Κλείνει το Hitech και το RAM???!!!!

Απάντηση: Re: Κλείνει το Hitech και το RAM???!!!!

είμαι παραπάνω από ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι ο δολ ετοιμάζει κάτι στο διαδίκτυο...

:a0210: αυτο πιστευω και γω.Η αρχη εγινε με αλλο περιοδικο,πριν κανενα χρονο περιπου.

Με την ίδια εγκυρότητα;:flipout::flipout::flipout:

Αμα βρωμίσει το ψάρι...

είμαι παραπάνω από ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι ο δολ ετοιμάζει κάτι στο διαδίκτυο...

άμα τους αποφέρει κέρδος γιατί όχι....αλλιώς δεν λέει...μη ξεχνάμε ότι εδώ μιλάμε για επιχείρηση....

To mplogk τα λέει υπερβολικά. Η διαδικασία είναι συνήθης στο εργατικό δίκαιο σε περιπτώσεις όπου επιθυμούμε τη "μεταφορά" των εργαζομένων σε άλλη εταιρεία του ιδίου νομικού ή φυσικού προσώπου και έχει τύχει και στο γραφείο μας, δεν χάνουν κανένα δικαίωμα οι εργαζόμενοι.

Οι συνδρομές λέμε τι γίνονται? Η νέα εταιρία θα συνεχίσει να στέλνει το περιοδικό, ή να ακυρώσω τις χρεώσεις από την πιστωτική κάρτα?

Οι συνδρομές λέμε τι γίνονται? Η νέα εταιρία θα συνεχίσει να στέλνει το περιοδικό, ή να ακυρώσω τις χρεώσεις από την πιστωτική κάρτα?

Από ότι κατάλαβα δεν θα υπάρχει πλέον το συγκεκριμένο περιοδικό,οπότε η απάντηση είναι προφανής.

To mplogk τα λέει υπερβολικά. Η διαδικασία είναι συνήθης στο εργατικό δίκαιο σε περιπτώσεις όπου επιθυμούμε τη "μεταφορά" των εργαζομένων σε άλλη εταιρεία του ιδίου νομικού ή φυσικού προσώπου και έχει τύχει και στο γραφείο μας, δεν χάνουν κανένα δικαίωμα οι εργαζόμενοι.

Δεν είναι έτσι.Υπογράφονται νέες συμβάσεις.Αυτές πάντοτε είναι υποδεέστερες των προηγουμένων.
Στην ουσία οι εργαζόμενοι βρίσκονται μπροστά στο δίλημμα.Νέα σύμβαση ή απόλυση.

παντως το χαι τεκ εφερε μια ομολογουμενως ευχαριστη αλλαγη στο χωρο των περιοδικων οταν πρωτοβγηκε !

....το ιντερνετ ομως ειναι φοβερος αντιπαλος !

Αυτό που διαπιστωσα μέχρι τωρα από την συζητηση είναι ότι το μοναδικό ενδιαφέρον από το περιοδικό-διαφημιστικο εντυπο είναι το δισκάκι.
Τα συμπερασματα δικά σας.
Ελπιζω ο ομιλος να απορροφησει τους εργαζόμενους και να μεινουν ευχαριστημένοι.

Αν θυμάμαι καλά τα δυο περιοδικά μαζί στις καλές ημέρες έπιαναν πάνω από 50.000 το μήνα. Σήμερα μπορεί όλος ο ειδικός τύπος μαζί να μην πιάνει τέτοια νούμερα.

Αν η είδηση είναι αληθινή και όχι ένα ενδεχόμενο σενάριο που διέρευσε, τότε δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο παρά τη συμπαράσταση μου, σε όλους αυτούς που έδιναν τροφή στα όνειρα μας όλα αυτά τα χρόνια. Είναι δύσκολο να βρίσκεσαι στο σημείο που βλέπεις την πόρτα της εξόδου από την εργασία σου, ειδικά αν είναι πολύχρονη. Μακάρι ότι γίνει να γίνει με ευπρέπεια και να μην χάσει κανείς κανένα δικαίωμα.

Το ενδεχόμενο συνέχειας των περιοδικών, κάτω από οποιαδήποτε στέγη, με βρίσκει ρομαντικό υποστηρικτή στην ιδέα, και φυσικά θα στηρίξω μια τέτοια κίνηση με τη συνδρομή μου, άσχετα αν δεν έχω πλέον το χρόνο να διαβάζω τα περιοδικά που αγοράζω.

Αν υπάρχει ή όχι εκβιασμός ή οτιδήποτε άλλο, αυτό μπορούν να το κρίνουν μόνο οι ενδιαφερόμενοι, εμείς που απλά ακούμε μια άποψη της ιστορίας που μπορεί να μην ισχύει καν μερικώς ή ολικώς δεν νομίζω πως έχουμε κάποιο δικαίωμα ή λόγο να κρίνουμε.

Επειδή ανάμεσα μας υπάρχουν και μέλη που εργάζονται στα εν λόγω περιοδικά, τους εύχομαι την καλύτερη δυνατή εξέλιξη, και όποτε θέλουν και μπορούν ας μας ενημερώσουν από πρώτο χέρι.

Αν θυμάμαι καλά τα δυο περιοδικά μαζί στις καλές ημέρες έπιαναν πάνω από 50.000 το μήνα. Σήμερα μπορεί όλος ο ειδικός τύπος μαζί να μην πιάνει τέτοια νούμερα.

Αν η είδηση είναι αληθινή και όχι ένα ενδεχόμενο σενάριο που διέρευσε, τότε δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο παρά τη συμπαράσταση μου, σε όλους αυτούς που έδιναν τροφή στα όνειρα μας όλα αυτά τα χρόνια. Είναι δύσκολο να βρίσκεσαι στο σημείο που βλέπεις την πόρτα της εξόδου από την εργασία σου, ειδικά αν είναι πολύχρονη. Μακάρι ότι γίνει να γίνει με ευπρέπεια και να μην χάσει κανείς κανένα δικαίωμα.

Το ενδεχόμενο συνέχειας των περιοδικών, κάτω από οποιαδήποτε στέγη, με βρίσκει ρομαντικό υποστηρικτή στην ιδέα, και φυσικά θα στηρίξω μια τέτοια κίνηση με τη συνδρομή μου, άσχετα αν δεν έχω πλέον το χρόνο να διαβάζω τα περιοδικά που αγοράζω.

Αν υπάρχει ή όχι εκβιασμός ή οτιδήποτε άλλο, αυτό μπορούν να το κρίνουν μόνο οι ενδιαφερόμενοι, εμείς που απλά ακούμε μια άποψη της ιστορίας που μπορεί να μην ισχύει καν μερικώς ή ολικώς δεν νομίζω πως έχουμε κάποιο δικαίωμα ή λόγο να κρίνουμε.

Επειδή ανάμεσα μας υπάρχουν και μέλη που εργάζονται στα εν λόγω περιοδικά, τους εύχομαι την καλύτερη δυνατή εξέλιξη, και όποτε θέλουν και μπορούν ας μας ενημερώσουν από πρώτο χέρι.
+1000:a0210:

έχω δουλέψει υπό τον Σπίνουλα για χρόνια και τον ξέρω προσωπικά: ήταν αρχισυντάκτης μου. το μόνο που μπορώ να πώ είναι πως τον εμπιστεύομαι. καθώς επίσης και ότι στο χώρο του, είναι από τους καλύτερους και πάρα πολύ σοβαρός.

Προσωπικά αγοράζω το hi tech κάθε μήνα παρά την υπερβολική τιμή έχοντας γνώση για ορισμένες ανακρίβειες και κατευθυνόμενα review. Δεν το παίρνω για το δώρο και καλύτερα να μην έδιναν τίποτα μαζί και να είχε μισή τιμή. RAM δεν αγοράζω γιατί δε μου αρέσει η ύλη του. Αγοράζω το PC magazine το οποίο έχει φθηνότερη τιμή, καλύτερη ύλη αλλά χειρότερα τεστ προϊόντων κατά τη γνώμη μου.

Επίσης αγοράζω σχεδόν κάθε μήνα τα ξενόγλωσσα EDGE για computer games και Scientific American.

H λόξα μου με την τεχνολογία με κάνει να διαβάζω καθημερινά site σαν και αυτό εδώ και να πέρνω μέχρι RSS από το tomshardware καθημερινά στο κινητό μου.

Πaρότι το να δίνεις καμιa 50 αριά ευρώ το μήνα για περιοδικά όντας μισθωτός είναι υπερβολικό έξοδο (οι συνάδελφοι μου με κοροιδεύουν), μου αρέσει να απολαμβάνω τις στιγμές χαλάρωσης σε μια καφετέρια ή στη βεράντα ξεφυλλίζοντας τα αγαπημένα που περιοδικά. Είναι φετίχ και ψυχαγωγία. Δεν το θεωρώ μόνο ενημέρωση. Και αυτό εμένα δε μου το υποκαθιστά το Internet.

Θα λυπηθώ πολύ αν κλείσει το hi tech.

εγω ακομα δεν εχω βγαλει κιχ
οταν με το καλο κλεισει θα ανεβασω ολα τα emails που εχω δεχτει ανα καιρο απο τα εκει παληκαρακια
στο υπογειο εχω απο το πρωτο τευχος 01 1996 μεχρι το προηγουμενο
τα παληκαρακια εκαναν οτι δεν εβλεπαν οτι το παπορακι παει για φουντο
τωρα απλα προβαρουν ποιο σωσιβιο θα φορεσουν

Φίλοι μου δεν ανέβασα το θέμα για να ανοίξουμε κουβέντα για τα εργασιακά....είναι δύσκολοι καιροί και αυτό το ξέρουμε όλοι...μακάρι να βρεθεί η καλύτερη λύση για όλους....

το άνοιξα για να ενημερώσω γι αυτή την πολλή σημαντική κίνηση-αλλαγή στο χώρο το audio-video(αν τελικά γίνει πράξη)....

όταν πριν 2 σχεδόν χρόνια-οι ιδρυτές του avclub-ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια δεν είδαμε ανταγωνιστικά τα περιοδικά...άλλωστε εμείς -οι ίδιοι-είμαστε το αγοραστικό κοινό τους...όμως κακά τα ψέματα..το internet είναι το μέλλον...η πληροφορία μεταδίδεται άμεσα και είναι διαδραστική...και κοστίζει πολύ λιγότερο...

καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι-λοιπόν-να υπάρχει ένα χομπίστικο site στο χώρο, πέρα από οικονομικά συμφέροντα....όπως καταλαβαίνετε και την ευθύνη που έχουμε να λέμε τις αλήθειες για το χόμπυ μας και να στηρίζουμε τους σωστούς επαγγελματίες που μας σέβονται...

Νασο,μαλλον δεν στα ειπαν καλα. Ολα τα μελη ξεκινησαν την προσπαθεια , οχι οι ιδρυτες.

Οσο για το χομπιστικο, ξανασκεψου το .....

Καλημέρα...μάλλον εσένα δεν στάπαν καλά...είμαι ένας από τους ιδρυτές ξέρεις...

οι ιδρυτές ξεκίνησαν το avclub και το συντηρούν μέχρι πρόσφατα....και τα μέλη ακολούθησαν την προσπάθειά μας και αυτό μας τιμά....

για το χομπίστικο δεν έχω να σκεφτώ τίποτα.....είναι μόνο χομπίστικο..

ΥΓ1: είναι γνωστό από καιρό,ότι έχεις αλλάξει ρότα...τουλάχιστον μην είσαι προκλητικός και μην γράφεις ανακρίβειες...

ΥΓ2: ας μην συνεχιστεί η κουβέντα...άλλο είναι το θέμα μας...