Κλείνει το Hitech και το RAM???!!!!

Aν όντως οι φήμες περί κλεισίματος αληθεύουν, τότε σίγουρα τα πράγματα είναι πολύ άσχημα για τους εργαζόμενους.

Επειδή είμαι κι εγώ συνδρομητής, και απομένουν τουλάχιστον 6 μήνεςσ συνδρομή ακόμα, θα πάρω τα λεφτά μου πίσω?

Επειδή είμαι κι εγώ συνδρομητής, και απομένουν τουλάχιστον 6 μήνεςσ συνδρομή ακόμα, θα πάρω τα λεφτά μου πίσω?

που να ξερουμε κι εμεις?? γιατι δεν απευθυνεσαι στο περιοδικο???

Re: Απάντηση: Κλείνει το Hitech και το RAM???!!!!

Καλημέρα...μάλλον εσένα δεν στάπαν καλά...είμαι ένας από τους ιδρυτές ξέρεις...

οι ιδρυτές ξεκίνησαν το avclub και το συντηρούν μέχρι πρόσφατα....και τα μέλη ακολούθησαν την προσπάθειά μας και αυτό μας τιμά....

Νασο, μια και υπάρχουν αρκετοί που ξέρουν την ιστορία του avclub.gr καλό να σκεφτόμαστε πριν γράψουμε κατι.

Φιλικά
Γιώργος

που να ξερουμε κι εμεις?? γιατι δεν απευθυνεσαι στο περιοδικο???
Και τι να τους πω βρε συ Kosh? "Κυκλοφορεί φήμη οτι κλείνετε. Τι θα γίνει με τη συνδρομή ΑΝ ΟΝΤΩΣ κλέισετε?"

Εγώ ρωτάω μήπως μπορεί κάποιος ΝΟΜΙΚΑ να μου πει τι ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Και τι να τους πω βρε συ Kosh? "Κυκλοφορεί φήμη οτι κλείνετε. Τι θα γίνει με τη συνδρομή ΑΝ ΟΝΤΩΣ κλέισετε?"

Εγώ ρωτάω μήπως μπορεί κάποιος ΝΟΜΙΚΑ να μου πει τι ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Σωστο κι αυτο.Αλλα απο οτι καταλαβα μεθοδευεται μεταφορα ιδιοκτησιας.
Αλλωστε δεν συμφερει κανεναν να χασει μια βαση πελατων- συνδρομητων.
Αν μαθεις παντως τι ισχυει σε περιπτωση οριστικου κλεισιματος φυσικα μας ενδιαφερει.

Προσωπικά αγοράζω το hi tech κάθε μήνα παρά την υπερβολική τιμή έχοντας γνώση για ορισμένες ανακρίβειες και κατευθυνόμενα review. Δεν το παίρνω για το δώρο και καλύτερα να μην έδιναν τίποτα μαζί και να είχε μισή τιμή. RAM δεν αγοράζω γιατί δε μου αρέσει η ύλη του. Αγοράζω το PC magazine το οποίο έχει φθηνότερη τιμή, καλύτερη ύλη αλλά χειρότερα τεστ προϊόντων κατά τη γνώμη μου.

….. μου αρέσει να απολαμβάνω τις στιγμές χαλάρωσης σε μια καφετέρια ή στη βεράντα ξεφυλλίζοντας τα αγαπημένα που περιοδικά. Είναι φετίχ και ψυχαγωγία. Δεν το θεωρώ μόνο ενημέρωση. Και αυτό εμένα δε μου το υποκαθιστά το Internet.

Θα λυπηθώ πολύ αν κλείσει το hi tech.
+1

(απλώς έχω κόψει και τα computerιστικα περιοδικά καθώς εκεί το νόημά τους, δεδομένου του internet, έχει σχεδόν μηδενιστεί – όταν μάλιστα χάνουν και στήλες σαν του Ν. Δήμου – όχι πλέον όσον αφορά την ποιότητα αλλά μάλλον την συνήθεια του να διαβάζεις κάτι διαφορετικό - …..)

Ειμαι οφφ τοπικ αλλα.. Να ρωτησω κατι απο περιεργεια. Οταν εγινε η αλλαγη τιμης τι εγινε με τις συνδρομες? Σας ζήτησαν εξτρα χρήματα?

Απ’ όσο ξέρω, όχι.

Στο όλο θέμα που είχε δημιουργηθεί το έθεταν μάλιστα σαν επιχείρημα: ‘Κάντε συνδρομή και θα σας έρθει πολύ φθηνότερα’

Βιάζεστε, ως συνήθως, πολύ.

Αφήστε να γίνει ότι γίνει και θα δούμε.

Λεφτά δεν νομίζω να χάσει κανένας.

να κάνω μια ερώτηση:

έχει ακούσει κανένας για ενδεχόμενη νέα εκδοτική προσπάθεια???

ετοιμάζεται τίποτα????...πέραν του Κου Σπίνουλα και αυτών που συζητιούνται....

έχει "πάρει" το αυτί κάποιου κάτι???

όταν πριν 2 σχεδόν χρόνια-οι ιδρυτές του avclub-ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια δεν είδαμε ανταγωνιστικά τα περιοδικά...

Συγγνώμη αλλά η προσπάθεια δεν είχε ξεκινήσει πολλά χρόνια νωρίτερα από το avforum????

Θοδωρή χρόνια πολλά καταρχήν...

εννοούσα την νέα προσπάθεια που ήταν άρρικτα δεμένη με την δημιουργία του μη κερδοσκοπικού Σωματείου....πράγμα που έγινε....

Κρίμα...
Το Hitech το έπαιρνα συνεχώς για 4 χρόνια.
Το σταμάτησα όταν αρχίσαν οι προσφορές με τα blueray.

Ειμαι οφφ τοπικ αλλα.. Να ρωτησω κατι απο περιεργεια. Οταν εγινε η αλλαγη τιμης τι εγινε με τις συνδρομες? Σας ζήτησαν εξτρα χρήματα?

Έκανα ετήσια συνδρομή τον Αύγουστο του 2007 (παλιά τιμή). Εξακολουθώ να λαμβάνω το περιοδικό με την παλιά τιμή. Αν μου ζητούσαν τη διαφορά, θα ζητούσα διακοπή της συνδρομής.

Για το Hi tech νομίζω ότι ήταν καιρός...το στύλ και η επιμονή του περιοδικού σε ορισμένες μάρκες ήταν απαράδεκτη.Για το RAM δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη, λίγες φορές το έχω διαβάσει.Η εκμετάλευση των εργαζομένων, αν είναι αλήθεια αυτά που λέγονται είναι τουλάχιστον εμετική...

Για το Hi tech νομίζω ότι ήταν καιρός...το στύλ και η επιμονή του περιοδικού σε ορισμένες μάρκες ήταν απαράδεκτη.
Eίναι κρίμα για τους εργαζόμενους όμως...