Kostas_Y
AVClub Fanatic
Εγώ θα πω για τον speaker και με πόση ζωντάνια κάλυπτε τον αγώνα!
Πού τον είχαν χωμένο τα λαμόγια και βγαίναν οι ''συνταξιούχοι'' και μετέδιδαν τα ματς??
Ποιος έκανε τη μετάδοση;
Μου έχουν λείψει πολύ τα παιδιά της ΕΡΑ Σπορ.
Εγώ θα πω για τον speaker και με πόση ζωντάνια κάλυπτε τον αγώνα!
Πού τον είχαν χωμένο τα λαμόγια και βγαίναν οι ''συνταξιούχοι'' και μετέδιδαν τα ματς??
Ποιος έκανε τη μετάδοση;
Μου έχουν λείψει πολύ τα παιδιά της ΕΡΑ Σπορ.
Τελικά τα ξένα κανάλια σε ποια συχνότητα βγαίνουν ;
Νεο IPTV link που δουλευει , για το Plugin greekstreamTV για την ΕΡΤ στο αρχειο stream.xml :
<name>!ERT</name>
<icon>default.png</icon>
<type>livestreamer:4097:512</type>
<uri>rtmp://cp61438.live.edgefcs.net/live/ebu_offsite_2@10715</uri>
Ο Κεδίκογλου χθες στον Χατζηνικολάου είπε ότι σε μία-δύο μέρες θα μπορούσαν να εκπέμψουν τα νέα κανάλια, αν έφευγαν οι "καταληψίες" από την ΕΡΤ και άδειαζε το κτίριο, για να έρθουν και να δουλέψουν οι καινούριοι.
Τις παραδόσεις κρατούν στην ΝΕΤ! Αυτή την στιγμή αναμετάδοση από 4Ε της Θ. Λειτουργίας (μια που δεν μπορούν να κάνουν αυτοί αναμετάδοση). Να τονίσω ότι δεν βλέπω Θ. Λειτουργία!! ... αλλά με συγκίνησαν! Μπράβο γιατί πολλοί ηλικιωμένοι δεν μπορύν να πάνε!
Απο το site της EBU το link για την ΕΡΤ δουλευει.
http://www3.ebu.ch/cms/en/sites/ebu/contents/news/2013/06/monitor-ert-online.html
έλεος!
Όσο και να σας φαίνεται παράξενο, η μετάδοση της κυριακάτικης λειτουργίας, είναι πονοκέφαλος για τον νεο ραδιοτηλεπτικό φορέα...
Οι αντοδράσεις για την μη προβολή της ήταν τεράστια!! (Μην ρωτήσετε, αν ήταν πιο πολύ ή λιγότερες από τις αντιδράσεις για το κλείσιμο της ΕΡΤ, είναι άσχετο αυτό.)
Υπάρχουν ορισμένοι κύκλοι, που τους ενδιαφέρει μόνο αυτό.
σιγά ρε, κόψε κάτι!
δηλαδή τι τηλεθέαση έπιανε; είπαμε φονταμενταλιστικό ελλημπανάτο της Ελλάδος, αλλά όχι κι έτσι.
Άσε που η εκκλησία έχει δικό της (πειρατικό) κανάλι..
Έλα ντε; Τι τηλεθέαση έπιανε; Ούτε διαφημίσεις δεν είχε.
Αυτή είναι λογική ιδιωτικού καναλιού. Απο μικρός θυμάμαι οτι οι ραδιοτηλεοπτικές μεταδόσεις της Θείας Λειτουργίας είναι πολύ δημοφιλείς. Και εγώ καμιά φορά άνοιγα την τηλεόραση για να τη δω.
Υπάρχουν πολλοι άνθρωποι που βλέπουν τη Θ.Λειτουργία από την τηλεόραση. Επειδή δεν τους καταγράφει η AGB,ούτε ποστάρουν στο avclub δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και δεν έχουν το δικαίωμα να δουν την εκπομπή που θέλουν. Γι αυτό υπάρχουν τα κρατικά κανάλια, για να προβάλουν (και) τέτοιες εκπομπές.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.