Μολις επικοινωνησα με Κινοτεχνικη.Λοιπον παιδια μας δουλευουν ψηλο γαζι κ νομιζουν οτι ειμαστε ηλιθιοι.Λοιπον τους λεω οτι το ανταλακτικο απο DENON-Αγγλια εχει τοσο.Και μου λενε,"ναι κ που ξερουμε εμεις αν δεν ειναι κανενα στοκ απο την Γουαδελουπι",κ αν θα ειναι καλο κ τι θα ειναι.Δηλαδη εχουν ξεπερασει να αξεπεραστα οι τυποι.ΟΚ,τους λεω,αφου δεν προκειτε απο εμενα να αισχροκερδισεται στο ανταλλακτικο,κ θα το παρω απο Αγγλια που μας σεβονται κ δεν πουλανε την αναβαθμιση για αλλο ενα player,ποσο θα μου χρεωσεται την εργασια για την τοποθετιση??Και μου απαντουν "κυριε δεν γνωριζουμε".Εμεις ο τροπος που λειτουργουμε ειναι να αγοραζουν το ανταλακτικο απο εμας κ να κοβουμε μια αποδειξη συνολικη.Μα ρε παιδια τους λεω,σε προυγουμενη αποδειξη που εχω απο εναν ενισχυτη που ειχα φερει,γραφει αναλυτικα,ανταλακτικο τοσο,εργασια τοσο.Τωρα γιατι δεν μπορειτε να κοστολογισεται την εργασια.Πειτε μου αν ειναι 250 ευρο να το παω καπου αλλου.Μετα τους ανεφερα οτι ειδη σε ελληνικο φορουμ εχει ανοιχθει θεμα για αυτην την αισχροκερδια κ δεν σας τιμα κ ιδιαιτερα κτλ κτλ.Ε και μου λενε,παρ'τε μας κυριε ενα τηλεφωνο απο βδομαδα να δουμε ποσο θα κοστισει η εργασια.Τι να πω ρε παιδια,μα ειναι νομιμο ενα ανταλακτικο που απο την μαμα εταιρια πουλιεται 280 ευρο να το πουλανε εδω 700??Ουτε στην μαμα DENON,νομιζω οτι θα αρεσε να μαθει οτι ενας αντιπροσωπος την λειτουργει ετσι....