Αρχίζει και το μαθαίνειAmpe 605? Kάπως έτσι. Ούτε η μάνα του δεν το ξέρει![]()
Το σκέφτηκα αν πρέπει να το ανεβάσω. Γιατί έχω εκφράσει πολλές φορές την αμφιβολία μου για τα ανώνυμα κινέζικα κινητά, και έχω τσακωθεί κιόλας γιαυτό. Δεν θέλω πάλι να ξεκινήσω καυγά.
Αλλά έχω πει ότι όταν κάτι είναι τόσο φθηνό και φαίνεται τόσο καλό, μάλλον υπάρχει κάποιο θέμα με την ποιότητα του. Οπότε το ανεβάζω απλά για να υπερασπιστώ την άποψη μου που έχω ήδη εκφράσει. Και για να χτυπήσω και ένα καμπανάκι κινδύνου για αυτούς που βλέπουν μία πολύ καλή ευκαιρία σε πάμφθηνα κινέζικα κινητά.
Δεν μιλάω για επώνυμες μάρκες, και εγώ κινέζικο τάμπλετ έχω πια, αλλά το έψαξα πολύ πριν το αγοράσω.
Μην αρχίζετε να φωνάζετε λοιπόν.
"ΒΙΝΤΕΟ-Της "έσκασε" το κινητό στα χέρια
Μια γυναίκα από την Κίνα είδε το κινητό της να εκρήγνυται στα χέρια της, ενώ εκείνη βρισκόταν μέσα σε ένα λεωφορείο.
Για καλή της τύχη δεν έπαθε κάποιο σοβαρό έγκαυμα.
Δείτε το βίντεο:"
http://www.enikos.gr/international/269940,BINTEO-Ths_eskase_to_kinhto_sta_xeria_.html
Το σκέφτηκα αν πρέπει να το ανεβάσω. Γιατί έχω εκφράσει πολλές φορές την αμφιβολία μου για τα ανώνυμα κινέζικα κινητά, και έχω τσακωθεί κιόλας γιαυτό. Δεν θέλω πάλι να ξεκινήσω καυγά.
Αλλά έχω πει ότι όταν κάτι είναι τόσο φθηνό και φαίνεται τόσο καλό, μάλλον υπάρχει κάποιο θέμα με την ποιότητα του. Οπότε το ανεβάζω απλά για να υπερασπιστώ την άποψη μου που έχω ήδη εκφράσει. Και για να χτυπήσω και ένα καμπανάκι κινδύνου για αυτούς που βλέπουν μία πολύ καλή ευκαιρία σε πάμφθηνα κινέζικα κινητά.
Δεν μιλάω για επώνυμες μάρκες, και εγώ κινέζικο τάμπλετ έχω πια, αλλά το έψαξα πολύ πριν το αγοράσω.
Μην αρχίζετε να φωνάζετε λοιπόν.
"ΒΙΝΤΕΟ-Της "έσκασε" το κινητό στα χέρια
Μια γυναίκα από την Κίνα είδε το κινητό της να εκρήγνυται στα χέρια της, ενώ εκείνη βρισκόταν μέσα σε ένα λεωφορείο.
Για καλή της τύχη δεν έπαθε κάποιο σοβαρό έγκαυμα.
Δείτε το βίντεο:"
http://www.enikos.gr/international/269940,BINTEO-Ths_eskase_to_kinhto_sta_xeria_.html
θέλω να φέρω το Honor 6 που πρότεινε φίλος (σε άλλο νήμα σχετικά με δίκαρτα) από Κίνα - Χονγκ Κονγκ
http://www.ebay.com/sch/i.html?_fro....Xhuawei+honor+6&_nkw=huawei+honor+6&_sacat=0
θα πληρώσω τελωνείο στάνταρ ή υπάρχει τρόπος να ελαττώσω τις πιθανότητες να το τσιμπήσουν;
και αν πληρώσω, ξέρει κανείς πόσο περίπου θα πάει το μαλλί;
(αν ξέρει κανείς κανένα αξιόπιστο ευρωπαϊκό μαγαζί που να φέρνει το συγκεκριμένο - ακόμα και αν είναι (που θα είναι....) ακριβότερο - είμαι όλος αυτιά :ears![]()
Σ'ευχαριστώ (και πάλι....) για τη βοήθεια :ernaehrung004:
Δηλαδή αν διαλέξω μία από αυτές τις δύο courier δε θα έχω θέμα;
Ρωτάω γιατί κάπου διάβασα (σε άλλο νήμα εδώ μέσα) ότι τα πακέτα των courier από Αμερική περνάνε πάντα από το τελωνείο....
Σ'ευχαριστώ (και πάλι....) για τη βοήθεια :ernaehrung004:
Δηλαδή αν διαλέξω μία από αυτές τις δύο courier δε θα έχω θέμα;
Απολύτως κανένα
Άκυρο το σχόλιο περί Αμερικής - δεν είχα καταλάβει ότι το συγκεκριμένο e-shop ήταν Κινέζικο.
Μάλλον δεν το σκέφτηκες πολύ καλα.
Αναφορές με συσκευές που εχουν παρει φωτια η που έχουν εκραγεί εχουμε δει από όλους τους κατασκευαστές.
Αυτές δεν τις γνωρίζεις η απλώς δεν τις θυμασαι;
Επιπλέον γνωρίζεις ποια συσκευή είναι αυτή που δειχνει;
Κάτι θυμάμαι. Θυμάμαι κάτι Nokia που είχαν ανατιναχθεί πριν μερικά χρόνια. Αλλά μετά είχαν αποδειχθεί ότι είχαν αλλάξει τις μπαταρίες και είχαν βάλει imitation κινέζικες.πουθενά και κανείς δεν ξέρει τι μάρκα ήταν, οπότε... μπορεί να ήταν π.χ. και samsung galaxy S5. Αρα?
Κάτι θυμάμαι. Θυμάμαι κάτι Nokia που είχαν ανατιναχθεί πριν μερικά χρόνια. Αλλά μετά είχαν αποδειχθεί ότι είχαν αλλάξει τις μπαταρίες και είχαν βάλει imitation κινέζικες.
Μάρκα του κινητού του βίντεο δεν ξέρω, υπάρχουν και στη Κίνα φραγκάτοι. Αλλά με τις τιμές που έχουν ακόμα και εκεί τα ευρωπαικά ή κορεάτικα κινητά, με τους μισθούς που παίρνουν οι εργαζόμενοι στην Κίνα, και με το γεγονός ότι η παθούσα κυκλοφορεί με λεωφορείο (δεν μοιάζει από τους φραγκάτους δηλαδή), μάλλον για ντόπιο φθηνό νομίζω ότι πρόκειται.
Δεν είναι ανάγκη να βαράτε. Μην παρεξηγείστε για κάτι τόσο μακρινό, που δεν είναι των άμεσων συμφερόντων μας. Δεν έχει ανάγκη η Κίνα την υπεράσπιση από τόσο μακριά. Σαν δεδομένο απλά το ανέφερα και το ανέβασα. Και είχα πει ότι δεν θέλω να αρχίσω πάλι καυγά, αν και την περίμενα την αντίδραση. Αλλά δεν χρειάζεται.
Κάτι θυμάμαι. Θυμάμαι κάτι Nokia που είχαν ανατιναχθεί πριν μερικά χρόνια. Αλλά μετά είχαν αποδειχθεί ότι είχαν αλλάξει τις μπαταρίες και είχαν βάλει imitation κινέζικες.
Μάρκα του κινητού του βίντεο δεν ξέρω, υπάρχουν και στη Κίνα φραγκάτοι. Αλλά με τις τιμές που έχουν ακόμα και εκεί τα ευρωπαικά ή κορεάτικα κινητά, με τους μισθούς που παίρνουν οι εργαζόμενοι στην Κίνα, και με το γεγονός ότι η παθούσα κυκλοφορεί με λεωφορείο (δεν μοιάζει από τους φραγκάτους δηλαδή), μάλλον για ντόπιο φθηνό νομίζω ότι πρόκειται.
Δεν είναι ανάγκη να βαράτε. Μην παρεξηγείστε για κάτι τόσο μακρινό, που δεν είναι των άμεσων συμφερόντων μας. Δεν έχει ανάγκη η Κίνα την υπεράσπιση από τόσο μακριά. Σαν δεδομένο απλά το ανέφερα και το ανέβασα. Και είχα πει ότι δεν θέλω να αρχίσω πάλι καυγά, αν και την περίμενα την αντίδραση. Αλλά δεν χρειάζεται.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.