Καλησπερα σας
Παραθετω μερικες φωτο της κατασκευης
ωραια δουλεια..μπραβο φιλε..απο ηχο τι λεει?..συνολικο κοστος?..μια ερωτηση μοναχα..το πηνιο για το γουφερ δε ειναι πολυ μικρο?..τι συρμα να χει..
Να προσθεσω και μια του Χover των χαμηλων για τον Σηφη, γιατι ειχα βαλει μονο των υψηλων και τον μπερδεψα βλεποντας τα οντως λεπτα καλωδια των πηνιων.Τα Xover εχουν κατασκευασθει σε ξεχωριστες πλακετες.Καλησπερα σας
Το ιδιο ειναι, συνδεσμολογια και τιμες εξαρτηματων.Μονο η διαταξη των υλικων πανω στην πλακετα μεταξυ των 2 Xover των υψηλων αλλαζει (αυτοσχεδιασα κατα την συγκοληση).Ολα ειναι ακριβως οπως τα δειχνει ο Zaph στο σχεδιοΕχεις βαλει πολυ καλές μονάδες:SFGSFGSF:
ειδικά το πάνω
αυτο το κρος που εχουν στο site τους δεν ειναι το δικό σου
τι εγινε
για λεγε
Παιζει πολυ καλα, ειμαι πολυ ευχαριστημενοςA ok..απλα νομισα οτι ειναι εκεινο ολο το κροσ και αν ηταν, μου φανηκε υπερβολικα μικρο το πηνιο του γουφερ!..σαν ηχος ειναι καλο φιλε?
Ευχαριστω,παιζουν απο τον Απριλιο (φετος)Domenico, Καλή Διασκέδαση!
Για πές πόσο καιρό παίζουν?
Παιζουν με τον Vincent SV-237MK (αλλα ενας amp μεχρι 100W ειναι αρκετος οπως αναφερει στο site).Ο χωρος μου ομως δεν ειναι μεγαλος και πρεπει να πνιγονται (περιπου 12τμ).Τα εχω ακουσει και σε ανοικτο χωρο γιαυτο μπορω να πω την διαφορα. Δεν συνηθιζω ομως να ακουω σε υψηλες σταθμες και αυτο λιγο ισορροπει την κατασταση.ανεπιτρεπεται, με τι ενυσχητη παιζουν?..και σε τι χωρο?
Οντως το tweeter αποδιδει πολυ καλα, δεν γνωριζω ομως πολλα για μια εγκατασταση του σε περιβαλλον οπως του αυτοκινητου με τοσες πολλες γυαλινες επιφανειες. Θα πιστευα οτι κατι πιο οικονομικο και μικροτερο να εχει μια πολυ καλη αποδοση (στο ιδιο site του Ζaph υπαρχει ενα project για αυτοκινητο)Το tweeter είναι "αλλού"" με πολύ καλή αληθοφάνεια, μετά απο πολλές δοκιμές των tweeter της scan επέλεξα κι εγώ το ίδιο για το ..... αυτοκίνητο.
Μάλιστα ο τεχνικός τους τότε ισχυριζόταν οτι είναι ικανό να αναπαράγει ατόφια κάποιον πιανίστα που στο δάχτυλό του είχε λάμα και είχε διαφορετική χροιά ο χτύπος των πλήκτρων με εκείνο το δάχτυλο.
Το δε woofeράκι (χαμηλότερης ευαισθησίας) συμπληρώνει άψογα το υπόλοιπο φάσμα ακόμα και τις πολύ χαμηλές συχνότητες με μια μικρή στέρηση στη "μπότα".
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.