Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Gearbest Greece

https://GearbestGreece.com/

INFOGRAPHIC-_LD-383x1024.jpg

Απο Gearbest.
Εξαιρετικά και τα τρία (οπως και οι τιμές τους)

Xiaomi Mi Note 2 4G Phablet International Version στα 246 !!! με κουπόνι note2tw . +19 για EU Express. Κορυφαιο και branded κινητό (SD821,4GB RAM). Στην Ελλάδα εχει 400 και ανω. Κινητο ναυαρχίδα.

LeEco Le Pro3 Elite Πτώση τιμής στα 161 +20 EU Express χωρίς τελωνείο. Και αυτο αριστο με κορυφαια οθονη και SD820, 4GB RAM

Vernee Mix 2 4G Phablet Προσφορά στα 144 + 21 EU Express χωρίς τελωνείο. Υποστηρίζει κανονικα 800αρα μπαντα.

Καλημέρα σε όλους.

Απλά αναφέρω οτι αγόρασα από κατάστημα κοντά στην Ομόνοια το xiaomi mi 5c στο οποίο κατέληξα απλά και μόνον για το design σε συνάρτηση φυσικά με τα specs αλλά και το μπάτζετ μου!
Τώρα όσον αφορά το κινητό έχω να πω οτι είναι πραγματικά πανέμορφο, premium τελείως σε αίσθηση όταν το πιάνεις, απίστευτα λεπτό σε σχέση με τα περισσότερα κινητά της αγοράς και φαίνεται αρκετά γρήγορο. Επίσης είναι το πρώτο xiaomi με in house επεξεργαστή της εταιρείας, τον επονομαζόμενο surge s1 και σε specs είναι περίπου σαν τον snapdragon 625.

Τώρα πάμε στα κακά της υπόθεσης. Είμαι από αυτούς που η google με έχει φακελωμένο κανονικά (ηθελημένα) χαχα και γενικότερα έχω ένα full integration των επαφών μου, του ημερολογίου αλλά και των φωτογραφιών μου με τα google services. Το βρίσκω εξαιρετικό και όποια συσκευή και αν πέσει στα χέρια μου κάνοντας login με το google account μου είναι πρακτικά σαν να μην άλλαξα κινητό. ΕΛΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ που με το xiaomi mi 5c δεν έκανε πλήρες integration με τα google services!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!
Συγκεκριμένα δεν έπαιζαν οι επαφές (το σημαντικότερο) και το ημερολόγιο. Το κουφό είναι οτι έπαιξε yahoo και hotmail με αυτόματο και αναίμακτο sync των επαφών αλλά δεν έπαιζε η google...

Το θέμα λύθηκε κατεβάζοντας κάποια αρχεία που αναλάβανε την δουλειά του syncronization και όλα μια χαρά. To Σάββατο απόγευμα αναλώθηκε στο διαδικτυακό ψάξιμο για λύσιμο του προβλήματος...ξενέρωμα μεγάλο....
Αυτά προς γνώσιν γιατί έχω διαβάσει τόσα σχόλια για τα xiaomi αλλά κανείς δεν έχει αναφέρει αυτό το bug το οποίο για μένα είναι dealbreaker. Φτιάχτηκε βέβαια αλλά ποιος μου λέει αν συνεχίσει να παίζει και μελλοντικά με κάποιο update.

Λογικά συμβαίνει με τα πιο "αντιεμπορικά" μοντέλα της xiaomi γιατί για το redmi note 4 όπου υπάρχουν εκατοντάδες σχόλια χρηστών στο σκρουτζ δεν είδα κάτι τέτοιο (ή δε το πρόσεξα).

For the record έχω την έκδοση global rom.

https://xiaomi-mi.com/mi-5c/xiaomi-mi-5c-3gb64gb-dual-sim-black/

Αφού πηγές και πήρες μοντέλο που έχει μόνο official κινεζικη ρομ δε σου φταίει κανένας.
Ψάχνουμε λίγο πριν αγοράσουμε...
Στο mi5 μου και στο Redmi note 4 της γυναίκας δεν υπάρχουν αυτά

MI5 via Tapatalk

Στα specs του κινητου γραφει miui version miui global 8.5
Stable 8.5.3.0.0.

Αν δεν ισχυει τοτε θα το παω πισω γιατι με διαβεβαιωσανε οτι ειναι global.
Η ρομ που φοράει είναι fake, λυπάμαι... πιάσε να βάλεις καμία από εκεί που παρέθεσα παραπάνω ή από την Ελληνική κοινότητα γιατί παίζει το τηλέφωνό να πάθει ζημιά.
Όπως είδες στο official forum υπάρχει μόνο China rom

MI5 via Tapatalk

Μάλιστα...Αύριο πάω στο μαγάζι απ όπου το πήρα να το επιστρέψω πίσω. Ελπίζω να βγάλω άκρη.

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια.
Στη θέση σου αν μου άρεσε σαν τηλέφωνο θα του έβαζα μια ρομ της προκοπής και θα το κρατούσα.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι δε θα το αγόραζα καν καθώς πρόκειται για συσκευή που προορίζεται για την αγορά της Κίνας

MI5 via Tapatalk

Οσο και να μ'αρέσει, που μ'αρέσει πάρα πολύ σαν αίσθηση, δε θέλω με τίποτα να το κρατήσω και να επέμβω στις ρομ και σε όλα αυτά.

Κοίτα μήπως βρεις το mi a1 που μοιάζει με το 5c αλλά τρέχει στοκ Android

Κοίτα μήπως βρεις το mi a1 που μοιάζει με το 5c αλλά τρέχει στοκ Android

Ευχαριστώ το χω δει εννοείται, αλλά δεν έχει quick/fast charge που το θέλω πολύ σαν feature και επίσης έχει οθόνη 5,5 που για μένα είναι λίγο γκουμούτσα. Από κοντά βέβαια είναι πολύ φροντισμένο και λεπτό αλλά το mi 5c ρε γαμώτο ήταν το ιδανικό για μένα που θέλω 5αρα οθόνη.

Το θέμα είναι τι θα γίνει με το μαγαζί και αν θα μου επιστρέψουν τα λεφτά πίσω...δεν έχει καθόλου μεγάλη ποικιλία για να έπαιρνα κάτι άλλο και το global rom μου το πανε τηλεφωνικά και από κοντά στο μαγαζί, με διαβεβαιώσανε τρομάρα τους...αλλά μπορεί να κάνουν οτι δε ξέρουν τίποτε και αυτό φοβάμαι.

Πάντως επειδή το έψαχνε και φίλος, νομίζω υπάρχει και στο public, οπότε δεν νομίζω να υπάρχει μόνο κινεζική rom και να μην υπάρχει global και να το κάνει εισαγωγή η επίσημη αντιπροσωπία στην Ελλάδα (που υπάρχει πλέον)

Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Πάντως επειδή το έψαχνε και φίλος, νομίζω υπάρχει και στο public, οπότε δεν νομίζω να υπάρχει μόνο κινεζική rom και να μην υπάρχει global και να το κάνει εισαγωγή η επίσημη αντιπροσωπία στην Ελλάδα (που υπάρχει πλέον)

Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φίλε μου επίσημα έχει μόνο κινεζική. Μάλλον μιλάς για άλλο κινητό

MI5 via Tapatalk