κλειδωμα του νηματοs "γυναικεs ηΘοποιοι ....

Status
Not open for further replies.

vlad66

Moderator
Staff member
29 October 2017
17,839
Αγιοι Αναργυροι
Αν και δεν με "καιει" , ϴεωρω οτι το δικιο στην (οποια) διαμαχη ειναι καπου στη μεση. Αν δεν υπαρχει τεχνικο Θεμα λειτουργιαs τηs πλατφορμαs, κατα την γνωμη μου, το νημα δεν επρεπε να κλεισει-κλειδωσει. αλλο οι υποδειξειs. αλλωστε ο "χαρακτηραs" του νηματοs δεν ειναι στην κατηγορια του hi end οπου οι συμφορουμιτεs δεν "σηκωνουν" και πολλα... εδω δλδ και να ειπωΘει κατι "ελαφρυ" Θα χαλασει ο κοσμοs?

έλα ρε Βλαδ τώρα....

(όχι ότι μ αρέσει να γκρινιάζω για κ@λοθέματα, αλλά νταξ....)
και θεωρητικά θα σβηστούν οι γκρίνιες....

έλα ρε Βλαδ τώρα....

(όχι ότι μ αρέσει να γκρινιάζω για κ@λοθέματα, αλλά νταξ....)
και θεωρητικά θα σβηστούν οι γκρίνιες....
μα περναγε η ωρα ευχαριστα βρε Δημητρη, (οταν δεν μιλαμε για στερεα δλδ)
κακο ειναι και λιγη ...χαζομαρουλα? (λεω αν δεν τιΘεται Θεμα ομαληs λειτουργιαs τηs πλατφορμαs σε τεχνικο επιπεδο) αν τιΘεται, αs σβηστει ολο.

Re: Απάντηση: κλειδωμα του νηματοs "γυναικεs ηΘοποιοι ....

υπαρχουν και τα τσοντοσαιτ για οποιον θελει να ξεχαρμανιασει.
για τον χαβαλε και την πλακιτσα που καναμε με τα παιδια το λεω...
ξεχαρμανιασμα στο φορουμ? κατι αλλο δεν βρηκεs να σκεφτειs βρε Λακη?

κατι που γινεται σε διαρκη βαση,παυει να ειναι και τοσο ''αθωο''.
Το οτι εχει γινει το νημα τσατ μεταξυ 2-3 μελων,δεν σε προβληματιζει;

κατι που γινεται σε διαρκη βαση,παυει να ειναι και τοσο ''αθωο''.
Το οτι εχει γινει το νημα τσατ μεταξυ 2-3 μελων,δεν σε προβληματιζει;
Τότε ας κλείσει και όλη η TV αφού πάνω από 10 άτομα δεν γράφουν συνολικά σε όλα τα νήματα του.

Ο λόγος που έκλεισε το νήμα αναφέρθηκε και ευγενικά καθώς και ωμά. Υπάρχει κάποια άλλη ερώτηση ή θα το γυρίσουμε στην φιλοσοφία?

Ο λόγος που έκλεισε το νήμα αναφέρθηκε και ευγενικά καθώς και ωμά. Υπάρχει κάποια άλλη ερώτηση ή θα το γυρίσουμε στην φιλοσοφία?
Καλή συνέχεια σε όλους σας αλλά δεν αντέχω άλλο χαζομάρες που κλιμακώνονται.
Όσοι με γνωρίζουν υπάρχει το Viber, email καθώς και τα PM.

Μπορείτε με ένα link να μου δείξετε τι έγινε?

Σε τι ενόχλησε κτλ? Την εξήγηση δλδ ψάχνω.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Ας εξηγήσω εγώ τι έγινε: πολύ απλά το thread έγινε FUBAR (https://el.wiktionary.org/wiki/FUBAR)

Τι σημαίνει αυτό; Ουσιαστικά όπως το αντιλήφθηκα εγώ, υπήρχαν 2 βασικά σημεία :

1. Εμφανιζόντουσαν γυναίκες που δεν είχαν καμία (ή ελαχίστη) σχέση με την υποκριτική (μοντέλα ή ακόμα και γυναίκες που είχαν παίξει τρίτο-τέταρτους ρόλους ή που είχαν κάνει cameo κάπου και γενικώς δεν τις ήξερε ούτε η μάνα τους).
2. Τα ποστς γινόντουσαν σε πολύ χαβαλέ στυλ (με πολλές φορές κουκουρούκου σχόλια) λες και ήταν chat room.

Παιδιά είναι απλά τα πράγματα.
Κάθε νήμα στο forum πρέπει να πληροί κάποια κριτήρια αισθητικής. Η αισθητική είναι μια ταλαιπωρημένη έννοια σε πολλές εκφάνσεις της καθημερινότητας και όχι μόνο. Πολλοί θεωρούν ως μέτρο το προσωπικό τους γούστο. Καλώς ή κακώς, βάσει των αρχών λειτουργίας του forum, το μέτρο αυτό τίθεται από τους αρμόδιους Συντονιστές και Super Moderators και την ΔΟ γενικότερα. Στην παρούσα συγκυρία τα παραπάνω όργανα έκριναν ότι το εν λόγω νήμα δεν πληρούσε τα ελάχιστα αποδεκτά επίπεδα αισθητικής, γι'αυτό και κλειδώθηκε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: κλειδωμα του νηματοs "γυναικεs ηΘοποιοι ....

Τότε ας κλείσει και όλη η TV αφού πάνω από 10 άτομα δεν γράφουν συνολικά σε όλα τα νήματα του.

ο,τι να'ναι.
Αλλο λεω εγω,αλλο απαντας εσυ.
Ξαναδιαβασε κι αν δεν καταλαβες κατι απ'αυτα που εγραψα,ρωτα.

Με όλο το θάρρος πιστεύω πως και εδώ ισχύει το κλασσικό ρητό "δώσε εξουσία σε κάποιον και θα δεις τον πραγματικό του εαυτό".
Το έχω δει πολλάκις στη ζωή μου. Στην δουλειά, σε forums (ειδικά στα ελληνικά όλο τσακώνονται) στη ζωή.

Status
Not open for further replies.