Yperion
AVClub Fanatic
Προσοχή στο eBay, κυκλοφορούν μαϊμούδες και απατεώνες.
Δηλαδή "μαϊμού" του "μαϊμού"?
Προσοχή στο eBay, κυκλοφορούν μαϊμούδες και απατεώνες.
meizu mx4 από gearbest me promo code "Gizmochina" βγαίνει το 16αρι στα 274 ευρώ,το κουπόνι δίνει έκπτωση 105$ http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_73042.html
Ντίνο πλάκα κάνεις έτσι.
Μιλάμε για κορυφαία ποιότητα και χαρακτηριστικά.
Εδώ τα iphone έχουν 800 ευρώ και δεν αξίζουν ούτε τα μισά.
Βασικα δεν κανω πλακα,
Απο την αλλη βεβαια, δεν το εχω πιασει στα χερια μου οπως εσυ, αλλα και παλι.... meizu ειναι....
Αναγνωριζω σε καθε περιπτωση την υποκειμενικοτητα του ορισμου "vfm"![]()
Τα meizu είναι 3 κλάσεις ανωτέρα ποιοτικά από LG, Samsung. Μερικοί άμα δεν ξέρετε μην μπαίνετε στον κόπο να παραπληροφορειτε
γιατί να προτιμήσει κάποιος το συγκεκριμένο meizu με ΜΤΚ/2GB/16GB, αντί για το oneplus με Snap801AC/3GB/64GB (και όλα τα άλλα λίγο πολύ ίδια ή αντίστοιχα)?
Τα meizu είναι 3 κλάσεις ανωτέρα ποιοτικά από LG, Samsung. Μερικοί άμα δεν ξέρετε μην μπαίνετε στον κόπο να παραπληροφορειτε
Ampe 605? Kάπως έτσι. Ούτε η μάνα του δεν το ξέρει![]()
μόνη ένστασή μου το βύσμα των ακουστικών, λόγω κατασκευής του bezel δύσκολα κουμπώνουν (στο δικό μου άνοιξα λιγάκι την οπή) και έχουν κάποια διαφορετική συνδεσμολογία από το κανονικό (σε εκείνα με μικρόφωνο πρέπει να πατήσεις το κουμπί για να ακούσεις κανονικό στέρεο).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.