Αν θυμάμαι καλά τα δυο περιοδικά μαζί στις καλές ημέρες έπιαναν πάνω από 50.000 το μήνα. Σήμερα μπορεί όλος ο ειδικός τύπος μαζί να μην πιάνει τέτοια νούμερα.
Αν η είδηση είναι αληθινή και όχι ένα ενδεχόμενο σενάριο που διέρευσε, τότε δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο παρά τη συμπαράσταση μου, σε όλους αυτούς που έδιναν τροφή στα όνειρα μας όλα αυτά τα χρόνια. Είναι δύσκολο να βρίσκεσαι στο σημείο που βλέπεις την πόρτα της εξόδου από την εργασία σου, ειδικά αν είναι πολύχρονη. Μακάρι ότι γίνει να γίνει με ευπρέπεια και να μην χάσει κανείς κανένα δικαίωμα.
Το ενδεχόμενο συνέχειας των περιοδικών, κάτω από οποιαδήποτε στέγη, με βρίσκει ρομαντικό υποστηρικτή στην ιδέα, και φυσικά θα στηρίξω μια τέτοια κίνηση με τη συνδρομή μου, άσχετα αν δεν έχω πλέον το χρόνο να διαβάζω τα περιοδικά που αγοράζω.
Αν υπάρχει ή όχι εκβιασμός ή οτιδήποτε άλλο, αυτό μπορούν να το κρίνουν μόνο οι ενδιαφερόμενοι, εμείς που απλά ακούμε μια άποψη της ιστορίας που μπορεί να μην ισχύει καν μερικώς ή ολικώς δεν νομίζω πως έχουμε κάποιο δικαίωμα ή λόγο να κρίνουμε.
Επειδή ανάμεσα μας υπάρχουν και μέλη που εργάζονται στα εν λόγω περιοδικά, τους εύχομαι την καλύτερη δυνατή εξέλιξη, και όποτε θέλουν και μπορούν ας μας ενημερώσουν από πρώτο χέρι.