Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Μαστορια μια ερωτηση..φιλαρακι καλοκοιταει το Meizu MI Note... το flyme τι ειναι? ο φιλος εχει μαθει σε στοκ android και φοβαται μη τυχον και δε γινεται και αυτο στοκ..

Aρα για να το κανει στοκ πχ αλλαζει launcher? εχει μαθει στον nova και δε τον αλλαζει... (εγω ειμαι ασχετος ε..Iphone-ακιας γαρ..)

Aρα για να το κανει στοκ πχ αλλαζει launcher? εχει μαθει στον nova και δε τον αλλαζει... (εγω ειμαι ασχετος ε..Iphone-ακιας γαρ..)

ναι,αλλάζει ο launcher αλλά ο launcher της meizu είναι πολύ ωραίος,στο mx4 που είχα δεν τον είχα αλλάξει

Πες εσυ και θα δω εγω θα θα κανω αφού θα πουλήσω το Find 5 .Και τρικαρτο επίσης δεκτό .

Aλλοι ψαχνουν για τρικαρτο και εμας δεν χτυπαει το τηλεφωνο ουτε με μια sim. :laugh:
Για ριξε και ενα βλεφαρο και για το meizu mx4 ή mx4pro. (ακριβο αλλα τουμπανο οπως ζητας)

Περιμενω και εγω να διαβασω αποψεις χρηστων για το meizu m1 note παντως.
Ειμαι περιεργος ποση εξοικονομηση μπαταριας κερδιζει η οθονη igzo.
Αν και οπτικα δεν μου πολυγεμισε το ματι το σασι του. Απο τις φωτογραφιες μου μοιαζει λες και το εβαψαν με γυαλιστερη μπογια latex ενα πραγμα.

Πειτε μ βρε παιδια κ κατι αλλο... Κοιταω κ για μενα κανα δικαρτο δυνατουλι android-ακι να αντικαταστησει το γερασμενο iphone 4 μου...
Αλλα βασικη προυποθεση να ναι μεταλικο ολοκληρο, καθαρα λογω δουλειας και να μην ειναι πολυ γκουμουτσα, δηλαδη 5αρι το πολυ, και λεπτουλι.. .. Budget κανα 200αρι ευρω μαξ... Το καλυτερο που ειδα μ φαινεται το lenovo vibe x2.. Καποια αλλη προταση;

Πειτε μ βρε παιδια κ κατι αλλο... Κοιταω κ για μενα κανα δικαρτο δυνατουλι android-ακι να αντικαταστησει το γερασμενο iphone 4 μου...
Αλλα βασικη προυποθεση να ναι μεταλικο ολοκληρο, καθαρα λογω δουλειας και να μην ειναι πολυ γκουμουτσα, δηλαδη 5αρι το πολυ, και λεπτουλι.. .. Budget κανα 200αρι ευρω μαξ... Το καλυτερο που ειδα μ φαινεται το lenovo vibe x2.. Καποια αλλη προταση;

Αν κάνεις μία υποχώρηση στις ίντσες (είναι 5,5), θα σου πρότεινα το Kingzone K1 Turbo. Ίσως από τα δυνατότερα κινεζικά τηλέφωνα. Πλέον το βρίσκεις στα 230 ευρώ, οκταπύρηνο, οθόνη που τα σπάει κλπ. Όλο μέταλλο. Gorilla Glass κλπ. Έχω παραγγείλει ήδη 2 και η γυναίκα μου είναι κάτοχος ενός από αυτά (κάτοχος iphone για πολλά χρόνια). Πλέον δεν το αλλάζει με τίποτα και όταν πιάνει στα χέρια της το μήλο, σχεδόν νιώθει μίζερη :)
DSC_0339-1024x678.jpg

HT1z2ETFqdgXXagOFbXF.jpg

Δες χαρακτηριστικές εικόνες από μπρος και πίσω για να καταλάβεις "κατασκευή".

Εδώ είναι και η επίσημη σελίδα.
http://www.kingzone.cc/products_xq.aspx?Id=23

και εγώ lenovo vibe x2 θα σου έλεγα,nubia z5s,λίγο ποιο ακριβό nubia z7s αν και δεν είναι μεταλλικά αλλά ούτε και το vibe x2 είναι

Φιλε ηδη οι 5 μου φαινονται πολυ μεγαλη αλλαγη.. Δε τα αντεχω τα παντοφλε μεγεθη .. Εχω πιασει πολλα στα χερια μου... Αλλα εχε χαρη που καιγομαι για dual sim και iphone 4.3" dual sim δε θα βγει δυστηχως.. :-Ρ ... 4.5-5" το πολυυυυ... Το lenovo φαινεται καλο και φανταζει ιδανικο αλλα με ψιλοχαλαει οτι δεν εχει otg και η μπαταρια μ φαινεται λιγακι μικρη...η οχι;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το vibe x2 μεταλικο δε ειναι;

Φιλε ηδη οι 5 μου φαινονται πολυ μεγαλη αλλαγη.. Δε τα αντεχω τα παντοφλε μεγεθη .. Εχω πιασει πολλα στα χερια μου... Αλλα εχε χαρη που καιγομαι για dual sim και iphone 4.3" dual sim δε θα βγει δυστηχως.. :-Ρ ... 4.5-5" το πολυυυυ... Το lenovo φαινεται καλο και φανταζει ιδανικο αλλα με ψιλοχαλαει οτι δεν εχει otg και η μπαταρια μ φαινεται λιγακι μικρη...η οχι;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το vibe x2 μεταλικο δε ειναι;

είναι κάποιο κράμα δεν θυμάμαι ακριβώς,μαγνησίου?είμαι απο κινητό και δεν μπορώ να το ψάξω

Tο πρώτο VAIO smartphone κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία

Η επωνυμία και το λογότυπο VAIO έπαψε από πέρσι τον Φεβρουάριο να είναι ένα από τα σήματα κατατεθέντα της εται-
-ρείας Sony Corporation, καθώς το γνωστό brand έφυγε από το συγκεκριμένο όμιλο και πλέον ανήκει στα «περιουσιακά
στοιχεία» άλλης ιαπωνικής εταιρείας που διατήρησε και χρησιμοποιεί το όνομα VΑΙΟ για τα νέα της προϊόντα. Υπό νέα
στέγη, το αυτόνομο, πλέον, brand των VAIO το είδαμε και επίσημα σε ένα ολοκαίνουργιο smartphone, με το πρώτο
VAIO phone να είναι διαθέσιμο προς πώληση στην Ιαπωνία από τις 20 Μαρτίου μέσω του μικρού δικτύου b-mobile.​

Η Japan Industrial Partners που έχει εξαγοράσει το VAIO PC brand, ανακοίνωσε το VAIO Phone VA-10J, μια mid-range
συσκευή με οθόνη διαγώνιου 5ιντσών, Android 5.0, κύρια camera με αισθητήρα ανάλυσης 13 Megapixel, SoC με τετρα-
-πύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,2 GHz, 2 GB RAM και 4G συνδεσιμότητα. Μπορεί τα βλέμματα να στρέφονται
πάνω του γιατί είναι το πρώτο VAIO Phone, από τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχει κάτι το μοναδικό.

Με μαύρη glossy πλαστική κατασκευή και συμβατικά specs, το VAIO phone είναι ένα συνηθισμένο μοντέλο όπως τόσα
άλλα της κατηγορίας του. Το κόστος φτάνει τα 390 ευρώ χωρίς συμβόλαιο ή τα 30 ευρώ το μήνα σε ένα συμβόλαιο
με unlimited data, ενώ λείπουν λοιπές πληροφορίες περί διαθεσιμότητά του και σε άλλα γεωγραφικά μέρη.

image.jpg

[via] . [via]
(Sent from iPhone 6 Plus)

Last edited:
Το πιο φθηνό τουμπανακι 5.5 " κατω απο 150 ευρω με κουπόνι ειναι το ulephone be pro. Εμφανισιακα ειναι κλώνος του 1+ με καλες κριτικές χωρις κόλληματα και αξιοπρεπή κατάσκευη.

Eγω παραγκειλα παντως δυο Lenovo vibe x2 .. Ενα για μενα κ ενα για ξαδερφακι..225ε απο minideals rooted κτλ.. Εδω Ελλαδα το βλεπω καπου 350+ .. Οποτε νταξ καλα ειμαστε...

Αν κάνεις μία υποχώρηση στις ίντσες (είναι 5,5), θα σου πρότεινα το Kingzone K1 Turbo. Ίσως από τα δυνατότερα κινεζικά τηλέφωνα. Πλέον το βρίσκεις στα 230 ευρώ, οκταπύρηνο, οθόνη που τα σπάει κλπ. Όλο μέταλλο. Gorilla Glass κλπ. Έχω παραγγείλει ήδη 2 και η γυναίκα μου είναι κάτοχος ενός από αυτά (κάτοχος iphone για πολλά χρόνια). Πλέον δεν το αλλάζει με τίποτα και όταν πιάνει στα χέρια της το μήλο, σχεδόν νιώθει μίζερη :)
DSC_0339-1024x678.jpg

HT1z2ETFqdgXXagOFbXF.jpg

Δες χαρακτηριστικές εικόνες από μπρος και πίσω για να καταλάβεις "κατασκευή".

Εδώ είναι και η επίσημη σελίδα.
http://www.kingzone.cc/products_xq.aspx?Id=23

σε τι τιμή σου βγήκε και απο που το παράγγειλες?

σε τι τιμή σου βγήκε και απο που το παράγγειλες?

Το πήρα από εδώ http://www.coolicool.com/stock-in-e...-fhd-ips-screen-android-43-3g-smartph-g-33764
Σε 7 μέρες ήρθε στο σπίτι μου, με Сourier. Επιπλέον 3-4 δολλάρια μου χρεώθηκαν για 'συναλλαγές εξωτερικού'. Στο web banking το διαπίστωσα αυτό, όταν είδα ότι χρεώθηκα αυτό το ποσό επιπλέον. Μηδαμινό φυσικά. Έχει μέσα και θήκη απο σιλικόνη. Όχι ιδιαίτερα όμορφη σε σχεδιασμό, αλλά πολύ πρακτική. Tιμή 219 ευρώ. Για την τιμή αυτή, είναι ότι καλύτερο βρήκα στην αγορά. Ψάξε κι εσύ φυσικά. Είναι ο ορισμός του "τούμπανου" κατά την προσωπική μου άποψη.

Να μας γράψετε και καμιά εντύπωση από το software γιατί εκεί πάσχουν πολλές κινεζικες συσκευές