Κλείνουμε τα έξι χρόνια μας!!.....

Πολύ ωραία ήταν. Εάν και δεν γνώρισα πολλούς δικάναλους. Που ήταν;;; :)

Μπράβο στα παιδιά. Πάντα τέτοια.

Μπραβο παιδια για την διοργανωση , ομορφο το μερος , ωραια καστα ανθρωπων , ομορφες κουβεντες ειδαμε , μαθαμε , γνωρισαμε κοσμο !!!

Πολυ ευχαριστημενος ειμαι κυριως απο τα πολυ καλα παιδια που ηρθαν κοντα μας και αυτη την φορα ..

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

Εχτές περάσαμε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ. Οι ώρες πέρναγαν σαν τα δευτερόλεπτα του cd player. Ωραία ατμόσφαιρα, φίλοι γνωστοί και μη εξαιρεταιοι ήταν όλοι σχεδόν εκεί.

Συγχαρητήρια σε όσους έτρεξαν για την διοργάνωση ΑΛΛΑ και για την Ευγενία για την.κοπή της τούρτας. Κουν θεός, καπετάνιος εξαιρετικός, ο Θ. Ήταν λίγο εγκρατής ήου φάνηκε;;;, η παρέα της μουσικής πολύ μπροστά.

Κριμα που έφυγα σχετικά νωρίς και δεν ήμουν στο τελευταίο πηγαδακι, είχα υποχρεώσεις Χαλκίδα το Επόμενο πρωί.

Λυμπε Τζούνιορ έπρεπε να έρθεις, ο Κουν Ολα τα λεφτά, κέρδισε 10 χρόνια ζωής από τον Τάσο :D

Επιτέλους τα κατάφερα και έδωσα το παρόν για πρώτη φορά σε μια εκδήλωση του φόρουμ. Συγχαρητήρια σε όλους όσους κόπιασαν για να πραγματοποιηθεί, χάρηκα πολύ όσους πρόλαβα να γνωρίσω από κοντά μετά χάσαμε τη μπάλα, ήταν όλα πραγματικά τέλεια, να μαστε καλά και του χρόνου πάλι να ξαναβρεθούμε γιατί το καταευχαριστήθηκα, ΜΠΡΑΒΟ και πάλι άρχοντες.

Η επιβεβαίωση ότι η αμεσότητα της επαφής δεν υποκαθίσταται από καμιάς μορφής εικονική επικοινωνία.
Τα πρόσωπα ήταν εκεί και έλεγαν ότι δεν μπορούν να πουν οι λέξεις.
Άνθρωποι ζεστοί, φιλικοί με ψυχική ακτινοβολία.
Αλληλεγγύη και συντροφικότητα, η λύση στη πολυμέτωπη κρίση της εποχής μας.
Ευχαριστούμε όλους για όλα...
:SFGSFGSF:

ΥΓ. Καπετάνιε, Μιχάλη, Ηλία, tmjuju και ... που λόγω ηλικίας ξεχνάω, χάρηκα ιδιαιτέρως για τη γνωριμία.

Last edited:
Πολλές ευχαριστίες στην Κάλλη,στον Κουν,στον Καπετάνιο που οργάνωσαν τά γενέθλια με μεράκι..

Ευχάριστο νά βλεπεις μερικούς ανθρώπους που ειναι καλοί φίλοι πάνω απ'όλα και στην εξω ζωή..

Χάρηκα που γνώρισα και τον Gal'en,μιά καινούρια παρουσία στο club..

Kρίμα που γιά μιάν ακομα φορά δεν είδαμε μερικούς απο τους στυλοβάτες καί....αγωνιστές τού club σε γενέθλια ..

Ισως τού χρόνου..

H χαρα ηταν δικη μου, που σας γνωρισα και απο κοντα!
Πολλα συγχαρητηρια σε οσους το οργανωσαν.
Αντε και του χρονου, ακομα περισσοτεροι.

Κατά αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την οργανωτική του site για την πολύ όμορφη βραδιά .
Ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκα με τα παΐδια που κατά καιρούς έχουμε ανταλλάξει μηνύματα και μου έχουν δώσει απλόχερα τη βοήθεια τους .
Εύχομαι η οργανωτική του site να είναι πάντα σε θέση να διοργανώνει ωραίες βραδιές σαν τη χθεσινή , πάντα παρέα με δημιουργικούς ανθρώπους σαν αυτούς που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω χθες.
Φιλικά
Γιάννης Βουραζέρης

Πολλά συγχαρητήρια σε αυτούς που έτρεξαν για την διοργάνωση τις βραδιάς.
Είχα την ευκαιρία, να δω παλιούς φίλους αλλά και να γνωρίσω και άλλους.
Να είστε όλοι καλά έως την επόμενη εκδήλωση..