Aρα για να το κανει στοκ πχ αλλαζει launcher? εχει μαθει στον nova και δε τον αλλαζει... (εγω ειμαι ασχετος ε..Iphone-ακιας γαρ..)
Πες εσυ και θα δω εγω θα θα κανω αφού θα πουλήσω το Find 5 .Και τρικαρτο επίσης δεκτό .
Πειτε μ βρε παιδια κ κατι αλλο... Κοιταω κ για μενα κανα δικαρτο δυνατουλι android-ακι να αντικαταστησει το γερασμενο iphone 4 μου...
Αλλα βασικη προυποθεση να ναι μεταλικο ολοκληρο, καθαρα λογω δουλειας και να μην ειναι πολυ γκουμουτσα, δηλαδη 5αρι το πολυ, και λεπτουλι.. .. Budget κανα 200αρι ευρω μαξ... Το καλυτερο που ειδα μ φαινεται το lenovo vibe x2.. Καποια αλλη προταση;
Φιλε ηδη οι 5 μου φαινονται πολυ μεγαλη αλλαγη.. Δε τα αντεχω τα παντοφλε μεγεθη .. Εχω πιασει πολλα στα χερια μου... Αλλα εχε χαρη που καιγομαι για dual sim και iphone 4.3" dual sim δε θα βγει δυστηχως.. :-Ρ ... 4.5-5" το πολυυυυ... Το lenovo φαινεται καλο και φανταζει ιδανικο αλλα με ψιλοχαλαει οτι δεν εχει otg και η μπαταρια μ φαινεται λιγακι μικρη...η οχι;
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Το vibe x2 μεταλικο δε ειναι;
Αν κάνεις μία υποχώρηση στις ίντσες (είναι 5,5), θα σου πρότεινα το Kingzone K1 Turbo. Ίσως από τα δυνατότερα κινεζικά τηλέφωνα. Πλέον το βρίσκεις στα 230 ευρώ, οκταπύρηνο, οθόνη που τα σπάει κλπ. Όλο μέταλλο. Gorilla Glass κλπ. Έχω παραγγείλει ήδη 2 και η γυναίκα μου είναι κάτοχος ενός από αυτά (κάτοχος iphone για πολλά χρόνια). Πλέον δεν το αλλάζει με τίποτα και όταν πιάνει στα χέρια της το μήλο, σχεδόν νιώθει μίζερη
![]()
![]()
Δες χαρακτηριστικές εικόνες από μπρος και πίσω για να καταλάβεις "κατασκευή".
Εδώ είναι και η επίσημη σελίδα.
http://www.kingzone.cc/products_xq.aspx?Id=23
σε τι τιμή σου βγήκε και απο που το παράγγειλες?
Η ισοτιμία μας έχει τσακίσει......με την ισοτιμία πλέον στο 1.04 πάνε και τα καλά φθηνά κινέζικα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.