Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Το meizu δείχνει καταπληκτικό ακόμη και σήμερα εκτός από δυο θεματάκια. Δεν έχει κάρτα επέκτασης και ήταν κάπως χοντρούτσικο....

Δεν το λες και χοντρό αλλά δεν είναι και το πιο λεπτό της αγοράς φυσικά.
Επίσης έχεις δίκιο με την επέκταση μνήμης αλλά και πάλι μπορείς να ξεφορτώνεις τα αρχεία κάποιες φορές.

Απο αυτα που διαβαζω στο myphone , καλά παιζει μονο με το kitkat λογισμικό . Με lollipop επεσε η αυτονομία και είχε και κατι άλλα θεματάκια.
Ειναι συσκευάρα πάντως με dac στο ηχητικό κομμάτι ...
Αν μπορεί καποιος να βρει το 32αρι (γιατι τα 16 ειναι λιγα πλεον με οποιοδήποτε κριτήριο) σε καλή τιμή και δεν τον νοιάζουν ιδιαίτερα οι αναβαθμίσεις , αξιζει.

Εγω έκανα μια γενική διαπίστωση ότι για τους λόγους που ανέφερα δεν αξίζει κάποιος να δώσει πάνω απο 250-270$ για κινητό απο Κίνα ( και ο χρόνος σε περίπτωση βλάβης δεν ειναι με την καμια 1.5 μήνας , θες 1 μήνα πήγαινε έλα και ο κινέζος με την καμια δεν σου επισκευάζει το οποιο πρόβλημα σε 15 μέρες! 15 μέρες θα κανει για να σου απαντήσει στα email αν έλαβε το δέμα!)

Το mx4 pro ήταν ένα πολύ αξιόλογο κινητό για την εποχή του, απο τα πλέον ακριβά όμως οχι αδικαιολόγητα φυσικά με κυρία κουσούρια την έλλειψη επέκτασης μνήμης και την μέτρια αυτονομία αν περνούσες σε λολιποπ. Απο την άλλη τώρα να τρέχεις κιτκατ για να έχεις 4 ώρες οθόνη αυτονομία το 2016 ειναι κάπως.... Φυσικά στα 190$ αν το βρει κάποιος λέει , αλλά ετσι επιβεβαιώνεται και η λογική μου για αγορά κινεζικού ως 250$.

αυτη την εποχή αυτό που αξίζει με χίλια ειναι το xiaomi redmi note 3 pro 32/3 όπως και το αντίστοιχο redmi pro 32/3 με 220 και 170 $.
Με 220 δολ. παίρνεις ταχύτατο επεξεργαστή snapdragon ανώτερο απο τον 808 και κοντά στον 810 με antutu ποιο ψηλό απο του s6! Mε καλή κάμερα 16αρα με f/2.0 πολύ γρήγορο autofocus 0.1 sec μπαταρία για 7-8 ώρες οθόνη , με επεκτάσιμη μνήμη όλα τα καλούδια που έχουν τα καλύτερα κινητά του 2016 εκτος απο nfc και όλα αυτα με ούτε 200 ευρώ!

Last edited:
Oσο υπάρχει απο Ελλαδα το LG Flex 2 με εξαιρετική κάμερα , sd810 , 2gb ram ,IR , micro sd, 5.5 Oled , με εξαιρετικά μικρό μέγεθος και ελληνική εγγύηση στα 230 , εγώ προσωπικά δεν θα αγοραζα κινέζικο πάνω απο 170

Oσο υπάρχει απο Ελλαδα το LG Flex 2 με εξαιρετική κάμερα , sd810 , 2gb ram ,IR , micro sd, 5.5 Oled , με εξαιρετικά μικρό μέγεθος και ελληνική εγγύηση στα 230 , εγώ προσωπικά δεν θα αγοραζα κινέζικο πάνω απο 170

Στα 230 ειναι eu όμως και οχι ελληνικό. Μετά λόγω σχήματος ειναι κινητό που δεν απευθύνεται σε όλους. Τέλος έχει και 2αρα ραμ ενώ το note 3 pro 3gb.

Στα 230 ειναι eu όμως και οχι ελληνικό. Μετά λόγω σχήματος ειναι κινητό που δεν απευθύνεται σε όλους. Τέλος έχει και 2αρα ραμ ενώ το note 3 pro 3gb.

Καλυπτεται απο εγγύηση κανονικά.
Σε ταχύτητα και εξοπλισμό ειναι μακράν ανωτερο του xiaomi Note 3 .Δεν αναφέορμαι καν στο software με τα νέα κλειδώματα της Xiaomi.

Καλυπτεται απο εγγύηση κανονικά.
Σε ταχύτητα και εξοπλισμό ειναι μακράν ανωτερο του xiaomi Note 3 .Δεν αναφέορμαι καν στο software με τα νέα κλειδώματα της Xiaomi.

Ταχύτατο δεν ειναι με τίποτα. Για το note 3 pro μιλάω οχι για το απλό. Το flex έχει antutu 51000 το note 3 pro 77000 . Πως ειναι γρηγορότερο? επίσης το φλεξ έχει adreno 430 και το άλλο τον 510

Ταχύτατο δεν ειναι με τίποτα. Για το note 3 pro μιλάω οχι για το απλό. Το flex έχει antutu 51000 το note 3 pro 77000 . Πως ειναι γρηγορότερο? επίσης το φλεξ έχει adreno 430 και το άλλο τον 510

Mπερδεύεις το σκορ του παλιου antutu με το νέο . Ο 810 ειναι ξεκάθαρα ανώτερος παντού.
Η 430 καπου είχα δει οτι υπολείπεται μονο απο την 530 του 820 .Μη κοιτάς το ονομα.

Mπερδεύεις το σκορ του παλιου antutu με το νέο . Ο 810 ειναι ξεκάθαρα ανώτερος παντού.
Η 430 καπου είχα δει οτι υπολείπεται μονο απο την 530 του 820 .Μη κοιτάς το ονομα.

Δεν ξέρω πάντως στο flex screen shot με antutu πάνω απο 56000 δεν έχω δει ανεξάρτητα απο παλιό ή νέο. Σύμφωνα με αυτα που βρίσκεις / ξέρεις εσυ ποσο πιάνει με το νέο ?

Καλησπερα συνηθως "τριγυρναω" στο γειτονικο νημα του φορουμ με τα εργαλεια και ηθελα ενα ανθεκτικο τηλεφωνο ,ετσι μεσω ενος συναδελφου παρελαβα σημερα το blackview bv5000 . Υπαρχουν σχετικες αναφορες στο παρων νημα μιας και ειναι αρκετα μεγαλο για να το διαβασω ολο και αν εσεις που το χετε με κινητα απο κινα εχετε καποια σχολια-παρατηρησεις σχετικα με το παραπανω τηλεφωνο.

Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Εγω έκανα μια γενική διαπίστωση ότι για τους λόγους που ανέφερα δεν αξίζει κάποιος να δώσει πάνω απο 250-270$ για κινητό απο Κίνα ( και ο χρόνος σε περίπτωση βλάβης δεν ειναι με την καμια 1.5 μήνας , θες 1 μήνα πήγαινε έλα και ο κινέζος με την καμια δεν σου επισκευάζει το οποιο πρόβλημα σε 15 μέρες! 15 μέρες θα κανει για να σου απαντήσει στα email αν έλαβε το δέμα!)

Το θεμα είναι να ξερεις από ποιον κινεζο αγοράζεις.
Εχει τυχη να περιμένω ενάμιση μηνα αντικατάσταση κινητού από το αθλιο geekbuing και to2c όταν δεν ηξερα , αλλα ψάχνοντας κατέληξα στο εξαιρετικό vickmall.
Εφοσον εισαι από Θεσσαλονίκη θα επρεπε να γνωρίζεις το επιπεδο εξυπηρέτησης και την ταχύτητα τους.
Αντικατάσταση κινητου ( DOA ) σε μολις τρεις μερες με μονη υποχρέωση από μερους μου το Tracking number αποστολής του κινητου που επέστρεφα.
Κανενα ελληνικο web store δεν γνωριζω να κανει αλλαγή συσκευης τοσο γρηγορα στέλνοντας μαλιστα με κουριερ την νεα συσκευή χωρις καμια επιπλέον χρεωση.

Πρέπει να εχω αγορασει από τοτε καμια 15αρια συσκευές από το vickmall και λυπήθηκα που δεν τους ηξερα νωρίτερα .

Δεν είμαι databank.
To σκορ όμως είναι με το παλιό.

Οκ . πάντως δεν επιβεβαιωνεται το σχόλιο σου ότι το flex ειναι ταχύτερο απο το n3 pro. Αντίθετα βλέπω ότι 650 πατάει τον 808 και παίζει στα ίσα τον 810

http://www.bgr.in/news/xiaomi-redmi-note-3-with-snapdragon-650-outperforms-snapdragon-808-snapdragon-810-and-helio-x10-in-antutu-benchmark/

<font color="Gray">[video]https://m.youtube.com/watch?ebc=ANyPxKrwYkK-zoo6mO8E_1erpI-jlUctuDTmp1JY2JeTl9wn1kbx2vS0ttkloH3HyJPXZBQp0l8-&v=Bh0K8W554Tw[/video]
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εχει τυχη να περιμένω ενάμιση μηνα αντικατάσταση κινητού από το αθλιο geekbuing και to2c όταν δεν ηξερα , αλλα ψάχνοντας κατέληξα στο εξαιρετικό vickmall.
Εφοσον εισαι από Θεσσαλονίκη θα επρεπε να γνωρίζεις το επιπεδο εξυπηρέτησης και την ταχύτητα τους.
Αντικατάσταση κινητου ( DOA ) σε μολις τρεις μερες με μονη υποχρέωση από μερους μου το Tracking number αποστολής του κινητου που επέστρεφα.
Κανενα ελληνικο web store δεν γνωριζω να κανει αλλαγή συσκευης τοσο γρηγορα στέλνοντας μαλιστα με κουριερ την νεα συσκευή χωρις καμια επιπλέον χρεωση.

Πρέπει να εχω αγορασει από τοτε καμια 15αρια συσκευές από το vickmall και λυπήθηκα που δεν τους ηξερα νωρίτερα .

Απο Vick μια συναλλαγή είχα περισυ το jiayu s3 και ήταν άψογη. Πολύ γρήγοροι οι τύποι. Γενικά όμως μιλάω και για κόστοι κινητών που ξεπερνούν τα 250-270 δολ. Εκεί σχολίασα ότι ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατα δεν προχωρούσα σε αγορά τόσο ακριβού κινητού.

Last edited:
Εγω αναφέρθηκα σε αυτά που εγραψες περι χρόνων αποστολής σε περίπτωση βλαβης και για το αν σου απαντήσει η όχι ο πωλητής όταν θα του στείλεις mail.
Αν είναι κινέζος κινέζος οντως θα εχεις τέτοια…
Αλλα δεν είναι ολοι ετσι .
Το θεμα είναι να πέτυχεις τον σωστο επαγγελματία πράγμα που ισχύει και για τα ελληνικά καταστήματά τα γερμανικά τα αγγλικά κτλ.

Ναι σωστά...
Βεβαία αν ρωτήσεις την Selina στο Skype δεν αναφέρει λεπτομέρειες αλλα τα πακετα που έρχονται με την υπηρεσία Πόρτα Πορτα το μαρτυρούν

Το κακο είναι ότι δεν εχουν μεγάλη ποκιλια στο εδώ μαγαζι

Οκ . πάντως δεν επιβεβαιωνεται το σχόλιο σου ότι το flex ειναι ταχύτερο απο το n3 pro. Αντίθετα βλέπω ότι 650 πατάει τον 808 και παίζει στα ίσα τον 810

http://www.bgr.in/news/xiaomi-redmi-note-3-with-snapdragon-650-outperforms-snapdragon-808-snapdragon-810-and-helio-x10-in-antutu-benchmark/

<font color="Gray">
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απο Vick μια συναλλαγή είχα περισυ το jiayu s3 και ήταν άψογη. Πολύ γρήγοροι οι τύποι. Γενικά όμως μιλάω και για κόστοι κινητών που ξεπερνούν τα 250-270 δολ. Εκεί σχολίασα ότι ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατα δεν προχωρούσα σε αγορά τόσο ακριβού κινητού.

https://www.quora.com/Which-is-bett...pdragon-800-Snapdragon-801-and-Snapdragon-808

Το παραπάνω θα σε βοηθήσει αρκετά νομίζω.
Η σύγκριση είναι με τον 808.
Μετά μπορείς να δεις ένα συγκριτικό μεταξύ 810 και 808 και να βγάλεις συμπεράσματα, ειδικά για τη gpu.
Από το 650 λείπουν και χαρακτηριστικα.
Σε γενικές γραμμές είναι υψηλών επιδόσεων ο 650 αλλά χαρακτηρίζεται σαν top midrange.

Και επιτέλους πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει η πιπίλα με το Antutu που είναι το πιο tweaked benchmark στον πλανήτη.

Ειναι κοινώς γνωστό ο 650 ειναι πάνω απο τον 808 και λίγο κάτω απο τον 810.
Πάντως αν θα δεις και στα πιο εξιδεικευμενα φόρουμ οι περισσότεροι θεωρούν αρκετά καλύτερο συνολικά το note 3 pro απο το flex 2. Και μην ξεχνάμε ότι για το flex πέρα απο το αμφιλεγόμενο design , την μέτρια μπαταρία, παντα σε σχεςη με το note 3 pro , υπάρχουν και αρκετά παραπάνω για κιτρινίλες σε οθόνες.

Τα νέα κινητά της letv πλέον leeco έχουν απίστευτα χαρακτηριστικά με τους νέους helio x20-x25 και snapdragon 820. Ειναι τα πρώτα που καταργούν τα 3.5mm των ακουστικών με το usb 3.0 ενώ έχουν και πολλές άλλες υποσχόμενες τεχνολογικές καινοτομίες και στον τομέα του ήχου. Το leeco pro 2 το 10 πυρηνο (!) αν πάει στα 270 δολ θα πάει πολύ καλά πιστεύω. Βέβαια οι μπαταρίες τους ειναι λίγο οριακές για τα δεδομένα του 2016 αλλά ο ταχύ φορτιστής που υπόσχεται 0-80% σε 30 λεπτά αποζημιώνει κάπως. Επίσης θα πρέπει να λύσουν και το θέμα των global roms γιατί στην προηγούμενη σειρά ο κόσμος ταλαιπωρουταν.

Επίσης απο ότι βλέπω το max 2 υποστηρίζει και world LTE δλδ την περιβόητη μπάντα των 800 που λειπει απο τα περισσότερα κινεζικά τηλέφωνα.

http://techblog.gr/mobile/leeco-le-max-2-6gb-ram-official-6773/

Re: Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Ανδρέα και εγώ έχω πάρει από αυτούς πάνω από 10 τηλέφωνα.
Εξαιρετικοί σε όλα και ειδικά σε θέματα εγγύησης δεν πιάνονται. Να μην μιλήσω και για τα κορυφαία αξεσουάρ τους.