Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Πολύς λόγος γίνεται για τη vernee. Ρίξτε μια ματιά σ' αυτό:
http://www.vickmall.com/new-vernee-...rom-5-0-inch1280x720-hd-13mp-camera-wifi.html
zhut_1_1_13.jpg

Πέρα απο την πολύ καλή τιμή ξεχωρίζει και για την 800αρα μπάντα που έχει.

Ψήνομαι για αυτό εδώ
Για ποιο λόγο να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; 1000φορές καλύτερα ένα g4 αλλιώς ένα mi5 ή note pro.
Καλυπτεται απο εγγύηση κανονικά.
Σε ταχύτητα και εξοπλισμό ειναι μακράν ανωτερο του xiaomi Note 3 .Δεν αναφέορμαι καν στο software με τα νέα κλειδώματα της Xiaomi.
Επειδή το είχα για κάποιες μέρες μπορώ να πω ότι το xiaomi είναι τρομερό για τα λεφτά του.. Με μόνο παράπονο την κάμερα που για τα γούστα μου δεν παλεύεται.. Όχι ότι βρίσκεις πολύ καλύτερες κάμερες σε αυτά τα λεφτά αλλά τα κινέζικα γενικά δεν συγκρίνονται με τις επώνυμες κάμερες. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, πολύ καλό το ui και τα χαρακτηριστικά και θα το πρότεινα άνετα. Επίσης πια είμαι της λογικής 2gb για απλή χρήση και >3gb για πιο απαιτητική

Για ποιο λόγο να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; 1000φορές καλύτερα ένα g4 αλλιώς ένα mi5 ή note pro.

Επειδή το είχα για κάποιες μέρες μπορώ να πω ότι το xiaomi είναι τρομερό για τα λεφτά του.. Με μόνο παράπονο την κάμερα που για τα γούστα μου δεν παλεύεται.. Όχι ότι βρίσκεις πολύ καλύτερες κάμερες σε αυτά τα λεφτά αλλά τα κινέζικα γενικά δεν συγκρίνονται με τις επώνυμες κάμερες. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, πολύ καλό το ui και τα χαρακτηριστικά και θα το πρότεινα άνετα. Επίσης πια είμαι της λογικής 2gb για απλή χρήση και >3gb για πιο απαιτητική

έχω ήδη αναθεωρήσει άποψη, θα μείνω ακόμα με το Oppo Find 5

Εγώ παρήγγειλα σήμερα για λογαριασμό φίλου το Letv Le2 από vickmall με κόστος περίπου 182 ευρώ.

Βγάλανε ανακοίνωση στο Facebook στο Coolicool Hellas, οτι δίνουν το Umi Touch στα 129.99$, για λίγα κομμάτια όμως. Βλέπω στο kimovil πάει από 145$ περίπου και πάνω. Εάν κάποιος το σκέφτεται....

Λίγο απο όλα!
Sony μπαταρία
Samsung ram
Sharp panel
Panasonic camera
Mediatek chip

Γενικά ένα ακόμα τούμπανο κινεζικό πολλά υποσχόμενο ακόμα και 800 άρα μπάντα έχει μεγάλη μπαταρία δικαρτο , η μια γίνεται και μνήμη γενικά πολλά υποσχόμενο κάπου στα 250 δολ διάβασα. Το θέμα σε όλα αυτα ειναι τι γίνεται με τις ρομ και τι υποστήριξη έχουν.

Μακρυά από UMI.
5 αγόρασα μέχρι τώρα και όλα έχουν διάφορα θέματα τα οποία και η εταιρεία αγνόησε (διάρκεια μπαταρίας, θύρα φόρτισης, κακή εστίαση στις κάμερες κλπ).
Δώστε κάτι παραπάνω και πάρτε επώνυμα κινέζικα από αξιόπιστα μαγαζιά όπως vickmall (Meizu, Xiaomi, Letv κλπ).

Καλά το ένα δε σου βγήκε λες μπορεί να έπεσα σ' ελαττωματική παρτίδα, το άλλο πάλι δεν έκατσε σωστά άντε δυο φορές άτυχος, απ' το τρίτο σκάρτο και μετά με τι λογική συνέχισες ν' αγοράζεις κινητά εταιρίας που σου έβγαζαν όλα θέματα; :-)

Καλά το ένα δε σου βγήκε λες μπορεί να έπεσα σ' ελαττωματική παρτίδα, το άλλο πάλι δεν έκατσε σωστά άντε δυο φορές άτυχος, απ' το τρίτο σκάρτο και μετά με τι λογική συνέχισες ν' αγοράζεις κινητά εταιρίας που σου έβγαζαν όλα θέματα; :-)

Για φίλους ήταν όλα εκτός από 1 που ήταν για μένα.

Συγκεκριμένα:

1) 1 Umi zero το οποίο ζει ακόμα αλλά έχει ένα θέμα στην φόρτιση
2) 3 Umi Iron, το ένα δικό μου και τα άλλα 2 για φίλους με το ίδιο θέμα με το Zero.
3) 3 Umi Rome, με διάφορα θέματα...

Δεν έχω ξαναπάρει Umi και ούτε πρόκειται.

Καλά....τόσα πράγματα να κανεις ....τόσες κοινοποιήσεις ....έλεος ρε παιδιά εκεί στο cool cool μήπως αν το γράψουμε στο μέτωπο μας θα αυξηθούν οι πιθανότητες να το κερδίσουμε?!...

Καλά....τόσα πράγματα να κανεις ....τόσες κοινοποιήσεις ....έλεος ρε παιδιά εκεί στο cool cool μήπως αν το γράψουμε στο μέτωπο μας θα αυξηθούν οι πιθανότητες να το κερδίσουμε?!...

Η διαδικασία είναι η ίδια λίγο πολύ σε όλα τα μαγαζιά. Εγώ θέλω να επισημάνω κάτι άλλο...θυμάμαι πέρυσι τέτοια εποχή γινόταν χαμός από giveaway, ενώ τώρα είναι ο μοναδικός!

Για πέταμα θα είναι όπως όλα τα UMI, ούτε για δώρο δεν αξίζει...
Η πλακα ειναι οτι το πρωτο που βγαλε ηταν θηριο.. Εφερα πριν 1.5 χρονο το Umi C1 για τον αδερφο μου, δε εχει κανει κιχ, δε εχει κολησει ουτε μια φορα!! Ποιος ξερει γιατι.. Η πεσαμε σε περιπτωση η Καπου το χασανε μετα..

Η πλακα ειναι οτι το πρωτο που βγαλε ηταν θηριο.. Εφερα πριν 1.5 χρονο το Umi C1 για τον αδερφο μου, δε εχει κανει κιχ, δε εχει κολησει ουτε μια φορα!! Ποιος ξερει γιατι.. Η πεσαμε σε περιπτωση η Καπου το χασανε μετα..

Πραγματικά λαχείο είναι τα συγκεκριμένα κινητά Σήφη!!

Εγω για να ειμαι ειληκρινεις, μονο xiaomi θα ξανα αγοραζα... Σαν iphone-ακιας που ειμαι, μ αρεσει το miui πολυ, και οτι xiaomi ειχα (red rice, note 2 prime) λειτουργουσε πολυ καλα...

Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Εγω για να ειμαι ειληκρινεις, μονο xiaomi θα ξανα αγοραζα... Σαν iphone-ακιας που ειμαι, μ αρεσει το miui πολυ, και οτι xiaomi ειχα (red rice, note 2 prime) λειτουργουσε πολυ καλα...

επειδή χάθηκα...ψάχνοντας, υπάρχει xiaomi δίκαρτο που να παίρνει και micro sd στις 5 ίντσες (το πολύ 5.5) και να είναι στα 150 ευρώ max?