Aν όντως οι φήμες περί κλεισίματος αληθεύουν, τότε σίγουρα τα πράγματα είναι πολύ άσχημα για τους εργαζόμενους.
Επειδή είμαι κι εγώ συνδρομητής, και απομένουν τουλάχιστον 6 μήνεςσ συνδρομή ακόμα, θα πάρω τα λεφτά μου πίσω?
Καλημέρα...μάλλον εσένα δεν στάπαν καλά...είμαι ένας από τους ιδρυτές ξέρεις...
οι ιδρυτές ξεκίνησαν το avclub και το συντηρούν μέχρι πρόσφατα....και τα μέλη ακολούθησαν την προσπάθειά μας και αυτό μας τιμά....
Και τι να τους πω βρε συ Kosh? "Κυκλοφορεί φήμη οτι κλείνετε. Τι θα γίνει με τη συνδρομή ΑΝ ΟΝΤΩΣ κλέισετε?"που να ξερουμε κι εμεις?? γιατι δεν απευθυνεσαι στο περιοδικο???
Και τι να τους πω βρε συ Kosh? "Κυκλοφορεί φήμη οτι κλείνετε. Τι θα γίνει με τη συνδρομή ΑΝ ΟΝΤΩΣ κλέισετε?"
Εγώ ρωτάω μήπως μπορεί κάποιος ΝΟΜΙΚΑ να μου πει τι ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις.
+1Προσωπικά αγοράζω το hi tech κάθε μήνα παρά την υπερβολική τιμή έχοντας γνώση για ορισμένες ανακρίβειες και κατευθυνόμενα review. Δεν το παίρνω για το δώρο και καλύτερα να μην έδιναν τίποτα μαζί και να είχε μισή τιμή. RAM δεν αγοράζω γιατί δε μου αρέσει η ύλη του. Αγοράζω το PC magazine το οποίο έχει φθηνότερη τιμή, καλύτερη ύλη αλλά χειρότερα τεστ προϊόντων κατά τη γνώμη μου.
….. μου αρέσει να απολαμβάνω τις στιγμές χαλάρωσης σε μια καφετέρια ή στη βεράντα ξεφυλλίζοντας τα αγαπημένα που περιοδικά. Είναι φετίχ και ψυχαγωγία. Δεν το θεωρώ μόνο ενημέρωση. Και αυτό εμένα δε μου το υποκαθιστά το Internet.
Θα λυπηθώ πολύ αν κλείσει το hi tech.
Ειμαι οφφ τοπικ αλλα.. Να ρωτησω κατι απο περιεργεια. Οταν εγινε η αλλαγη τιμης τι εγινε με τις συνδρομες? Σας ζήτησαν εξτρα χρήματα?
Και τι να τους πω βρε συ Kosh? "Κυκλοφορεί φήμη οτι κλείνετε. Τι θα γίνει με τη συνδρομή ΑΝ ΟΝΤΩΣ κλέισετε?"
Εγώ ρωτάω μήπως μπορεί κάποιος ΝΟΜΙΚΑ να μου πει τι ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις.
φίλτατε για ποιό περιοδικό λες????
Βρε λες να είναι ο τύπος της Marfin από πίσω πάλι; :chinscratch:
discovery & science
όταν πριν 2 σχεδόν χρόνια-οι ιδρυτές του avclub-ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια δεν είδαμε ανταγωνιστικά τα περιοδικά...
Ειμαι οφφ τοπικ αλλα.. Να ρωτησω κατι απο περιεργεια. Οταν εγινε η αλλαγη τιμης τι εγινε με τις συνδρομες? Σας ζήτησαν εξτρα χρήματα?
Eίναι κρίμα για τους εργαζόμενους όμως...Για το Hi tech νομίζω ότι ήταν καιρός...το στύλ και η επιμονή του περιοδικού σε ορισμένες μάρκες ήταν απαράδεκτη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.