Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Οχι φιλε οι μπαταριες ηταν παντα αθικτες.

Πάντως πρώτη φορά τό ακούω νά λιώσουν οι επαφές,άν έλιωσαν οι μεταλλικές επαφές τότε τά πλαστικά τμήματα θά έπρεπε να είχαν γίνει χυλός !!.
Εφόσον τούς έχεις καί τού δυό προγραμματιστές,μιάς πού είπες ότι σκέφτεσαι να ασχοληθείς να φτιάξεις τόν ένα,θά ήταν ενδιαφέρων νά έβγαζες μιά φωτογραφία να δώ αυτό το λιώσιμο από τά λαμάκια.

Σκουριάσαν τα λαμάκια...

Πάνο τά λαμάκια είναι η ανοξείδωτα η γαλβανισμένα,ποτέ δέν έχω δεί σκουριά στά λαμάκια τής Gardena,νά πιάσει μιά λευκή άχνα από τήν υγρασία ναί,αλλά σκουριά ποτέ.

Τον Τ14 Ε τον είχα ξεχάσει καμιά 5-6 χρόνια με την ίδια μπαταρία μέσα και δεν έπαθε τίποτα...
Το μόνο που έχασα το πλαστικό που κάνει την είσοδο πιο μικρή και ψάχνομαι... :(
Έχω στήσει 2 μπαλκόνια σε δύο μέρες και συνεχίζουμε! :flipout:

Το μόνο που έχασα το πλαστικό που κάνει την είσοδο πιο μικρή και ψάχνομαι... :(

Συστολή Gardena 1' - 3/4' όπου πουλάνε υλικά γιά αυτόματο πότισμα έχουν.
Αν είσαι πρός Κηφισιά καί πέριξ,η δυτικά προάστεια να βρεθούμε νά σού δώσω.

Ξάχνω να πάρω μια ανέμη για λάστιχο νερού 1/2 in 40-50 μέτρα, όσο γίνεται πιο μαζεμένη και εργονομική.
Είχα πάρει μια φτηνή αλλά οι σύνδεσμοι που είχε δεν ήταν καλοί.
Αν ξέρει κάποιος να προτείνει.

Καλημερα σε όλους . Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει δουλέψει της Μcculloch το cobi B26 PS. Γιατί το βρήκα κινητήρα +χορτοκοπτικό εξάρτημα + κοντάρι αλυσοπρίονο στα 200-230. και τα extra 80-100 το ένα. Και εγγύηση Husqvarna

Στάλθηκε από το CUBOT KING KONG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το μικρό επαναφορτιζόμενο μπουρντουροψάλιδο Stihl HSA 25 επί τό έργον,σέ αγγελική νάνα καί πυξάρια (buxus).Τέσσερεις λέξεις τό χαρακτηρίζουν : Mανιτζέβελο,εύχρηστο,ξεκούραστο,πρακτικό.

hsa110.jpg

hsa210.jpg

hsa310.jpg

Re: Απάντηση: Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Καλημερα σε όλους . Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει δουλέψει της Μcculloch το cobi B26 PS. Γιατί το βρήκα κινητήρα +χορτοκοπτικό εξάρτημα + κοντάρι αλυσοπρίονο στα 200-230. και τα extra 80-100 το ένα. Και εγγύηση Husqvarna

Συνάδελφε μέ όλο τό θάρρος,καί μέ φιλική διάθεση τά παρακάτω.

Γιά μένα καλό θά είναι μήν κάνεις "τσιγγουνιές" σέ εργαλεία δουλειάς,μιάς καί είσαι επαγγελματίας μάζεψε άλλα τόσα καί πήγαινε σέ Stihl Κombi,εδώ έδωσες πρίν λίγους μήνες 5 κατοστάρικα καί πήρες παγκοπρίονο Dewalt γιά τό Hobby σου,καί δέν θά δώσεις κάτι ανάλογο γιά ένα εργαλείο δουλειάς,πού θα τά δουλεύεις σχεδόν κάθε μέρα,καί πού θα στά δώσει πίσω καί μέ τό παραπάνω τά χρήματα ?

Τα Μcculloch είναι ερασιτεχνικά εργαλεία,καί οπτικά δέν τά βλέπω τόσο στιβαρά πού τό έχω περιεργαστεί από κοντά τό όλο σύνολο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Συνάδελφε μέ όλο τό θάρρος,καί μέ φιλική διάθεση τά παρακάτω.

Γιά μένα καλό θά είναι μήν κάνεις "τσιγγουνιές" σέ εργαλεία δουλειάς,μιάς καί είσαι επαγγελματίας μάζεψε άλλα τόσα καί πήγαινε σέ Stihl Κombi,εδώ έδωσες πρίν λίγους μήνες 5 κατοστάρικα καί πήρες παγκοπρίονο Dewalt γιά τό Hobby σου,καί δέν θά δώσεις κάτι ανάλογο γιά ένα εργαλείο δουλειάς,πού θα τά δουλεύεις σχεδόν κάθε μέρα,καί πού θα στά δώσει πίσω καί μέ τό παραπάνω τά χρήματα ?

Τα Μcculloch είναι ερασιτεχνικά εργαλεία,καί οπτικά δέν τά βλέπω τόσο στιβαρά πού τό έχω περιεργαστεί από κοντά τό όλο σύνολο.
Έχεις δίκιο απόλυτο . Υπομονή για το kobi . Αυτό το by Husqvarna μου έκανε το κλικ... Αλλά αν είναι να μου το κάψω και να μην βγάλει και δουλειά άστο .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Αυτό που τουγιοφέρνει είναι τσμισίρι;
Το μποτουλάτο το ψηλό.

Ναί πυξάρι (τσιμισίρι-Βuxus) σέ διαμόρφωση πυραμιδοειδές.

Έχεις δίκιο απόλυτο . Υπομονή για το kobi . Αυτό το by Husqvarna μου έκανε το κλικ... Αλλά αν είναι να μου το κάψω και να μην βγάλει και δουλειά άστο .

:a0210:

Το μικρό της Stihl το έχω και εγώ είναι πολύ καλό!!!

Απάντηση: Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Έχω δει πόλους να χρησιμοποιούν το x line κίτρινο 2.7mm νήμα τις Stihl.εχει κάνεις γνώμη;

Καλησπέρα,

Ψάχνω να πάρω ενα χορτοκοπτικό για τον κήπο μου (κυριως για γκαζον που φυτρωνει κάτω απο τα δέντρα) αλλά και για ξερα χόρτα για τα διπλανα οικόπεδα! Τι θα μου προτείνατε ως αρχάριος και με μηδενική εμπειρία σε αυτα´.....

Απάντηση: Re: Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Καλησπέρα,

Ψάχνω να πάρω ενα χορτοκοπτικό για τον κήπο μου (κυριως για γκαζον που φυτρωνει κάτω απο τα δέντρα) αλλά και για ξερα χόρτα για τα διπλανα οικόπεδα! Τι θα μου προτείνατε ως αρχάριος και με μηδενική εμπειρία σε αυτα´.....
Θα παρεις ενα δθηνο ηλεκτρικο ή μπαταριας για τα δικα σου. Για τα διπλανα οικοπεδα θα δινεις ενα εικοσαρικο σε καποιον εργατη και θα στα καθαριζει μια φορα το καλοκαιρι.