Re: ΝΕΡΙΤ - (Ε)ΔΤ
Οι λογαριασμοί της ΔΕΗ είναι πάνω από 5,5 εκατομμύρια, και συνολικά η ΕΡΤ λαμβάνει γύρω στα 300 εκατομμύρια το χρόνο από το τέλος. Από αυτά στη μισθοδοσία πήγαιναν το τελευταίο χρόνο τα 90 εκατομμύρια, τα υπόλοιπα σε άλλες δαπάνες που αφορούν ένα ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό (έχει και κάποιο κόστος το πρόγραμμα, η λειτουργία μηχανημάτων, η εγκατάσταση και συντήρηση τους, κλπ). Επίσης από πέρυσι το καλοκαίρι είχε καθιερωθεί το 25% των εσόδων από το τέλος να πηγαίνει στον (άσχετο με την ΕΡΤ) ΛΑΓΗΕ, για να καλύψει κάποιες τρύπες στο σύστημα πληρωμής των ΑΠΕ.
Πω πω πωωωωω ... χτυπησα φλεβα χρυσου
Λοιπον, ευτυχως που αργησα να απαντησω γιατι η κουβεντα πηρε την σωστη κατευθυνση.
Θα μου επιτρεψτε ομως να καταληξω σε αυτο που ξεκινησα : ΔΕΝ γνωριζα οτι το ποσοστο
της ΕΡΤ ηταν στα 4.2 ευρω !!! Νομιζα οτι ηταν παραπανω αλλα αυτο δεν αλλαζει και πολλα πραγματα.
2.000.000 χρηστες ως ξεχωριστοι λογαριασμοι (και λιγους εβαλα) Χ 4.2 ευρω μας κανει 8.400.000 ευρω !!!!
ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ !!!! (και βεβαια, ΔΕΝ ειναι ολοι οι λογαριασμοι σκωτσεζικοι σαν τον δικο μου)
Ποιος δημοσιος οργανισμος ειναι αυτος που χρειαζεται 4.200.000 ευρω τον μηνα για την λειτουργια του ??
Θα μου πειτε πρεπει να πληρωσει 2000 υπαλληλους. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ 2000 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ???
Πολυ φοβαμαι οτι ενα καναλι μπορει να λειτουργησει με πολυ λιγοτερους (ακομα και για να καλυπτει
τις αναγκες της ξενιτιας). Ταπεινη εκτιμηση (και οχι βεβαιοτητα).
(Να μην επαναλαβω οτι δεν ειναι τα 4.2 ευρω που με φτωχαινουν ως πολιτη .... αλλα η ΚΟΡΟΙΔΙΑ
η οποια σαφως και ισχυει για τον Δημο που δεν μαζευει σκουπιδια, η για την ΔΕΗ που βαραει υπερτασεις.)
Οι λογαριασμοί της ΔΕΗ είναι πάνω από 5,5 εκατομμύρια, και συνολικά η ΕΡΤ λαμβάνει γύρω στα 300 εκατομμύρια το χρόνο από το τέλος. Από αυτά στη μισθοδοσία πήγαιναν το τελευταίο χρόνο τα 90 εκατομμύρια, τα υπόλοιπα σε άλλες δαπάνες που αφορούν ένα ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό (έχει και κάποιο κόστος το πρόγραμμα, η λειτουργία μηχανημάτων, η εγκατάσταση και συντήρηση τους, κλπ). Επίσης από πέρυσι το καλοκαίρι είχε καθιερωθεί το 25% των εσόδων από το τέλος να πηγαίνει στον (άσχετο με την ΕΡΤ) ΛΑΓΗΕ, για να καλύψει κάποιες τρύπες στο σύστημα πληρωμής των ΑΠΕ.
Last edited: