Κλειδώματα και διαγραφές thread στη HiEnd...

Status
Not open for further replies.
Ενημερώνω οτι εχθές το βράδυ άνοιξα και εγώ thread με τίτλο "Κλείδωμα Μartin Logan Purity thread" σχεδόν αμέσως μετά το κλείδωμα (γύρω στις 21:00) και ρωτούσα να μάθω το λόγο. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε ανοιχθεί κανένα άλλο παρόμοιο thread.

Φυσικά διαγράφηκε χωρίς καμία εξήγηση και ενημέρωση.

Έχει κάποιος υπεύθυνος την ευγενή καλοσύνη να με ενημερώσει?

Νισάφι πια....

Απάντηση: Re: Κλειδώματα και διαγραφές thread στη HiEnd...

Ενημερώνω οτι εχθές το βράδυ άνοιξα και εγώ thread με τίτλο "Κλείδωμα Μartin Logan Purity thread" σχεδόν αμέσως μετά το κλείδωμα (γύρω στις 21:00) και ρωτούσα να μάθω το λόγο. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε ανοιχθεί κανένα άλλο παρόμοιο thread.

Φυσικά διαγράφηκε χωρίς καμία εξήγηση και ενημέρωση.

Έχει κάποιος υπεύθυνος την ευγενή καλοσύνη να με ενημερώσει?

Νισάφι πια....

Δεν παμε καθολου καλα. Καπου χαθηκε το τοπι...

Τι σχεση εχουν ολα αυτα με το χομπι, αραγε?

Το χειρότερο όλων είναι η διαγραφή του post του κ. Τσαντουλή .

Είχα την χαρά να γνωρίσω τον Βασίλη , πριν δυο χρόνια περίπου στο σπίτι του Δημοκηδή όπου ήμουν καλεσμένος με τον Κώστα Λυμπερόπουλο. Ο Βασίλης είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος , χαμηλών τόνων , με βαθύτατες γνώσεις περί το χόμπυ μας . Οσες φορές παρακολουθώ τα γραφόμενα του στο avsite - και το κάνω σχεδόν πάντα - εντυπωσιάζομαι με την ακρίβεια της σκέψης του , την διεισδυτικότητα των αναλύσεων του και την τόλμη του να παρουσιάζει και να εκθειάζει - ορθώς - μηχανήματα που η αγορά τους δεν πρόκειται να σε καταστήσει δια βίου κατάχρεο.

Ο Βασίλης είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα του ανθρώπου - χομπίστα που ξέρει , που έχει γνώσεις ευρύτατες . Και γι αυτό είναι ευπροσήγορος , φιλικός και άνετος με όλους και κυρίως με αυτούς που δεν ξέρουν . Δεν έχει ανάγκη να το παίξει "κάποιος" ούτε να κάνει θόρυβο γύρω από το όνομα του . Μόνον οι τενεκέδες κάνουν θόρυβο , άλλωστε . Ο Βασίλης είναι ευπατρίδης του χάϊ εντ.

Ολα αυτά δεν τα γράφω γιατί έχω καποιο λόγο να λιβανίσω τον Βασίλη . Τα γράφω γιατί ομολογουμένως αισθάνθηκα άσχημα , διαβάζοντας το διεγραμμένο , αλλά ευτυχώς σωσμένο post του με το οποίο παραπέμπει σε ορισμένους από εμάς που τον ξέρουμε για συστάσεις . Λες και είχε ανάγκη από εμάς για συστάσεις . Και όλα αυτά γιατί κάποιος άγνωστος βρήκε την ευκαιρία να κάνει θόρυβο γύρω από το όνομα του , μόλις του δόθηκε εξουσία . Μα έχουμε "ντιπ για ντιπ" τρελλαθεί ;

Το ιδιο ασχημα αισθανονται πολλοι, οταν το αυτο συμβαινει σε οποιο μελος του κλαμπ.

Οσο για την ερωτηση σου, πιστευω οτι εχει απαντηθει κατα καιρους.....

Status
Not open for further replies.