Εγώ στο official μόνο China stable βλέπω http://en.miui.com/download-322.htmlGlobal rom εχω. Οχι κινεζικη φιλε μου. Θα κοιταξω και αυτο που εστειλες.
Η ρομ που φοράει είναι fake, λυπάμαι... πιάσε να βάλεις καμία από εκεί που παρέθεσα παραπάνω ή από την Ελληνική κοινότητα γιατί παίζει το τηλέφωνό να πάθει ζημιά.Στα specs του κινητου γραφει miui version miui global 8.5
Stable 8.5.3.0.0.
Αν δεν ισχυει τοτε θα το παω πισω γιατι με διαβεβαιωσανε οτι ειναι global.
Στη θέση σου αν μου άρεσε σαν τηλέφωνο θα του έβαζα μια ρομ της προκοπής και θα το κρατούσα.Μάλιστα...Αύριο πάω στο μαγάζι απ όπου το πήρα να το επιστρέψω πίσω. Ελπίζω να βγάλω άκρη.
Σε ευχαριστώ για την βοήθεια.
Οσο και να μ'αρέσει, που μ'αρέσει πάρα πολύ σαν αίσθηση, δε θέλω με τίποτα να το κρατήσω και να επέμβω στις ρομ και σε όλα αυτά.
Κοίτα μήπως βρεις το mi a1 που μοιάζει με το 5c αλλά τρέχει στοκ Android
Φίλε μου επίσημα έχει μόνο κινεζική. Μάλλον μιλάς για άλλο κινητόΠάντως επειδή το έψαχνε και φίλος, νομίζω υπάρχει και στο public, οπότε δεν νομίζω να υπάρχει μόνο κινεζική rom και να μην υπάρχει global και να το κάνει εισαγωγή η επίσημη αντιπροσωπία στην Ελλάδα (που υπάρχει πλέον)
Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.