Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Re: Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Ανδρέα και εγώ έχω πάρει από αυτούς πάνω από 10 τηλέφωνα.
Εξαιρετικοί σε όλα και ειδικά σε θέματα εγγύησης δεν πιάνονται. Να μην μιλήσω και για τα κορυφαία αξεσουάρ τους.

Συμφωνώ απόλυτα, για vickmall, έχω πάρει ένα Asus πριν το στείλουν έβγαλαν φωτογραφία του δέματος πριν το πακετάρισμα και μου στείλουν e-mail, ότι συσκευή έχει ελεγχθεί.

Ειναι κοινώς γνωστό ο 650 ειναι πάνω απο τον 808 και λίγο κάτω απο τον 810.
Πάντως αν θα δεις και στα πιο εξιδεικευμενα φόρουμ οι περισσότεροι θεωρούν αρκετά καλύτερο συνολικά το note 3 pro απο το flex 2. Και μην ξεχνάμε ότι για το flex πέρα απο το αμφιλεγόμενο design , την μέτρια μπαταρία, παντα σε σχεςη με το note 3 pro , υπάρχουν και αρκετά παραπάνω για κιτρινίλες σε οθόνες.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τα νέα κινητά της letv πλέον leeco έχουν απίστευτα χαρακτηριστικά με τους νέους helio x20-x25 και snapdragon 820. Ειναι τα πρώτα που καταργούν τα 3.5mm των ακουστικών με το usb 3.0 ενώ έχουν και πολλές άλλες υποσχόμενες τεχνολογικές καινοτομίες και στον τομέα του ήχου. Το leeco pro 2 το 10 πυρηνο (!) αν πάει στα 270 δολ θα πάει πολύ καλά πιστεύω. Βέβαια οι μπαταρίες τους ειναι λίγο οριακές για τα δεδομένα του 2016 αλλά ο ταχύ φορτιστής που υπόσχεται 0-80% σε 30 λεπτά αποζημιώνει κάπως. Επίσης θα πρέπει να λύσουν και το θέμα των global roms γιατί στην προηγούμενη σειρά ο κόσμος ταλαιπωρουταν.

Επίσης απο ότι βλέπω το max 2 υποστηρίζει και world LTE δλδ την περιβόητη μπάντα των 800 που λειπει απο τα περισσότερα κινεζικά τηλέφωνα.

http://techblog.gr/mobile/leeco-le-max-2-6gb-ram-official-6773/

http://www.phonearena.com/reviews/Xiaomi-Redmi-Note-3-Review_id4197/page/2

Εντελώς τυχαία σημερα εβγαλαν review
Προσθεσε συσκευές με 810 και 1080p οθόνες και θα δεις οτι η 430 ειναι αρκετά καλύτερη gpu. Πχ στο Oneplus 2 που ειναι και underclocked οι διαφορές ειναι μεγάλες.
Στη cpu λιγο καλύτερη απο το 808 (σε gpu δειχνει να ειναι παλι πισω απο την 418 , πχ με το xiaomi mi4c) αλλα θεωρώ ισαξια συνολικά (cpu+gpu) , χειρότερη overall απο το 810.

Απο οτι βλέπω εκπληκτική αυτονομία , μετριότατη κάμερα και νορμαλ οθονη. Καλό κινητό για πιτισρικια με ελεύθερο χρονο και για τους Κινέζους που δεν εχουν αναγκη να μπλεκουν με bootloaders και παρακαλετά (για το ξεκλείδωμα τους) ...

http://www.phonearena.com/reviews/Xiaomi-Redmi-Note-3-Review_id4197/page/2

Εντελώς τυχαία σημερα εβγαλαν review
Προσθεσε συσκευές με 810 και 1080p οθόνες και θα δεις οτι η 430 ειναι αρκετά καλύτερη gpu. Πχ στο Oneplus 2 που ειναι και underclocked οι διαφορές ειναι μεγάλες.
Στη cpu λιγο καλύτερη απο το 808 (σε gpu δειχνει να ειναι παλι πισω απο την 418 , πχ με το xiaomi mi4c) αλλα θεωρώ ισαξια συνολικά (cpu+gpu) , χειρότερη overall απο το 810.

Απο οτι βλέπω εκπληκτική αυτονομία , μετριότατη κάμερα και νορμαλ οθονη. Καλό κινητό για πιτισρικια με ελεύθερο χρονο και για τους Κινέζους που δεν εχουν αναγκη να μπλεκουν με bootloaders και παρακαλετά (για το ξεκλείδωμα τους) ...

Βρε συ το note 3 pro ειναι κινηταρα ! Δεν ειναι για να παίζουν πιτσιρίκια! Με 4100 μπαταρία και μηδενικό λαγκ ειναι ιδανικό και για επαγγελματικό τηλέφωνο 100% . Το έχει φίλος μου το έχω πιάσει το κινητό δίνει αίσθηση πολύ ακριβότερου απο τα 200 ευρώ που κοστίζει. Επίσης η κάμερα που δούλεψα λίγο μόνο μετριότατη δεν την λες. Έχει ακαριαίο focus αισθητήρα f/2.0 και γενικά με ικανοποίησε. Εγώ θα πάω ή για αυτό ή για το le 2 pro αν το βρω , οταν κυκλοφορήσει με τον Helios x25 , ως 250 δολ.

το μόνο αρνητικό που είδα στο ν3 ήταν ότι η οθόνη δεν ήταν τόσο φωτεινή ειδικά σε εξωτερικές συνθήκες ήταν λίγο θαμπή.

Last edited:
Απ ότι διαβάζω έχει πολύ lag το LG g2 flex... Ειναι οντως έτσι?

Πάρε βρε Γιάννη ένα κινεζικό αξιόπιστο σε αυτα τα λεφτά φετινό χωρίς να χρειαστεί να κανεις καμια τεχνολογική παραχώρηση . Ετσι κι αλλιώς αν θες το κινητό για την εγγύηση ειναι γνωστό ότι και οι ελληνικές αντιπροσωπείες ειναι μανούλες να σου βγάζουν το κινητό εκτος εγγύησης σε περίπτωση προβλήματος. Μια γιατί το ρουταρες μια γιατί ενιχνευθηκε υγρασία ! Και πολλά αλλά .... Στα λεφτά που θες παίρνεις διαμαντακια απο Κίνα μεριά και ακόμα και να πέσεις σε ελατωματικο κομμάτι δεν θα κλαις μια περιουσία.

Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Βρε συ το note 3 pro ειναι κινηταρα ! Δεν ειναι για να παίζουν πιτσιρίκια! Με 4100 μπαταρία και μηδενικό λαγκ ειναι ιδανικό και για επαγγελματικό τηλέφωνο 100% .

Το έθεσες πολύ εύστοχα….
Το κινητο παει σφαιρα εχει μπαταρία για σοβαρή αυτονομία και αυτό αν μη τι άλλο το κανει ιδανικό για επαγγελματική χρήση .
Μπορει να μην εχει κορυφαία καμερα αλλα για τα χρήματα που ζητα την θεωρω πολύ καλη .
Άλλωστε ποσο θα την χρειαστεί καποιος που βασανίζει ολη μερα το κινητο στην εργασια του;

Re: Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Μπορει να μην εχει κορυφαία καμερα αλλα για τα χρήματα που ζητα την θεωρω πολύ καλη .
Άλλωστε ποσο θα την χρειαστεί καποιος που βασανίζει ολη μερα το κινητο στην εργασια του;

Μην το λες. Εμενα με έχει ξελασπώσει άπειρες φορές η πολύ καλή κάμερα του lg G3 στην δουλειά . Βέβαια εξαρτάται και με το αντικείμενο της δουλειάς. Η κάμερα του ειναι δέοντος καλή και οχι μόνο για τα χρήματα του.

Μ αρέσει που έχει amoled 1080p και καλή κάμερα... Το software ακούω ότι έχει θέματα... Το έχει κα εις από δω?

To ειχα εγω βρε.
Γενικά ειχαν θεμα οι πρωτες ρομ .Με τις τελευταίες ΟΤΑ παει πάρα πολύ καλά.
Δεν εχει το κινητό προβλημα.Εξαφανιστηκε και με τις τελευταίες ρομ το εντονο throttling.
Εχει σουπερ καμερα και ειναι εξοπλισμένο σαν αστακός.

Εγώ στον Γιάννη θα συνιστούσα αυτό, το οποίο κάθε λίγο το eshop το βγάζει προσφορά στα crazy sundays στα 239 ευρώ ... σίγουρα μέσα στον Μάιο θα το ξαναβγάλει ... 4αρα μνήμη, dual active sims και όλο το υπόλοιπο γνωστό κινέζικο πακέτο με καλούδια, δεν βρίσκεις πουθενά ...
http://www.e-shop.gr/kinito-asus-zenfone-2-ze551ml-32gb-4gb-ram-z3580-dual-sim-silver-p-TEL.008664

Πολύς λόγος γίνεται για τη vernee. Ρίξτε μια ματιά σ' αυτό:
http://www.vickmall.com/new-vernee-...rom-5-0-inch1280x720-hd-13mp-camera-wifi.html
zhut_1_1_13.jpg