Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

αρχισαν τα preorders για MTK6595 τηλέφωνα (συγκεκριμένα για ΖΟΡΟ ήρθε newsletter), 2GHz x8 cores CPU + LTE...

Last edited by a moderator:
Ντίνο πλάκα κάνεις έτσι.
Μιλάμε για κορυφαία ποιότητα και χαρακτηριστικά.
Εδώ τα iphone έχουν 800 ευρώ και δεν αξίζουν ούτε τα μισά.

Βρες μου αντίστοιχο σε αυτά τα λεφτά και πάω πάσο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η αλήθεια είναι ότι το μπέρδεψα με το pro αλλά και αυτό είναι κορυφαίο.

Ντίνο πλάκα κάνεις έτσι.
Μιλάμε για κορυφαία ποιότητα και χαρακτηριστικά.
Εδώ τα iphone έχουν 800 ευρώ και δεν αξίζουν ούτε τα μισά.

Βασικα δεν κανω πλακα,

Απο την αλλη βεβαια, δεν το εχω πιασει στα χερια μου οπως εσυ, αλλα και παλι.... meizu ειναι....

Αναγνωριζω σε καθε περιπτωση την υποκειμενικοτητα του ορισμου "vfm" -bye-

Βασικα δεν κανω πλακα,

Απο την αλλη βεβαια, δεν το εχω πιασει στα χερια μου οπως εσυ, αλλα και παλι.... meizu ειναι....

Αναγνωριζω σε καθε περιπτωση την υποκειμενικοτητα του ορισμου "vfm" -bye-

λοιπόν όταν με το καλό παραλάβω θα σου πω για την ποιότητα κατασκευής σε σχέση με το G3 και το honor 6

Τα meizu είναι 3 κλάσεις ανωτέρα ποιοτικά από LG, Samsung. Μερικοί άμα δεν ξέρετε μην μπαίνετε στον κόπο να παραπληροφορειτε

γιατί να προτιμήσει κάποιος το συγκεκριμένο meizu με ΜΤΚ/2GB/16GB, αντί για το oneplus με Snap801AC/3GB/64GB (και όλα τα άλλα λίγο πολύ ίδια ή αντίστοιχα)?

Τα meizu είναι 3 κλάσεις ανωτέρα ποιοτικά από LG, Samsung. Μερικοί άμα δεν ξέρετε μην μπαίνετε στον κόπο να παραπληροφορειτε

Σοβαρα ?

Για δειξε μας την παραπληροφορηση

Καποια αλλη υποδειξη ?

γιατί να προτιμήσει κάποιος το συγκεκριμένο meizu με ΜΤΚ/2GB/16GB, αντί για το oneplus με Snap801AC/3GB/64GB (και όλα τα άλλα λίγο πολύ ίδια ή αντίστοιχα)?

υγ. δεν είναι flame, ερώτηση είναι, απλά εδώ που τα είδα δίπλα δίπλα δεν τρελάθηκα...

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6327&idPhone2=6627

Γιατί μόνο 3 κλάσεις? Βάλε και κάτι ακόμη...

ΥΓ. Μια χαρά είναι αλλά μην γράφουμε και υπερβολλές...

Ampe 605? Kάπως έτσι. Ούτε η μάνα του δεν το ξέρει :p

Λοιπόν το παρέλαβα και μέχρι στιγμής οι εντυπώσεις πάρα πολύ καλές!

Εξαιρετική οθόνη, φωτεινή με άριστη FHD ανάλυση, σε μέγεθος που καθιστά τη χρήση τάμπλετ περιττή. Παρά τους φόβους μου, δεν μου φαίνεται και τόσο τεράστιο, επειδή είναι στη λογική τηλεφώνου, παρά την ελαφρώς μικρότερη από 7ρι τάμπλετ οθόνη του (6,44'') οι συνολικές διαστάσεις είναι πολύ πιο συμμαζεμένες. Έρχεται με καθαρό αντρόιντ 4.2.1 χωρίς κινεζιές, και ρουταρισμένο. Η μπαταρία μάλλον τη βγάζει τη μέρα (2 μπαταρίες των 2.800). Είδα ότι το Pandawill το έχει ρίξει πλέον στα 114,99, ξεπούλημα!

HT1U6jfFRlaXXagOFbXT.jpg

μόνη ένστασή μου το βύσμα των ακουστικών, λόγω κατασκευής του bezel δύσκολα κουμπώνουν (στο δικό μου άνοιξα λιγάκι την οπή) και έχουν κάποια διαφορετική συνδεσμολογία από το κανονικό (σε εκείνα με μικρόφωνο πρέπει να πατήσεις το κουμπί για να ακούσεις κανονικό στέρεο).

μόνη ένστασή μου το βύσμα των ακουστικών, λόγω κατασκευής του bezel δύσκολα κουμπώνουν (στο δικό μου άνοιξα λιγάκι την οπή) και έχουν κάποια διαφορετική συνδεσμολογία από το κανονικό (σε εκείνα με μικρόφωνο πρέπει να πατήσεις το κουμπί για να ακούσεις κανονικό στέρεο).

Τελικά έχουν τη συνδεσμολογία των παλιών Sony!

Του έβαλα τα MH1, θέλουν λιγάκι πίεση για να κουμπώσουν (θέλει και άλλο άνοιγμα η υποδοχή) αλλά παίζουν κανονικά. Βέβαια δεν επαρκεί ο ενισχυτής του για να τα οδηγήσει κανονικά (όχι σε εντάσεις, αλλά όπως το ζητούν και αξίζουν τα MH1).