστερήσεις. Καλή προσφορά και του vicmall, άντε με το καλό να ξανά-παραλαβεις, προφανώς έχεις να "βολεψεις" συγγενείς ή φίλους :antlers:

Θενκ γιου stargr!

Ε ναι κλασσικά! :)

evankouros

Established Member
15 January 2014
251
Επειδή σ' αυτό το θέμα συζητάμε για τις παραλαβές από Κίνα & τα προβλήματα με τα Τελωνεία που παρουσιάστηκαν τελευταία, να ενημερώσω ότι είχα άλλη μια παραλαβή από Κίνα χωρίς πρόβλημα σήμερα.
Registered δέμα, μεγαλούτσικο σε όγκο (περιείχε laptop cooling base & κάτι ψιλολόγια - παραλαβή από το ταχυδρομείο λόγω όγκου) αλλά χαμηλής αξίας ~23$.

maddoctor

Senior Member
29 October 2007
480
Αθήνα
Απ' ότι βλέπω είμαστε οι επόμενοι μαζί με το Mi4c που θα πάρουμε Android 7.0. Άντε να δούμε...
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=890048037799094&id=622831981187369
https://www.facebook.com/neakiniton/posts/890048037799094
Αυτό είναι το σωστό λινκ. Το είχα βάλει από το κινητό και τώρα βλέπω στο Pc δεν δουλεύει πράγματι

Diabolic

Supreme Member
22 April 2012
8,936
Πράβι
Και εγώ σήμερα πάω να παραλάβω το 2ο Xiaomi Redmi Pro, χωρίς δασμούς!
Ας ελπίσουμε ότι στο 3ο δεν θα τριτώσει το κακό!!!

makfil

Supreme Member
12 September 2010
4,124
Φιλοθέη/Γλυφάδα
Μπράβο Νίκο και Βαγγέλη, όχι μόνο για τις ανέξοδες παραλαβές αλλά και, κυρίως, γιατί και οι δύο μένετε στη Β. Ελλάδα που έχουν παρατηρηθεί τα περισσότερα περιστατικά του ΝΟΕ.

Diabolic

Supreme Member
22 April 2012
8,936
Πράβι
Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Μπράβο Νίκο και Βαγγέλη, όχι μόνο για τις ανέξοδες παραλαβές αλλά και, κυρίως, γιατί και οι δύο μένετε στη Β. Ελλάδα που έχουν παρατηρηθεί τα περισσότερα περιστατικά του ΝΟΕ.

Κάτσε να δούμε στην τρίτη παραλαβή!!!!

evankouros

Established Member
15 January 2014
251
Απάντηση: Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Ευχαριστώ Μάκη.
BTW, δεν ήξερα ότι τα περισσότερα τελωνειακά παρατράγουδα είχαν εντοπιστεί στη Β.Ε.

Κάτσε να δούμε στην τρίτη παραλαβή!!!!
Εγώ πάντως έχω παραλάβει καμιά δεκαριά δέματα (πάντα χαμηλής αξίας) από Κίνα μετά τα τέλη Οκτώβρη, χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.
Σου εύχομαι να μην αντιμετωπίσεις ούτ' εσύ, ούτε κανένας άλλος.

Diabolic

Supreme Member
22 April 2012
8,936
Πράβι
Παρήγγειλα και τέταρτο αλλά στο όνομα ενός φίλου, λες να πληρώσει? Χαχαχαχα!!

Αυτήν την φορά η Selina (Vickmall) με προειδοποίησε ότι υπάρχει θεματάκι βέβαια...
Για να δούμε!

nemesi54

AVClub Addicted Member
18 September 2007
1,694
Μοσχάτο
Περιμένω ένα πακέτο (ακουστικά) και απο 7/11 εχει φυγει απο Ολλανδία και δεν λέει να "φτάσει" Ελλάδα.... ,

Γίνεται γενικά ένας πανικός και όλοι λένε το κοντό και το μακρύ τους

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.

Μέλος Σωματείου
18 June 2006
7,386
ΛΑΓΟΝΗΣΙ
Οι καθυστερήσεις αυτό το διάστημα οφείλονται αποκλειστικά και μόνον στην περίοδο των Χριστουγέννων,όπου γίνεται πανικός στα ταχυδρομεία όλου του κόσμου.

nemesi54

AVClub Addicted Member
18 September 2007
1,694
Μοσχάτο
Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Οι καθυστερήσεις αυτό το διάστημα οφείλονται αποκλειστικά και μόνον στην περίοδο των Χριστουγέννων,όπου γίνεται πανικός στα ταχυδρομεία όλου του κόσμου.

Στην περίπτωσή μου δεν είναι αυτο...

Υπάρχει ενα διάστημα απο 30/10 έως 25/11 όπου ΟΛΑ τα δέματα είναι στην ίδια κατάσταση που περιέγραψα για μένα.Είμαστε πάρα πολλοί....
Μετά απο αυτό το διάστημα ολα τα δέματα έρχονται στην ώρα τους.

Υποσημείωση: Το θέμα αυτο αφορά ΜΟΝΟ δέματα της PostNL....

Last edited:

makfil

Supreme Member
12 September 2010
4,124
Φιλοθέη/Γλυφάδα
Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Παρήγγειλα και τέταρτο αλλά στο όνομα ενός φίλου, λες να πληρώσει? Χαχαχαχα!!

Αυτήν την φορά η Selina (Vickmall) με προειδοποίησε ότι υπάρχει θεματάκι βέβαια...
Για να δούμε!

Νίκο, εάν δεν έχεις ολοκληρώσει την παραγγελία, υπάρχει και ο τρόπος αποστολής με EU Express, που προτείνει το Vickmall και άλλα μαγαζιά.
Η εταιρεία αυτή λέγεται ότι μεταφέρει στη Γαλλία με κόστος $20 (αν θυμάμαι καλά) και από εκεί το δέμα έρχεται ενδοκοινοτικά, χωρίς διαδικασίες τελωνείου.