Κλειδώματα και διαγραφές thread στη HiEnd...

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κλειδώματα και διαγραφές thread στη HiEnd...

Κε Kosh μήπως και εγώ είμαι "κλέφτης" που προσκάλεσα εδώ

μέσα τον κ. Κωτσή με κάθε ευγένεια σε κοινές ακροάσεις στο σπίτι μου;

Δεν αναφερθηκα σε εσενα Βασιλη.

Το ποστ σου σε τιμα και καμμια σχεση δεν εχεις με τους χαρακτηρισμους που προσδιδω στο μελος KostasF.

Ισα ισα που ντρεπομαι που ποστ σαν τα δικα σου διαγραφησαν.

Άποψή σου, και θα ήσουν ελεύθερος να τη γράψεις και στο AVSite.
Έχουν γραφτεί και πολύ χειρότερα σενάρια συνομωσίας και τα έχουμε αφήσει στην κρίση του κόσμου που τα διαβάζει.
Μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο και γι'αυτόν το διαδικτυακό χώρο.

Δεν νομιζω πως μου ταιριαζει το ματσο στυλ του σαιτ σας.

Ο κοσμος διαβαζει οντως......

Αν δεν σου αρεσει ο χωρος αυτος μπορεις να απεχεις ξερεις.
Οπως κανω κι εγω για οσους χωρους δεν μου ταιριαζουν.

Εκτος κι αν εχεις καποιο λογο......:guitarist:

Πρώτον.Να εκφράσω την συμπάθειά μου στον πάντα ευγενέστατο Κύριο Τσαντουλή..
Είναι απολύτως εκτιμητέο ότι θέλησε να απαντήσει εδώ και όχι αλλού,όπως συνηθίζεται μερικές φορές.
Τον παρακολουθώ στά γραπτά του,αν και δέν έχω χρηστεί high-end άς,και με εντυπωσιάζει πάντα η ηπιότητα τής εκφράσεώς του.
Επίσης τον γνώρισα γιά λίγο στην τελευταία έκθεση όπου επισκεφθηκε το περίπτερό μας και μου επιβεβαιώθηκε η γνωμη που ειχα σχηματίσει γι´αυτόν απο τά γραπτά του.
Επίσης ο Πολυχρονίδης είναι φίλος μου και ενεργό μέλος τού club μας και στην μουσική....Ουδέποτε έχει διαμαρτυρηθεί αναιτίως.
Αυτή η πρωτοφανής νύχτα τής μεγάλης γομολάστιχας προσφέρει μέγιστες υπηρεσίες όχι εδώαλλά αλλού.καί δίνει τροφή γιά εκμετάλλευση.
Δυστυχώς τά ´μηνύματα´ αυξανονται απο πολλές πλευρές και σε πολλές κατηγορίες..
Αλήθεια η Δανιμαρκία αποφάσισε να εφαρμόσει μεθόδους που αναλυτικά περιγράφει ο Σάιξπηρ στά μυθιστορήματά του??

Υ.Γ.
Το βάζω και εδώ μπάς και γλυτώσει..Το ίδιο κειμενο εβαλα και στην καφέ.

Ρε συ Kosh,φαντάζομαι ότι την άποψή σου για την "μη προστασία" του κ.Κωτσή θα την είχες γράψει την εποχή που είχε συμβεί το γεγονός.
Το να την γράφεις τώρα απαντώντας στο ερώτημα "γιατί κλειδώθηκε το thread" ίσως είναι λίγο άκαιρο η δε στάση τότε του διαχειριστή δεν νομίζω ότι είναι αιτία για να του κρεμάσουμε ταμπέλα.

Πιστεύω πως όλοι μας κατά καιρούς έχουμε γράψει εδώ μέσα πράγματα που έχουν ενοχλήσει λίγο ή πολύ,ένα ή περισσότερα μέλη.

Re: Απάντηση: Κλειδώματα και διαγραφές thread στη HiEnd...

Οπως "προστατευσες" εσυ τον Κο Κωτση με περισση χαρα ετσι με τον ιδιο τροπο κι εσυ ζητας προστασια.....

Ατυχες.

Η δουλεία της Δ.Ο. δεν είναι να προστατεύει τον κ. Κωτσή και κανένα κ. Κωτσή, όταν τα σχόλια αφορούν τις θέσεις που ο ίδιος εκφράζει δημόσια.
Αν έβγαινε κάποιος να πει κάτι για τη γυναίκα του ή τα παιδιά του (δεν ξέρω καν αν είναι παντρεμένος ο άνθρωπος), τότε ναι.

Μην ξεχνάς ότι τα thread στη HiEnd κλειδώθηκαν και σβήστηκαν για να "προστατευτούν" τα μέλη του AVClub από μία κακή αγορά, σύμφωνα με τον κ. DIPIE.
Μήπως τελικά έχουμε τη Δ.Ο. που μας αξίζει;....

Ρε συ Kosh,φαντάζομαι ότι την άποψή σου για την "μη προστασία" του κ.Κωτσή θα την είχες γράψει την εποχή που είχε συμβεί το γεγονός.
Το να την γράφεις τώρα απαντώντας στο ερώτημα "γιατί κλειδώθηκε το thread" ίσως είναι λίγο άκαιρο η δε στάση τότε του διαχειριστή δεν νομίζω ότι είναι αιτία για να του κρεμάσουμε ταμπέλα.

Πιστεύω πως όλοι μας κατά καιρούς έχουμε γράψει εδώ μέσα πράγματα που έχουν ενοχλήσει λίγο ή πολύ,ένα ή περισσότερα μέλη.

Οπως με ενοχλει η αποψινη νυχτα της γομολαστιχας αλλο τοσο με ενοχλουν παιδακια που θυμηθηκαν οτι υπαρχει δικαιοσυνη και την αναζητουν με αγωνια.......

Η δουλεία της Δ.Ο. δεν είναι να προστατεύει τον κ. Κωτσή και κανένα κ. Κωτσή, όταν τα σχόλια αφορούν τις θέσεις που ο ίδιος εκφράζει δημόσια.
Αν έβγαινε κάποιος να πει κάτι για τη γυναίκα του ή τα παιδιά του (δεν ξέρω καν αν είναι παντρεμένος ο άνθρωπος), τότε ναι.

Μην ξεχνάς ότι τα thread στη HiEnd κλειδώθηκαν και σβήστηκαν για να "προστατευτούν" τα μέλη του AVClub από μία κακή αγορά, σύμφωνα με τον κ. DIPIE.

Αν δεν ειναι δουλεια σου δεν συμμετεχεις στο "παρτυ" χλευασμου.....ισα ισα που το καυτηριαζεις.

Αν διαφωνεις φυσικα.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κλειδώματα και διαγραφές thread στη HiEnd...

Το δικό μου γιατί σβήστηκε θέλω να μάθω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κλειδώματα και διαγραφές thread στη HiEnd...

Οπως με ενοχλει η αποψινη νυχτα της γομολαστιχας αλλο τοσο με ενοχλουν παιδακια που θυμηθηκαν οτι υπαρχει δικαιοσυνη και την αναζητουν με αγωνια.......

Θα μας το διευκρινήσεις αυτό;

Αν δεν ειναι δουλεια σου δεν συμμετεχεις στο "παρτυ" χλευασμου.....ισα ισα που το καυτηριαζεις.

Αν διαφωνεις φυσικα.....

Φίλε μου, οι απόψεις μου είναι πολύ ξεκάθαρες.
Είναι δικαίωμα σου να μη θέλεις να τις καταλάβεις, να μη με "πας", να μην "πηγαίνεις" το AVSite και, τελικά, να μη συμφωνείς. Αυτό που δεν έχεις δικαίωμα, είτε είσαι στη Δ.Ο. είτε όχι, είναι να με λογοκρίνεις χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος.
Χαίρομαι που δεν έχεις κάτι τέτοιο να μου προσάψεις.
Είμαι σίγουρος πως αν είχες, με την "αγάπη" που δείχνεις, θα το είχες αναφέρει ήδη.

Και τελικά, για να στο πω κι αλλιώς, ως Συντονιστής αλλά και ως άνθρωπος,μεταξύ του να κατηγορηθώ για λογοκρισία και του να κατηγορηθώ για "υπερβολική" ελευθερία έκφρασης προτιμώ το δεύτερο....

Last edited:
Και εγώ έχω θυμώσει άσχημα.

Παραθέτω το δικό μου thread που σβήστηκε αναίτια χωρίς καμία προειδοποίηση:

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα σχολιάσω πρωτοβουλία διαχειριστή, αλλά σίγουρα είναι ελάχιστες οι φορές που το έχω κάνει. Αυτή τη φορά όμως ξεχείλισα από αγανάκτηση..

Θα ήθελα να μάθω πραγματικά από τον κύριο Dipie που είναι διαχειριστής και χρησιμοποιεί ψευδώνυμο, για να μην ξέρουμε το πραγματικό του όνομα, να μας εξηγήσει για ποιό λόγο κλείδωσε το thread "κλείδωμα θέματος" και γιατί διέγραψε χωρίς καμία προειδοποίηση το thread του Βασίλη Τσαντουλή τον οποίο δεν γνωρίζω καν. Απλά θεωρώ εντελώς αναίτια, υπερβολική και σπασμωδική αυτή την κίνηση και θα ήθελα να διευκρινιστεί εδώ ενωπίων των υπολοίπων.

Από ότι συμπεραίνω το forum δεν εξαρτάται ακριβώς μόνο από τα μέλη του εφόσον αυτά:

1ον Δεν επέλεξαν αυτά το κύριο Dipie διαχειριστή της κατηγορίας Hi-End

2ον Ο κύριος Dipie δεν εξηγεί καν τους λόγους που σβήνει ή κλειδώνει thread κάνοντας κατάχρηση ουσιαστικά του αξιώματος που του δόθηκε.

Αναμένω μία απάντηση για αυτήν τη στάση, όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα.

Στην περίπτωση που σβηστεί το thread χωρίς προειδοποίηση πάλι, θα φροντίσω να ενημερωθούν και άλλοι διαχειριστές για το θέμα (έχω αντιγράψει το thread).

Γιώργο μήπως έχεις καμιά ιδέα περί τής εξελίξεως του Σωματείου??Γιατί εγώ βάσει τών σχολίων σου πάνω σε διαχειριστικά σχόλια αρχίζω να βγάζω διαφορετικά συμπεράσματα.
Τα μέλη βρίσκονται στον απόλυτοκαιολοκληρωτικόΑυτοκρατορικό έλεγχο.

Χαίρομαι που δεν έχεις κάτι τέτοιο να μου προσάψεις.
Είμαι σίγουρος πως αν είχες, με την "αγάπη" που δείχνεις, θα το είχες αναφέρει ήδη.

Και τελικά, για να στο πω κι αλλιώς, από την λογοκρισία προτιμώ την "υπερβολική" ελευθερία έκφρασης ....

Μαλλον καποιο λαθος κανεις και προσπαθεις να κερδισεις καποιες εντυπωσεις.....

Σου προσαπτω οτι εισαι επιλεκτικα αγενης και αναγωγος με ατομα που σε καμμια περιπτωση δεν φερθηκαν σαν εσας....

αν προτιμας την "υπερβολική" ελευθερία έκφρασης σαν αυτη που δειξατε στον Κο Κωτση τιμη σας και καμαρι σας.

Διαφωνουμε.

Μαλλον καποιο λαθος κανεις και προσπαθεις να κερδισεις καποιες εντυπωσεις.....

Σου προσαπτω οτι εισαι επιλεκτικα αγενης και αναγωγος με ατομα που σε καμμια περιπτωση δεν φερθηκαν σαν εσας....

αν προτιμας την "υπερβολική" ελευθερία έκφρασης σαν αυτη που δειξατε στον Κο Κωτση τιμη σας και καμαρι σας.

Διαφωνουμε.

"Κάποιο" λάθος; Καθότι Μαθηματικός θα προτιμούσα περισσότερη ακρίβεια.
Όντως διαφωνούμε, αυτό είναι προφανές.
Πάντως βλέπω πως ορισμένοι έχουν τη Δ.Ο. που τους αξίζει.
Οι υπόλοιποι τι φταίνε;;

Last edited:
Γιώργο μήπως έχεις καμιά ιδέα περί τής εξελίξεως του Σωματείου??Γιατί εγώ βάσει τών σχολίων σου πάνω σε διαχειριστικά σχόλια αρχίζω να βγάζω διαφορετικά συμπεράσματα.
Τα μέλη βρίσκονται στον απόλυτοκαιολοκληρωτικόΑυτοκρατορικό έλεγχο.

Δεν έχω ιδέα Σπύρο. Και ούτε θέλω να έχω ιδέα πλέον. Απ' ότι φαίνεται αυτά που ίσχυαν την εποχή του "Μικρού Καραβιού" ισχύουν και τώρα σε χειρότερο βαθμό.

Κι εγώ θεωρώ πως ορισμένοι έχουν τη Δ.Ο. που τους αξίζει.
Όντως διαφωνούμε.

Στο καλο αν δε σου αρεσει......

Εδω δεν ειναι το δικτυακο σου σπιτι να αφοδευεις οποιον και οποτε θες ....

Δυστηχως.

Status
Not open for further replies.