ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ-DENON ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ

tsoulfas panagiotis

AVClub Enthusiast
28 August 2006
1,046
Οτι επικοινωνησα με την επισημη DENON.UK οι οποιοι οπως κ σε προηγουμενο τους μυνημα μου ειχαν επισημανει οτι η αναβαθμιση του DENON DVD A1XV σε XVA κοστιζει 250 λιρες Αγγλιας,δηλαδη περι τα 300 ευρο περιπου.Απο την αλλη πλευρα ομως στην επικοινωνια που ειχα πριν 1 μερα με την Κινοτεχνικη μου ειπαν οτι η αναβαθμιση αυτη κοστιζει στα 700 ευρο.Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου πει τι ακριβως συμβαινει??Μηπως ειναι κλεφτες??Λεω εγω τωρα...???

Re: ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ-ΚΛΕΦΤΕΣ Η' ΟΧΙ???

Δεν υπάρχει κλοπή στην ελεύθερη αγορά , ιδίως όταν μιλάμε για προϊόντα τέτοια , απλά δεν αγοράζεις εάν δεν σε συμφέρει

simple thinks ...

εμενα παντως οταν ο επισημος αντιπροσωπος για το ιδιο ακριβως ανταλακτικο στην μια περιπτωση μου ζηταει Χ ποσο κ στην αλλη κοντα 3Χ μου δειχνει δυο πραγματα.Η' οτι με κλεβει η' οτι δεν με σεβεται.

Σε λιγο καιρο η πιο πολυ θα αγοραζουν απο αγγλια.

Τοτε σαν να ημουν "κουτος" η' μαλλον λες και μιλουσαν σε κανα μ@#$%κα,με συνχωρειτε αλλα εχω απιστευτα νευρα αυτη την στιγμη μου ειπαν το χαζο "ναι αλλα εκει την εργασια την χρεωνουν σαν extra με την εργατοωρα" κ οι μισθοι τους ειναι πολυ υψηλοι κ συνεπως θα φτασει στα ιδια χρηματα.Στην επικοινωνια που ειχα τηλεφωνικος λοιπον με την Denon στην Αγγλια,οι ανθρωποι μου επιβεβαιωσαν πως τους δινω για την ακριβια 245.55 λιρες κ μεσα σε αυτα τα χρηματα ειναι τα παντα

Aν δε βαριεσαι, στειλε ενα e-mail στη "μαμα" εταιρια που να τους γνωστοποιεις ολα αυτα. Ισως εκπλαγεις με το αποτελεσμα. Εχω κανει κατι αναλογο με την Ισπανικη εταιρια ROCA (ειδων υγιεινης) και ο Ελληνας αντιπροσωπος ακομα τρεχει...

Πανο πριν 2 χρονια ,στoν Καναδα 2 λυχνιες τιμουνται 35 USD η μια ,εδω 100 η μια ακριβως οι ιδιες με σφραγιδα της εταιρειας.Προσφατα αγορασα απο Γερμανια κεραια γνωστης εταιρειας 99 ευρω παραδομενη στο σπιτι μου,εδω 130 + μεταφορικα

Re: Απάντηση: ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ-DENON ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ

Aν δε βαριεσαι, στειλε ενα e-mail στη "μαμα" εταιρια που να τους γνωστοποιεις ολα αυτα. Ισως εκπλαγεις με το αποτελεσμα. Εχω κανει κατι αναλογο με την Ισπανικη εταιρια ROCA (ειδων υγιεινης) και ο Ελληνας αντιπροσωπος ακομα τρεχει...

Δεν ιδρώνει το αυτί της Denon από κάτι τέτοια.

Είναι γνωστό το τραγικό support της.

Όσον αφορά την διαφορά τιμής κι εγώ είχα ρωτήσει παλιότερα κάτι αντίστοιχο και την σύγκριση την έκανα με τιμές σε Ευρώ από την επίσημη Γερμανική Denon (δεν υπήρχαν θέματα λιρών κλπ).

Απ’ ότι θυμάμαι, η απάντηση ήταν του στυλ (ευγενικά όμως): ‘Αν θες και μπορείς, πήγαινε στην Γερμανία να σου κάνουν την αναβάθμιση. Εμείς εδώ τόσα χρεώνουμε’.

Λίγο με αυτά, λίγο με το τραγικά υπερεκτιμημένο Audyssey, κατέληξα προς Pioneer μεριά.

Εγω παντως θα τους παρω αυριο κ θα τους πω "παιδια θελεται να το παιξετε μαγκες??αφου λοιπον τα εργατικα που μου χρεωνεται εσεις ειναι 30 ευρο οπως μου εχεται πει,θα αγορασω την πλακετα απο την Αγγλια με 280 ευρο θα πληρωσω κ αλλα 20 να μου την στειλουν,σας την φερνω κ σας δινω αλλα 30 ευρο εργασια Κ ΑΠΟΔΕΙΞΗ κ εχω κανει την δουλεια μου με 330 ευρο".Ερε γελια που θα ρηξω

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις......
Κράτα μας ενήμερους..-bye-
Κρίμα πάντως για μια τέτοια εταιρία..να υποτιμούνται τα προιόντα της για το service της απο την εδώ αντιπροσωπεία...

Last edited:
παιδια ενα πραγμα μονο.Αντι να σεβαστουν το γεγονος οτι παμε κ δινουμε 3-4 χιλιαρικα κ να τους προτιμησουμε,το ευχαριστω ειναι να μας βλςπουν σαν ΕΥΡΟ.Να μας αρμεξουν,να μας τα παρουν κ δεν κοβουμε το λαιμο μας εμεις??Ετσι δεν πανε ομως τα πραγματα.Ευχομαι ολοι αυτοι οι "επαγγελματιες" του ειδους να κλησουν τα μαγαζια τους το συντομοτερο δυνατο.Και να φανταστειτε οτι ημουν φανατικος Denon-ακιας.Ουστ ρε,τα λεφτα μας μονο σε αυτους που μας σεβονται

Μολις επικοινωνησα με Κινοτεχνικη.Λοιπον παιδια μας δουλευουν ψηλο γαζι κ νομιζουν οτι ειμαστε ηλιθιοι.Λοιπον τους λεω οτι το ανταλακτικο απο DENON-Αγγλια εχει τοσο.Και μου λενε,"ναι κ που ξερουμε εμεις αν δεν ειναι κανενα στοκ απο την Γουαδελουπι",κ αν θα ειναι καλο κ τι θα ειναι.Δηλαδη εχουν ξεπερασει να αξεπεραστα οι τυποι.ΟΚ,τους λεω,αφου δεν προκειτε απο εμενα να αισχροκερδισεται στο ανταλλακτικο,κ θα το παρω απο Αγγλια που μας σεβονται κ δεν πουλανε την αναβαθμιση για αλλο ενα player,ποσο θα μου χρεωσεται την εργασια για την τοποθετιση??Και μου απαντουν "κυριε δεν γνωριζουμε".Εμεις ο τροπος που λειτουργουμε ειναι να αγοραζουν το ανταλακτικο απο εμας κ να κοβουμε μια αποδειξη συνολικη.Μα ρε παιδια τους λεω,σε προυγουμενη αποδειξη που εχω απο εναν ενισχυτη που ειχα φερει,γραφει αναλυτικα,ανταλακτικο τοσο,εργασια τοσο.Τωρα γιατι δεν μπορειτε να κοστολογισεται την εργασια.Πειτε μου αν ειναι 250 ευρο να το παω καπου αλλου.Μετα τους ανεφερα οτι ειδη σε ελληνικο φορουμ εχει ανοιχθει θεμα για αυτην την αισχροκερδια κ δεν σας τιμα κ ιδιαιτερα κτλ κτλ.Ε και μου λενε,παρ'τε μας κυριε ενα τηλεφωνο απο βδομαδα να δουμε ποσο θα κοστισει η εργασια.Τι να πω ρε παιδια,μα ειναι νομιμο ενα ανταλακτικο που απο την μαμα εταιρια πουλιεται 280 ευρο να το πουλανε εδω 700??Ουτε στην μαμα DENON,νομιζω οτι θα αρεσε να μαθει οτι ενας αντιπροσωπος την λειτουργει ετσι....

αντιθετως, πολυ καλα κανει και ασχολειται.

Α και μην ξανακουσω για ελευθερη αγορα στην ελλαδα. Με 30.000 πελατες το πολυ, καραεξαρτημενη ειναι, ελεος με την καραμελα, εμεις με την απαθια μας τα εχουμε οδηγησει εκει τα πραγματα.

Παναγιωτη κρατα μας ενημερους ετσι για να ξερουμε ποιοι και πως τα παιρνουν και μετα δε σεβονται τους πελατες τους.

Η προσωπικη μου εμπειρια με τη συγκεκριμενη αντιπροσωπεια ειναι οτι το 2005 (και οντας ασχετος) ειχα πληρωσει ενα mission γουφερακι ανταλλακτικο 100 ευρω. Οταν χρειαστηκα το 2007 το ιδιο γουφερακι το πηρα απο την ιδια τη mission στην Αγγλια 37 λιρες (με τα μεταφορικα μαζι).

συγνωμη αγαπητοι αλλα....
ειμαστε μεγαλα κοροϊδα στην Ελλαδα...

πλεον ακομα και ρουχα μονο απο εξωτερικο....

καποιοι ακομα να καταλαβουν οτι ολο και περισσοτερο Ελληνες εχουν παρει χαμπαρι τις αδικαιολογητες διαφορες τιμων...

οποιος ειναι σοβαρος να αντεξει.. οι αλλοι... να μην πω καλυτερα ......
δυστυχως ή ευτυχως εσφιξαν τα οπισθια και το σκεφτομαστε λιγο περισσοτερο, τι πληρωνουμε και τι εξυπηρετηση απαιτουμε...
ευχομαι να φανε πολυ μεγαλο χουνερι οσοι αντιμετωπιζουν το πελατη ως πορτοφολι και μεγαλο μαλ.....

εχοντας ζησει, σπουδασει και εργαστει αρκετα χρονια στο εξωτερικο.. οπου μπαινεις σε ενα μαγαζι , μια τραπεζα, σε ενα εστιατοριο και ολοι βαρανε προσοχες πραγματικα ακομα τρελενομαι στην ιδεα των "εξυπνων" εμπορων που λενε οτι κουφο μπορεις να φανταστεις για να στα παρουν...