Κλείδωμα??

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κλείδωμα??

Δηλαδή εσύ , βρε Photis , δεν ξέρεις τι θα γράψει σε ένα παρόμοιο θέμα , ο Δημήτρης Θ. , ο Μπέλλος , ο Eddie , ο Μουκιουρούφης .
κλπ ; ( προβλεψιμότητα λέγεται , όχι προκατάληψη )

Για να είμαι ειλικρινής όχι. Δεν ξέρω. Μπορεί να υποψιάζομαι για το ύφος αλλά κάθε φορά με ενδιαφέρει να δω και την άποψη αλλά και την επιχειρηματολογία.

Σήμερα το πρόσεξα το θέμα.

Όντως η άλλη συζήτηση κλειδώθηκε για κανένα μισάωρο μέχρι να αξιολογήσω τα reported και όσα υπερέβαιναν τα όρια του κανονισμού. Το θέμα είναι φλέγον και η συζήτηση στο φόρουμ αυτό παρωνυχίδα στον γενικότερο αναβρασμό, τούτο όμως δεν είναι λόγος να μην τηρούμε κάποιους στοιχειώδεις κανόνες διαλόγου. Όσο τηρούνται αυτοί και υπάρχει κάτι για να ειπωθεί, οι συζητήσεις διατηρούνται ανοικτές ασφαλώς.

Επειδή κλειδώθηκε το θέμα πάλι και επειδή ο Σπύρος με έχει περάσει γενεές 14, θα ήθελα να απαντήσω επί προσωπικού.

Δημήτρη, μη το κάνεις εν θερμώ...

Άστο για αύριο, παίζουν νευράκια ένθεν και ένθεν, μη ξεκινήσουμε νέες αντιπαραθέσεις.

υ.γ. περίμενε τον Σπύρο, έχει πρόβλημα με το pc και δεν μπορεί να έχει σωστή επικοινωνία...

Μπορουμε να διαφωνουμε αλλά να κραταμε ενα επίπεδο τουλάχιστον... Μπορούμε να είμαστε και καυστικοί, κανένα πρόβλημα... Αλλά αν μεταφερουμε μεθοδολογιες πεζοδρομιου και μπραβιλίκια νυχτερινων κέντρων στιν συζήτηση και στα PMs, τότε κάτι δεν πάει καλά... Τα παντα είναι θέμα παιδείας και το πως μεγάλωσε και εμαθε να συμπεριφέρεται ο καθένας από εμας...

ηρέμησε και συ, λίγο υπομονή..... δεν μας φτάνουν οι φωτιές στο κέντρο ???

Μπορουμε να διαφωνουμε αλλά να κραταμε ενα επίπεδο τουλάχιστον... Μπορούμε να είμαστε και καυστικοί, κανένα πρόβλημα... Αλλά αν μεταφερουμε μεθοδολογιες πεζοδρομιου και μπραβιλίκια νυχτερινων κέντρων στιν συζήτηση και στα PMs, τότε κάτι δεν πάει καλά... Τα παντα είναι θέμα παιδείας και το πως μεγάλωσε και εμαθε να συμπεριφέρεται ο καθένας από εμας...

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Δημήτρη Θ.
Αφού μιλάς για γενεές 14 πού τό θεωρώ εντελώς αστήρικτο ξαναδιάβασε τά ποστς σου και μετά μου απαντάς.

Εως τοτε καλό θαταν και λίγη περίσκεψη.

Δεν κλειδώθηκε το άλλο θέμα για να συνεχιστεί η συζήτηση -μάλλον η καθαρή αντιπαράθεση- σε αυτό.

Παρακαλώ να μην συνεχιστεί η συζήτηση, μπορείτε πιστεύω να περιμένετε μέχρι αύριο να ανοίξει το κύριο.

Καί τό ότι δεν κλειδώνεται το θέμα οφείλεται στίς πραγματικά τιτάνιες προσπάθειες της Διαχείρισης πού ορισμένοι αρνούνται να αναγνωρίσουν γιατί βλέπουν παντού φαντάσματα και κάνουν οτι μπορούν αυτοπροσδιοριζόμενοι ως οι κατέχοντες την μοναδική αλήθεια, να διαλύσουν το θρέντ.
Και ειλικρινά λυπάμαι πολύ γιατί ήμουν απο αυτούς πού πολύ συχνά τούς υποστήριξα.

Τέλος απο μένα,έως ότου να αποφασιστεί το άνοιγμα τού κυρίως θέματος.

Last edited:
Το να συνεχίζεται η ίδια "κουβέντα" σε άλλο thread επειδή το επίμαχο κλειδώθηκε,είναι μάλλον κουραστικό και αν μη τι άλλο δείχνει ότι δεν σεβόμαστε τις αποφάσεις της διαχείρισης,όποιες και αν είναι αυτές.

Re: Απάντηση: Κλείδωμα??

Τα διάβασα 3 και 4 φορές, αλλά θα ακολουθήσω την συμβουλή του afam.

έχω μάναμ τέτοια επιρροή πάνω σου ?????? μπράβο μου !!!!!!:flipout::flipout:-bye-

Βρε Σωκράτη πάτα το αυτό το πράμα που γυρνοβολάει !!!!!! ζαλίστηκα......

Επίσης, δεν νομίζω στην όλη συζήτηση που έγινε, πέραν μιας προσωπικής επίθεσης (και βρίσιμο που έφαγα απ τον beavis) να έδωσα καμία αφορμή για κλείδωμα. Το τελευταίο μου ποστ άλλωστε έγινε 2 ώρες πριν το κλείδωμα.
Και θα παρακαλούσα Σπύρο, όποια φορά σκοπεύεις να ξαναγράψεις ποιοι βλέπουν φαντάσματα και ποιους υποστήριξες, να αναφέρεις και ονόματα, γιατί οι παρεξηγήσεις είναι πολλές, ιδιαίτερα σε ανώνυμους.

Status
Not open for further replies.