Nektarios2015
AVClub Fanatic
- 4 March 2015
- 10,384
Αναλογοως το ποσο παλια. Το δικο μου ειναι δεκαετιας μοντελο.Δες και το 553 και μην κολλάς στην Κάβα του Σάκη Νεκ.
Δεν είναι όπως παλιά τα Κάβα να ξέρεις!
Μου εκανε κατι νουμερα. Εσβηνε μετα απο ρελαντι αν παταγα αποτομα γκαζι, καθως και αν μετα απο τερμα γκαζι, αφηνα και ξανα παταγα γκαζι.
Επισης εσβηνε αν δεν ειχα γκαζια σε καθετη και ψηλα κοπη.
Πιθανόν νά θέλει καθάρισμα τό καρμπυρατέρ και αλλαγή φλάτζας.
Αν έχει φούσκα το μηχάνημα καί τήν ώρα πού πάς νά γκαζώσεις δείς οτι πάει νά σβήσει τό μοτέρ,δώσε 5-10 πρεσαρίσματα στήν φούσκα γιά νά δώσει καύσιμο ευκολότερα στό καρμπυρατέρ ημίμετρο βέβαια αλλά κάνεις τήν δουλειά σου χωρίς νά σου σβήνει,και αν απο ρελαντί πατάς απότομα γκάζι δέν θα σού σβήνει τό μηχάνημα,καί επίσης τό ίδιο άν από τέρμα γκάζι αφήνεις καί ξαναπατάς το γκάζι
Τι φλαντζα να θελει ρε Δημητρη, αντε το καθαρισμα ισως, αλλα το εργαλειο ειμαι καινουργιο. Ζητημα να εχει καψει 5 λιτρα βενζινη μεχρι στιγμης. Απλα τωρα το εβαλα μπρος, μετα απο το χειμωνα που μας περασε. Το καρμπυρατερ να το δεχτω οτι ισως μπηκε καποιο σκουπιδι. Ισως να θελει και γενικοτερα ενα ρυθμισμα γιατι μετα την αγορα του δεν το πηγα, Νικο ακους....
Εφόσον είναι καινούργιο (δέν τό γνώριζα) Νεκτάριε,τότε ίσως καθάρισμα τό καρμπυρατέρ.
Ελπίζω τό καύσιμο νά είναι ''φρέσκο"
Αλλά έχε στό νού αυτό πού σού είπα σάν λύση ανάγκης άλλη φορά,όταν δείς ότι μέ τό πού πατάς γκάζι πάει νά σβήσει,αφήνεις τό γκάζι δουλεύει ρελαντί,και πρεσάρεις τήν φούσκα 5-10 φορές,φέρνει καύσιμο,γκαζώνεις κάνεις τήν δουλειά σου γιά 10-15 λεπτά περίπου,καί μετά ξανά τά ίδια,απλά σάν λύση ανάγκης γιά νά κάνεις τήν δουλειά σου νά μήν χάσεις τήν ημέρα.
Το καυσιμο ειναι ανοιξιατικο με λαδακι και συντηριτικο μαζι. Δεν εδειξε απροθυμια το μηχανημα.
Αυτο με τη φουσκα τι ακριβως κανει, αυξανει τη πιεση στο συστημα καυσιμου?
Επισης, αν προσθετουμε λαδι στην αλυσιδα, υπαρχει περιπτωση απο την αλλη να αυξηθει η ροη λαδιου προς αυτη, οσο ειναι ανοιχτη η ταπα?
το καύσιμο μείγμα το ανοιξιάτικο μετά από 6 μήνες λίγο δύσκολο να είναι ακόμη σωστό.
τι εννοείς με το λάδι στην αλυσίδα? κλείνει το πριόνι βάζεις λάδι στο δοχείο για την αλυσίδα κλείνεις την τάπα ανοίγεις το πριόνι και κόβεις...η αλυσίδα παίρνει μόνη της το λάδι που πρέπει.
εγώ για την αλυσίδα βάζω τα χρησιμοποιημένα λάδια του αυτοκινήτου, όταν δεν έχω βάζω ηλιέλαιο του λιντλ....δεν έχει τόση σημασία τι λάδι θα βάλεις στην αλυσίδα.
το πεύκο είναι δύσκολο δέντρο για τα πριόνια λόγω του ρετσινιού
η μονοκοπανιά στο κόψιμο μόνο κακό κάνει στο πριόνι, θέλει και διαλείμματα να κρυώνει ένα τεπόζιτο και διάλειμμα ....εγώ πριν 3 χρόνια έκοψα ένα πεύκο με το stihl διαμέτρου 1.5-2 φορές την λάμα...το πριόνι βόγκηξε αλλά το έκοψε...και δεν έφτανε αυτό μετά άρχισα να το τεμαχίζω κιόλας....ε,μετά άρχισε τα κουλά που λες και εσύ με το ρελαντί....του έκανα σέρβις και με ενημέρωσε εκεί ο μάστορας για την σωστή χρήση.
Πάτησε ή φλατζα μέσα στο καρμπυρατέρ.
Στριψε πολύ λίγο δεξιά την βίδα L,α φου ζεσταθεί.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.