ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ-DENON ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ

απλα φιλε μου εδω ειμαστε κλεφτες.εδω τα ιδια τα ελληνικα προιοντα που εξαγουμε τα πουλαμε πιο φθηνα στους ξενους απ`οτι εδω.σε καποιο αλλο thread που γινεται εδω συζηταμε για καποια ηχεια της CAV τα οποια τα δινουν εδω9000 το ζευγος ακουσον ακουσον.και ειπε ενα φιλος οτι περιμενει να δει ποσο ειναι η διαφορα με εξω.ειναι γνωστο οτι εδω μας πιανουν τα οπισθια(συγνωμη).Παντως οπως ειπε και ο φιλος καλα θα κανεις να ενημερωσεις τη μαμα εταιρια και να δουμε τι θα σου απαντησει.Αλλα καλα θα κανεις να τους πεις και οτι σου ειπαν,αν δε το εχεις κανει ηδη.

Μαλλον πρεπει να τους ενημερωσει καποιος οτι ειμαστε στην Ελλαδα των 700 ευρω γιατι μαλλον δε το ξερουν

και το αστειο της υποθεσης ειναι να βλεπεις οτι καταφατσα σε κοροιδευουν κ την ιδια στιγμη να σου λενε,κυριε εμεις δεν ειμαστε κλεφτες ουτε κοιροιδευουμε τον κοσμο,δεν βγαζουμε χρηματα απο τα ανταλακτικα.Απλα κανω υπομονη να κανω την δουλεια μου κ να πληρωσω αυτα που πρεπει παρα να τους πω αυτο που νιωθω κ εκει που ειναι παω με τα νερα τους.Τι να πω...

και το αστειο της υποθεσης ειναι να βλεπεις οτι καταφατσα σε κοροιδευουν κ την ιδια στιγμη να σου λενε,κυριε εμεις δεν ειμαστε κλεφτες ουτε κοιροιδευουμε τον κοσμο,δεν βγαζουμε χρηματα απο τα ανταλακτικα.Απλα κανω υπομονη να κανω την δουλεια μου κ να πληρωσω αυτα που πρεπει παρα να τους πω αυτο που νιωθω κ εκει που ειναι παω με τα νερα τους.Τι να πω...

Μπρε αγόρι μ', γιατί στενοχωριέσαι και χαλάς το συκώτι σου, μπαααααααα! Βάλε το μηχανάκι σε ένα κουτάκι, στείλτο στην Αγγλία, πλήρωσέ τους τους ανθρώπους και κάνε τη δουλειά σου. Εζ σιμπλ εζ δατ! (Κακαλιός κόπυ-ράιτ...)

Το θεμα ειναι οτι 25 κιλα να πανε στην Αγγλια ειναι περιπου 90 ευρο και αλλα 90 να γυρισουν παμε στα 180,κ μετα παιζει κ το θεμα της ασφαλους μεταφορας....Αυτο που με ηρεμο τροπο πρασπαθω να τους αποδειξω ειναι οτι ρε παιδια να κοιταχτε απο 10 μεριες οτι το ανταλακτικο εχει 250-300 ευρο γιατι μου το χρεωνεται 600??Καντε μου την δουλεια μου λοιπον με 300-400 ευρω εδω στην Ελλαδα να τελειωνουμε....Αν απευδεισω θα το στειλω Αγγλια αναγκαστικα...

Ελπίζεις ακόμα σε τέτοια εξέλιξη,μετά τόσο καιρό και μετά τόσες προσπάθειες λογικού διαλόγου,που έκανες;

Αν κουραστείς και το στείλεις έξω ή υποκύψεις και πληρώσεις την παράλογη διαφορά,θα το υποστούν κι άλλοι...

Μα δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο,υπαρχει κατι που θα ειχε κανεις να προτεινει?

Σκέφτομαι να στέλναμε το λίνκ του θέματος,μ´ένα mail στην "μαμά" με κοινοποίηση και στην εδώ αντιπροσωπεία.Απλά να τους εξηγούσαμε σε τι αναφέρεται το θέμα,μιά και γι' αυτούς τα ελληνικά θα είναι...κινέζικα.

Αυτό;

Το θεμα ειναι οτι 25 κιλα να πανε στην Αγγλια ειναι περιπου 90 ευρο και αλλα 90 να γυρισουν παμε στα 180,κ μετα παιζει κ το θεμα της ασφαλους μεταφορας....Αυτο που με ηρεμο τροπο πρασπαθω να τους αποδειξω ειναι οτι ρε παιδια να κοιταχτε απο 10 μεριες οτι το ανταλακτικο εχει 250-300 ευρο γιατι μου το χρεωνεται 600??Καντε μου την δουλεια μου λοιπον με 300-400 ευρω εδω στην Ελλαδα να τελειωνουμε....Αν απευδεισω θα το στειλω Αγγλια αναγκαστικα...

Αν δεν το καταλαβαίνει ο κάθε έμπορας, τουλάχιστον πρέπει να το κατανοήσει ο πελάτης, ότι δηλαδή έχει τη δυνατότητα να επιλέγει, και όχι να κάθεται να παρακαλάει τον κάθε καρεκλοκένταυρο εισαγωγέα, και να σκύβει το κεφάλι στην ανάγκη. Αν κάθεσαι και τους παρακαλάς, τότε τί να πω, βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και τα κάνουν...

σαφως κ δεν τους παρακαλαω,απλα για να μην τους πω κλεφτες καταμουτρα,παω με τα νερα τους οταν πρεπει κ τους λεω,σε στυλ,αντε ρε παιδια αφου ειναι φιξ η τιμη να το παρω απο εσας σε αυτη την τιμη να κανω την δουλεια κτλ κτλ κτλ

Re: Απάντηση: ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ-DENON ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ

Σκέφτομαι να στέλναμε το λίνκ του θέματος,μ´ένα mail στην "μαμά" με κοινοποίηση και στην εδώ αντιπροσωπεία.Απλά να τους εξηγούσαμε σε τι αναφέρεται το θέμα,μιά και γι' αυτούς τα ελληνικά θα είναι...κινέζικα.

Το σωστοτερο :a0210:

Γιατί δεν μιλάς απ' ευθείας με τον manager που είναι υπεύθυνος για τις πωλήσεις της Ελλάδας και ρώτα τον αν έχεις ή όχι τα ίδια δικαιώματα με τους υπόλοιπους πελάτες της Denon και αν έχει δικαίωμα ο Έλληνας αντιπρόσωπος να σε γδέρνει οικονομικά. Και να απαιτήσεις την ίδια αντιμετόπιση. Να σου λύσει το πρόβλημα. Αν δεν θέλει ο Έλληνας αντιπρώσοπος να το αλλάξει με 300 Ευρώ, να σου πληρώσουν τα μεταφορικά για να στο αλλάξουν στην Αγγλία. Και πες του και κανένα ψεματάκι δεν τρέχει τίποτα. Πες ότι έχεις έναν φίλο που θέλει να διαθέσει 2-3Κ για DVD αλλά η Denon δεν έχει σωστό after sales support στην Ελλάδα....

Φίλε Παναγιώτη τώρα είδα το θέμα...ΜΗΝ κάνεις την αναβάθμιση.Εμένα μου στοίχισε 400 ευρώ πριν τρία χρόνια και διαφορά στην εικόνα δεν είδα.Πίστεψε με στο είπα και τηλεφωνικά οι αρετές του A1XV είναι στον ήχο.Με 700 ευρώ παίρνεις ένα τρομέρό καινούριο player για την εικόνα και έχεις και την αίσθηση ότι δεν πιάστηκες κορόϊδο

Και που να ξέραμε πόσο μας τον πιάνουν στα συνεργεία ειδικά αν έχεις και κανά ακριβό αμάξι.....εκεί είναι ο ορισμός της κλοπής. Ετσι και ψάξετε στο ιντερνετ πόσο κοστίζουν τα ανταλλακτικά που μας μοσχοπουλάνε, θα ρίξετε πολύ κλάμα..... ακόμα με τσούζει...

Παιδιά, τουλάχιστον όσοι είναι εξοικοιωμένοι τουλάχιστον με την αγγλική γλώσσα και γενικώς με online shopping, πάντα μα πάντα ψάξτε πρώτα στο εξωτερικό. Δεν μιλάω βέβαια για ευτελή πράγματα των 10 και 20 ευρώ. Μιλάω για είδη χιλιάρικων. Οι επιτήδειοι "επαγγελματίες" ούτε κρίση ούτε ξεκρίση καταλαβαίνουν. Βαράνε στο ψαχνό και όποιον βρουν. Και αυτό γίνεται και θα γίνεται, γιατί "θύματα" πάντα θα βρίσκονται.

Re: Απάντηση: ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ-DENON ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ

Ενα αλλο θεμα ειναι οτι οταν εψαχνα για να στειλω e-mail και να παραπονεθω για τον 1 μηνα αναμονης για διαγνωση για εναν 1909 3 ημερων,βρηκα μονο διευθυνση για επιστολη ,την οποια και θα συνταξω και θα αποστειλω λιαν συντομως κανοντας τα παραπονα μου για την πολιτικη της εν λογω εταιριας

Εγώ θα πρότεινα στους Διαχειριστές να ανοιχτεί ειδική κατηγορία με τις εμπειρίες μας ως καταναλωτές με εμπόρους - αντιπροσώπους, έτσι ώστε να μην χάνονται όλα όσα ακούγονται μέσα στο νήμα του "Γενικά περί δικάναλου ήχου".

Εγώ πλέον αποφάσισα να ζητάω ότι θέλω όσο θέλω και αν δεν μπορούν πρόβλημά τους.Προτιμώ να πάρω το αεροπλάνω και να πάω έξω παρά να τους πληρώσω όσα θέλουν και αν δεν βγαίνουν να κλείσουν τι να κάνουμε.

Δηλαδή στις δικές μας τις δουλειές να κόβουμε (εγώ σπίτια πουλάω) αλλά αυτοί να κοπανάνε. Τι λεεεεεεεεεεεεε ρεεεε!