Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

Απάντηση: Re: Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

o λαος ξεσηκωθηκε εναντιον ενος..μοναδικη σωτηρια βλεπω την αποπομπη του ενος (κατι τετοιο δεν γινεται και στις ομαδες?)
που χρονος για εξηγησεις,που ορεξη για δικαιολογιες
και αν εχει δικιο που διεγραψε καποια ποστ?
ποιος το ρισκαρει τωρα να δικαιωθει ο ανθρωπος..αποπομπη απο το χωρο,στερηση της θεσης του και ο λαος θα ηρεμησει...μεχρι τον επομενο

Στίς ομάδες πού λειτουργούν καλά φροντίζουν οι συντονιστές να μήν δημιουργούνται scapegoats..
Αλλά και στην περίπτωση που δημιουργούνται ,οι συντονιστές προσπαθούν να βρούν το αίτιο και σταματά το scapegoating.
Aλλά οι ομάδες δεν αποτελούνται από ´λαό´αλλά απο ευδιάκριτα και ξεχωριστά άτομα..
Οπως συμβαινει και εδώ..
Εκτός εάν υπονοείτε ότι είμαστε ´όχλος´.Αλλά και πάλι λάθος εκτίμηση κάνετε.

Πολύ σωστά έπραξε ο DIPIE.
Απλώς, ορισμένοι βάλουν κατά του avclub και για προφανείς λόγους.

Τα μέλη του avclub ελπίζω να στηρίξουν την προσπάθεια που καταβάλει ο Διονύσης.

Re: Απάντηση: Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

Ναι ναι ..... αυτές οι ασύμμετρες απειλές θα μας φάνε:7SFGSFG:

XAXAXAXAXA.
Tωρα κάνει και προσπαθεια ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ μονος του..??
Σέ λίγο θα γίνει και το avclub τού Dippie που προχωρά στην ´καθαρση´.
Ελεος.
Oλα προφανή κυριε ??
Eιστε ντετεκτιβ???Εχετε αποδείξεις κύριε Ιντερνετ κινγκ για την δολιοφθορά που προκαλειται στο avclub??Kαι εάν ναί απο ποιούς??Εχετε στοιχεία??Γνωρίζετε κάτι γιά όσους έχουν αντιδράσει??Kαι ξέρετε είμαστε πολλοί που γράφουμε με τα ονόματά μας..Και εάν σάς ζητήσω αποδείξεις γιατί θεωρήσω ότι συκοφαντούμαι μιά και ανήκω σε αυτούς πού αντιδρούν??
Μεχρι τωρα για Blue Sky σας γνωρίζαμε...
Εχετε δίκιο...
Με πληρώνει το avsite απο τα κρυφα κονδυλια του..
Και πολλούς ακόμα απο εδώ...
Ρε τι εγινε...
Διαβολικοί τύποι οι άνθρωποι...
Μας δωροδόκησαν με μια σοκολάτα ΙΟΝ την ημέρα.
Βεβαια εάν θυμαμαι καλά άλλοι έγραφαν(δικαίωμά τους ασφαλώς ,καθόλου μεμπτό)εκεί...
Είναι σάν ο Τάσος Μητρόπουλος χρόνια ποδοσφαιριστής τού Ολυμπιακού να δήλωνε βάζελος στά γεράματα.
Ψιλά γράμματα αυτά..
.

Δέν έχω σχέση με το εμπόριο τού High -Εnd αγαπητέ..
Εγώ άλλο ρώτησα..
Βάσει τού πόστ πού γράψατε παραπάνω συμπεραίνετε ότι υπάρχουν ´προφανείς´λόγοι γιά αυτό που συνέβη εδώ τίς τελευταίες μέρες.
Η Μονη ερώτηση λοιπόν είναι εάν έχετε στοιχεία γι´αυτούς τούς ´προφανείς λόγους´.
Γιατί αλλοιώς παραμένουν υπαινιγμοί που μπορεί να συμπεριλάβουν οιονδήποτε.

Φιλε μου δεν νομιζω οτι στο συγκεκριμενο θεμα καποια θελησαν να βαλουν κατα του avclub.

Aν το avclub ,θεωρησε οτι το συγκεκριμενο θεμα ηταν μια παρατεταμενη διαφημιση του avsite ,και φοβηθηκε οτι θα χασει μελη ...θυσιαζοντας την ενημερωση του κοσμου τοτε το μονο που μπορω να πω (για να μη χρησιμοποιησω βαρυτερους χαρακτηρισμους ) οτι ετσι φαινεται οτι δεν εχεις εμπιστοσυνη στο χωρο ,στη δυναμη του χωρου ,ενος χωρου που εσυ ο ιδιος δημιουργησες.

Δέν έχω σχέση με το εμπόριο τού High -Εnd αγαπητέ..
Εγώ άλλο ρώτησα..
Βάσει τού πόστ πού γράψατε παραπάνω συμπεραίνετε ότι υπάρχουν ´προφανείς´λόγοι γιά αυτό που συνέβη εδώ τίς τελευταίες μέρες.
Η Μονη ερώτηση λοιπόν είναι εάν έχετε στοιχεία γι´αυτούς τούς ´προφανείς λόγους´.
Γιατί αλλοιώς παραμένουν υπαινιγμοί που μπορεί να συμπεριλάβουν οιονδήποτε.

Εγώ άλλο είπα, αλλά δεν το καταλάβατε.

Να το πω λίγο διαφορετικά :

Ο DIPIE δέχεται μια επίθεση άνευ προηγουμένου. Ο άνθρωπος μόλις ανέλαβε το συντονισμό της high-end και είναι πολύ νωρίς για να τον κρίνουμε.

Φαντάζομαι ότι δεν ήθελε μέσω των σελίδων του avclub να μπει στη διαδικασία να συντονίσει ένα θέμα, ένα power buy, που πραγματοποιείται σε άλλο forum. Θεώρησε επίσης απαράδεκτο, να αγοράζει κάποιος ένα ηχείο πριν το ακούσει καν, επειδή το δοκίμασε κάποιος άλλος στο δικό του χώρο με ένα εντελώς διαφορετικό σύστημα.

Τα συνεργαζόμενα καταστήματα απλώς κάνουν τη δουλειά τους. Δεν τα κατηγορώ.
Αυτό που πρέπει να περάσουμε στον κόσμο είναι να δοκιμάζουν πριν προβούν σε αγορά.

Last edited:

Εγώ άλλο είπα, αλλά δεν το καταλάβατε.

Να το πω λίγο διαφορετικά :

Ο DIPIE δέχεται μια επίθεση άνευ προηγουμένου. Ο άνθρωπος μόλις ανέλαβε το συντονισμό της high-end και είναι πολύ νωρίς για να τον κρίνουμε.

Φαντάζομαι ότι δεν ήθελε μέσω των σελίδων του avclub να μπει στη διαδικασία να συντονίσει ένα θέμα, ένα power buy, που πραγματοποιείται σε άλλο forum. Θεώρησε επίσης απαράδεκτο, να αγοράζει κάποιος ένα ηχείο πριν το ακούσει καν, επειδή το δοκίμασε κάποιος άλλος στο δικό του χώρο με ένα εντελώς διαφορετικό σύστημα.

Τα συνεργαζόμενα καταστήματα απλώς κάνουν τη δουλειά τους. Δεν τα κατηγορώ.
Αυτό που πρέπει να περάσουμε στον κόσμο είναι να δοκιμάζουν πριν προβούν σε αγορά.

Και αυτός είναι λόγος για να κλειδώνει/ διαγραφή ολόκληρα thread ?
Θα μπορούσε να διαχώριση την θέση του καθώς και την θέση του avclub
Τόσο απλά.

Τό ότι ολόκληρο το club ετέθη σέ κίνδυνο βάσει απαξιωτικών σχολίων αναποδείκτων δεν σημαίνει τίποτα δηλαδή..
Αγαπητέ μου στίς κατ´ιδίαν συζητήσεις μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε.
Στις γραπτές θα πρέπει και να αποδεικνύουμε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

Aν το avclub ,θεωρησε οτι το συγκεκριμενο θεμα ηταν μια παρατεταμενη διαφημιση του avsite ,και φοβηθηκε οτι θα χασει μελη ...θυσιαζοντας την ενημερωση του κοσμου τοτε το μονο που μπορω να πω (για να μη χρησιμοποιησω βαρυτερους χαρακτηρισμους ) οτι ετσι φαινεται οτι δεν εχεις εμπιστοσυνη στο χωρο ,στη δυναμη του χωρου ,ενος χωρου που εσυ ο ιδιος δημιουργησες.

Κανένα φόρουμ δεν μπορεί να κρατήσει τα μέλη του ενεργά παρά τη θέλησή τους.

Η μεγάλη επισκεψιμότητα του avclub φανερώνει ότι εδώ έχει γίνει μια πολύ σοβαρή προσπάθεια από όλους.

Ελπίζω να συνεχίσουμε με ηρεμια γιατί έχουμε πολλά θέματα προς συζήτηση.

Το χόμπυ μας είναι πολύ πιο πολύτιμο από οτιδήποτε άλλο.