Πρώτον, το forum είναι προς δημόσια θέα. Οπότε κάποιοι μπορεί να ανακαλύψουν μέσω αυτού την δυνατότητα να φέρουν μία εκπληκτικά καλή και πάμφθηνη συσκευή. Ας μάθουν και την άλλη άποψη, ότι αυτό μπορεί να έχει και κινδύνους. Δεν είναι αυτονόητο από όλους. Ο περισσότερος κόσμος δεν έχει τόσες τεχνολογικές γνώσεις. Αλλιώς δεν θα ήταν πρώτο σε πωλήσεις tablet στην Ελλάδα ένα Turbo-X. Σε αυτούς στοχεύει το βίντεο που ανέβασα.
Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα να γραφτεί και η άλλη άποψη. Αλλά όποιος τολμήσει να την γράψει "ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη". Όποιος τολμήσει να γράψει κάτι διαφορετικό πρέπει να εκμηδενιστεί. Όπως ο άλλος ο φίλος πριν μερικούς μήνες.
Άλλος ένας που τριβόταν στην γκλίτσα του τσοπάνη.
Απόλυτα δημοκρατική άποψη. Το θέμα θυμίζει λίγο Ηilander. Πρέπει να μείνει μόνο ένας. Δηλαδή μόνο μία άποψη. Και οι άλλοι να αποχωρήσουμε. Και κανείς να μην μπορεί να διαβάσει τον αντίλογο. Γιατί αντίλογος σημαίνει "τρίβομαι στην γκλίτσα του τσοπάνη".
Δεύτερον, για το αν το συγκεκριμένο κινητό ήταν iphone, σειρά μου να μην το σχολιάσω. Μάλλον δεν υπάρχει επίγνωση του πόσο άνιση είναι η κινέζικη κοινωνία.
http://www.enikos.gr/international/270498,_82_ekatommyria_Kinezoi_zoyn_me_1$_thn_h.html
Δηλαδή τι επίπεδο ζωής πρέπει να έχεις για να πάρεις iphone εκεί. Υπάρχουν πάρα πολλοί λεφτάδες και εκεί. Αλλά δεν νομίζω να μετακινούνται με το λεωφορείο. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της βάσης και της κορυφής. Η φράση "κινέζικοι μισθοί" δεν βγήκε τυχαία.
Όπως δεν θα σχολιάσω ότι είναι πιο πιθανό στην πατρίδα των φθηνών κινητών, να μην ανατινάχτηκε μίας κακής ποιότητας ντόπια συσκευή, αλλά ένα iphone. Και σε ένα λεωφορείο μάλιστα, λαικό μέσο μετακίνησης όπου θεωρείται πιο πιθανό κάποιος επιβάτης να μην έχει ένα iphone , αλλά ένα φθηνό ντόπιο.
Και τρίτον, το πρόβλημα δεν είναι οι κινέζικες συσκευές. Αλλά οι κακές κινέζικες συσκευές. Οι επικίνδυνες παλιατζούρες που δεν πληρούν καμία προδιαγραφή ασφαλείας.
Αν είχα πρόβλημα με τα κινέζικα δεν θα είχα κινέζικο tablet αυτή την στιγμή. Αλλά έκανα μεγάλη έρευνα πρώτα για να σιγουρευτώ για κάποια πράγματα για αυτό. Και αυτό γιατί δεν ήξερα καλά την μάρκα του. Αν ήταν γνωστή δεν θα το έψαχνα τόσο.
Δυστυχώς η αντίδραση αυτή στο βίντεο μου θυμίζει έντονο φανατισμό. Και όπου υπάρχει φανατισμός η λογική και η κουβέντα πάει περίπατο. Οπότε δεν ασχοληθώ άλλο με το θέμα, και δεν θα απαντήσω άλλο. Όπως είπα, για άλλους ανέβασα το βίντεο. Τα υπόλοιπα είναι άχρηστα και χρονοβόρα για εμένα.
Και μία που μιλάμε για Κίνα, όπως είπε και ο Μάο, αφήστε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν. Όλα τα λουλούδια, όπως και όλες οι απόψεις χωράνε.