Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Τύπε metalergr, αυτό το κατάστημα, το gearbest είναι στην Κίνα ; κοίταξα το ''about us' στην σελίδα τους και δεν αναφέρουν τίποτε ...

Έχεις προσωπική πείρα ; ήτοι έχεις αγοράσει κάτι από αυτούς ; στα ελληνικά φόρα διάσημο είναι το Minideal, το to2c και άλλα που αναφέρονται στην πρώτη σελίδα του παρόντος νήματος ... δεν είναι ρίσκο η αγορά από ψιλο-άγνωστο κατάστημα στην μακρινή Κίνα ;

Εγώ πάντως σήμερα έκανα την πρώτη αγορά μου απο το Gearbest. Θα αναφέρω εντυπώσεις.

Κακά τα ψέμματα, όσο καλή φήμη κι αν έχει ένα κατάστημα, αν θελήσει να κάνει τον...κινέζο θα σε παιδέψει. Και τον κάνουν αρκετά συχνά.

Θέλω μα κάνω ένα δώρο στην μητέρα μου, και βασικά ψάχνω πολύ μεγάλη οθόνη, λόγω και της πρεσβυωπίας της, αλλά και του εντυπωσιακού του πράγματος ... πάνω που κοιτώ για αυτό το κιούμποτ παραπάνω, βρίσκω και στο ψάξε-ψάξε και ένα κουφό : http://www.dealsmachine.com/best_206106.html .... 5.5άρα οθόνη στα 43 ευρώ ... εντάξει, έχει 512 μνήμη, αλλά κάτι τρέχει στα τέτοια ... γνωρίζει κανείς έστω και σχετικά το μαγαζί ; να μου πεις, ακόμη και αν μας φάνε 43 ευρώ δεν θα πεθάνουμε, αλλά και στο gear best έχει καμμιά 10 ευρώ παραπάνω ...

Έχεις προσωπική πείρα ; ήτοι έχεις αγοράσει κάτι από αυτούς ; στα ελληνικά φόρα διάσημο είναι το Minideal, το to2c και άλλα που αναφέρονται στην πρώτη σελίδα του παρόντος νήματος ... δεν είναι ρίσκο η αγορά από ψιλο-άγνωστο κατάστημα στην μακρινή Κίνα ;

Έκανα την πρώτη μου παραγγελία πρόσφατα ( το Cubot S200) και είδα καλή αντιμετώπισή στην επικοινωνία που είχα μαζί τους με emails. Οτι ειναι ρίσκο δεν θα διαφωνήσω αλλά σε από την στιγμή που η πληρωμή γίνετε μέσω paypal θεωρώ οτι ειναι ασφαλής . Σε άλλο forum διάβασα οτι οι παραγγελίες έχουν παραδοθεί χωρίς ιδιαίτερα παρατράγουδα.

Εγώ πάντως σήμερα έκανα την πρώτη αγορά μου απο το Gearbest. Θα αναφέρω εντυπώσεις.

Κακά τα ψέμματα, όσο καλή φήμη κι αν έχει ένα κατάστημα, αν θελήσει να κάνει τον...κινέζο θα σε παιδέψει. Και τον κάνουν αρκετά συχνά.

Σωστός !Και εσύ το S200 παράγγειλες φίλε ή κάτι άλλο;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Θέλω μα κάνω ένα δώρο στην μητέρα μου, και βασικά ψάχνω πολύ μεγάλη οθόνη, λόγω και της πρεσβυωπίας της, αλλά και του εντυπωσιακού του πράγματος ... πάνω που κοιτώ για αυτό το κιούμποτ παραπάνω, βρίσκω και στο ψάξε-ψάξε και ένα κουφό : http://www.dealsmachine.com/best_206106.html .... 5.5άρα οθόνη στα 43 ευρώ ... εντάξει, έχει 512 μνήμη, αλλά κάτι τρέχει στα τέτοια ... γνωρίζει κανείς έστω και σχετικά το μαγαζί ; να μου πεις, ακόμη και αν μας φάνε 43 ευρώ δεν θα πεθάνουμε, αλλά και στο gear best έχει καμμιά 10 ευρώ παραπάνω ...

2 ευρό φθηνότερο . Στο dealsmachine χρεώνεσαι με μεταφορικά.
...

Media player πήρα αλλα αν έπαιρνα κινητό, το S200 θα διάλεγα. :)

Άντε με το καλό να τα παραλάβουμε , να μας λυθούν και οι απορίες.

έχετε δίκαιο ... δεν είχα δει τα μεταφορικά ... παρότι η μητέρα μου θα το χρησιμοποιεί ως τηλέφωνο και μόνον, έχετε κάποια ιδέα από την μάρκα αυτή ; μην είναι τελείως για πέταμα ;

χμμμ... μας έκανε την καρδιά περιβόλι : http://www.scamadviser.com/check-website/gearbest.com

έχετε δίκαιο ... δεν είχα δει τα μεταφορικά ... παρότι η μητέρα μου θα το χρησιμοποιεί ως τηλέφωνο και μόνον, έχετε κάποια ιδέα από την μάρκα αυτή ; μην είναι τελείως για πέταμα ;
Ποια μάρκα; Μόνο κωδικό μοντέλου βλέπω :p

Με αυτό τον συνδυασμό τιμής\χαρακτηριστικών μην περιμένεις "μαρκα". Κάποιος κινέζος πήρε φασόν κινητά και τα έβγαλε στην αγορά.
Να εύχεσαι να μην βγάλει (σοβαρά) προβλήματα.

χμμμ... μας έκανε την καρδιά περιβόλι : http://www.scamadviser.com/check-website/gearbest.com

Το ScamAdviser είναι πιο αναξιόπιστο απ' όλα...
Βγάζει κόκκινα\πορτοκαλί όλα τα μαγαζιά που θεωρούμε αξιόπιστα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα του φαίνεται να είναι οτι τα κινέζικα μαγαζιά βρίσκονται στην...Κίνα.

To χειρότερο που έχω διαβάσει για το GearΒest είναι οτι η ένδειξη διαθεσιμότητας στις σελίδες του δεν είναι πάντα ακριβής. Ενδέχεται να γράφει "Ships within 3-5 business days" αλλα στην πραγματικότητα να περιμένεις περισσότερο.

Απορία για το cubot s200!!!! Σε μερικά sites λέει 8mp κάμερα σε άλλα 13!!! :P λίγο μπέρδεμα!!!
edit: Λένε στα φορουμ ότι είναι interpolation με software...

Last edited: