:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:
:adore::adore::adore:
Μπραβο ρε Δημητρη!!!!!!!!!!!!!!!
Πω πω πω ρε Μήτσο... Τι μας τα δείχνεις αυτά; :bigcry:
Φοβερό τορνόξυλο η βερυκοκιά!
Μεγαλη δουλεια το καλο αλυσοπριονο μπαταριας, μπραβο Δημητρη!
Προσωπικα εχω παροπλισει εδω και χρονια ολα τα αλλα αλυσοπριονα που εχω, για την ακριβεια απο τοτε που πηρα το 18βολτο της gardena και ακολουθησαν τα υπολοιπα.
Δημητρη κανα πολυτιμο σανιδακι φυλαξε.. ανταλλασω ολη την κοπη της βερυκοκιας με ενα ηλεκτρικο αλυσοπριονο της αρεσκειας σου απο αυτα που εχω)
λοιπον τεχνικη ερωτηση
Τσιμεντοπασσαλλοι σε αγροκτημα ακτινιδιας σπασμενοι συριζα απο ανεμοθυελλα. Εχουν κοπει και οι ψευτικες σιδεριες των 4mm μεσα τους.
ΜΕΣΑ απο τρυπες στους πασσαλους περνανε συρματα 3,4mm που στηριζουν τα ακτινιδια.
Οι ακτινιδιες συνηθως χωνευουν τα συρματα στα μεγαλα κλαδια τους καθως αυτα μεγαλωνουν.
Πως να μπουν νεοι πασσαλοι?
Αφου τα αρχικα συρματα δεν ειναι δυνατον να κοπουν, ή θα δεθουν οι παλιοι πασσαλοι πανω στους νεους, ή θα περαστει συρμα μεσα απο τους νεους και μετα τα πλεχτει πανω στο παλιο συρμα σαν πηνιο.
τι λετε για τον 2ο τροπο?
Δημήτρη πόσο σου κόστισε το αλυσοπρίονο ; έχεις μετρήσει διάρκεια μπαταρίας ;
Το να κόβει τη ξερή βερικοκιά σαν βούτυρο πρέπει να έχει πολύ δύναμη. από διάρκεια όμως ;
χεχεχε, αμα τα 'λεγα εγω πριν χρονια για τα εργαλεια μπαταριας και δη για τα αλυσοπριονα, εσυ ψιλοχλευαζες -διακριτικα ομως και με ευγενια![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.